Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro şimdi son bölümde Monet'e uzaktan hakili saldırı mı attı? Yoksa Monet'in beklenmedik bir anına mı denk geldi?

Yani bu bilgiye dayanarak uzaktan kesici saldırılara haki eklendiği söylebiliriz değil mi?
Ben eklenemez diye biliyordum, sana sorayım dedim.

Yani bu bilgiye dayanarak uzaktan kesici saldırılara haki eklendiği söylebiliriz değil mi?
Ben eklenemez diye biliyordum, sana sorayım dedim.
Eklenebiliyormuş demek ki. Enerji tabanlı ve Logia güçleri içeren saldırılara koyulamıyor diye biliyordu herkes. Aksini kanıtlayacak bir şey de görmedik zaten.

Commodore yarisugi nin 190mil beliye sahip coribouyu kolayca yenmesi yeni dünyadaki denizcilerin,diğer denizcilerden rütbe olarak düşük olsalar bile daha güçlü olduğunun kanıtımıdır sence.bende açıkçası öyle izlenim oldu

Commodore yarisugi nin 190mil beliye sahip coribouyu kolayca yenmesi yeni dünyadaki denizcilerin,diğer denizcilerden rütbe olarak düşük olsalar bile daha güçlü olduğunun kanıtımıdır sence.bende açıkçası öyle izlenim oldu
İllaki güçlüdür. Yarisugi'de savaşta görmediğimiz adamlardan biri.

Smoker Zoro taş felan fırlatmış olmaz mı?
O da olabilir. Ancak yanağında bariz bir kesik vardı. Muhtemelen kılıçla yapılmıştır.

benim mangadan anladığım zoronun hakisinin olduğunu bildiği için mutlak korkuyla kıpırdayamadı bile zoro işini bitirmek yerini gözlüklü kadına bırakim dedi herhalde birazartislik sezdim hakili saldırıdan sonra 2 ye ayrılmış biri yaşayamaz dı hakisiz vurdu benim gördüğüm bu
Arkadaş yanağına attığı kesiği sordu. Senin dediğin sahne farklı. Orada Haki kullanmadığını Tashigi'de söylüyor.

Smoker reis soracağım şey biraz tahminini yada ön görünü öğrenmek olacak böyle soruları sevmediğini biliyorum ama işin içinde Smoker olunca senin daha iyi ön görüde bulunabileceğini düşündüm.

Bu arc sonunda yada bundan sonraki arc sonunda Doflamingo büyük ihtimalle deşifre olacak ölecek yada tutuklanacak. Bunu başaran kişide Smoker olarak gösterilecektir. Sence bu olaylardan sonra ;

1- Smoker tayfanın peşini bırakırmı ? Çünkü Alabasta ve Balık Adam adasını kurtardıklarını biliyor üstelik diğer korsanlardan daha farklı olduklarını da biliyor bu yeni arc bunları daha iyi anlamasına sebep olabilir mi sence bu vesile bırakabilir mi.

2-Bu arc sonunda Smoker amiral mi olur yoksa G5 üssünün başınamı geçer sadece

3-Sanji G5 askerleri ve Tashigi tarafından seviliyor ve saygı görüyor artık sence shabody adalarında ki gibi bir olay olabilir mi uçan balık binicileri gibi. Sanji sayesinde çok faydaları olmuştu tayfaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık