Sanırım şart. Çünkü o rütbenin üzerindeki herkeste varmış. Zoan türü meyvesi. Başka bir şey olamaz zaten.Smoker, Koramiral olmak için haki şart mı? Birde Dalmatian zoan türümü yemiş, yoksa yediğimi düşünülüyor? Wikiden baktım tam anlayamadım.
Sanırım şart. Çünkü o rütbenin üzerindeki herkeste varmış. Zoan türü meyvesi. Başka bir şey olamaz zaten.Smoker, Koramiral olmak için haki şart mı? Birde Dalmatian zoan türümü yemiş, yoksa yediğimi düşünülüyor? Wikiden baktım tam anlayamadım.
Zoro ve Monet arasındaki mesafeye bakılırsa uzaktan atmış gibi görünüyor.Zoro şimdi son bölümde Monet'e uzaktan hakili saldırı mı attı? Yoksa Monet'in beklenmedik bir anına mı denk geldi?
Eklenebiliyormuş demek ki. Enerji tabanlı ve Logia güçleri içeren saldırılara koyulamıyor diye biliyordu herkes. Aksini kanıtlayacak bir şey de görmedik zaten.Yani bu bilgiye dayanarak uzaktan kesici saldırılara haki eklendiği söylebiliriz değil mi?
Ben eklenemez diye biliyordum, sana sorayım dedim.
İllaki güçlüdür. Yarisugi'de savaşta görmediğimiz adamlardan biri.Commodore yarisugi nin 190mil beliye sahip coribouyu kolayca yenmesi yeni dünyadaki denizcilerin,diğer denizcilerden rütbe olarak düşük olsalar bile daha güçlü olduğunun kanıtımıdır sence.bende açıkçası öyle izlenim oldu
O da olabilir. Ancak yanağında bariz bir kesik vardı. Muhtemelen kılıçla yapılmıştır.Smoker Zoro taş felan fırlatmış olmaz mı?
Arkadaş yanağına attığı kesiği sordu. Senin dediğin sahne farklı. Orada Haki kullanmadığını Tashigi'de söylüyor.benim mangadan anladığım zoronun hakisinin olduğunu bildiği için mutlak korkuyla kıpırdayamadı bile zoro işini bitirmek yerini gözlüklü kadına bırakim dedi herhalde birazartislik sezdim hakili saldırıdan sonra 2 ye ayrılmış biri yaşayamaz dı hakisiz vurdu benim gördüğüm bu