Evet. Nasıl çizildilerse, öyle çıkarlar.Benim sorum kaynadı :O
Evet. Nasıl çizildilerse, öyle çıkarlar.Benim sorum kaynadı :O
Evet. kullanıcının fiziksel gücüne bağlı.Robinin çıkardığı uzuvların gücü Robinin gücüyle orantılı mı yoksa ilgisi yok mu?
Eğer orantılıysa Robinle birlikte meyvenin değeri düşmüş diyebiliriz sanırım.
Olmaz.Smoker sence hasırşapka tayfasından ilerde şeytan meyvesi yiyen olur mu? Cevabın evet ise kimler yiyiyebilir sence ?
O silah yapılı halde var zaten. Franky'nin elindekiler yapılış şemasıydı sadece. Muhtemelen ezberlemiştir.Smoker frankynin imha ettiiği antik silahın planlarını sence ezberlemişmidir sonuçta kaç yıl boyunca sakladılar.
Kendisi yapmasa, Anbu yapacaktı. Anbu yapınca da Sasuke'de ölecekti. Onun ölmemesi için, kendisi öldürdü.hacı Narutodan bi sorum olacak. Itachi-sama nasıl olduda kendi clanını öldürmeyi kabul etti ?
Kor-Amiral Yanlış okumuşsun.Smoker mı amiral olmuş yanlış mı okudum yoksa :O
1. Zor bir durumda araya atlar.3 sorum olacak
1) franky mangada bi 5-10 bölümdür yok sence nasıl bir giriş yapar??
2)sence franky gemiye punk hazardı yok edebilecek güçte bir silah koymuşmudur malum duman??
3)birde sence o zehirli duman nasıl yok olacak senin düşüncen nedir ?
Tehlike sezme olayı. Rayleigh'de adadaki hayvanların sayısını biliyordu, görmediği halde.Balıkadam adasında Decken'in Shirahoshi'ye fırlattığı eşyaları, Luffy Kenbunshoku ile mi durduruyor?
Eğer Evetse , Shirahoshi'ye atılan şeyi Luffy nasıl hissediyor?
Potansiyel bir tehlike o baltanın gelişi. Zaten sadece kendine ait olanı değil, anı görüyorsun ya da daha ileriyi. Enel hayatta kalma oyununda 5 kişi kalacak demişti. Gerçekten de 5 kişi kalmıştı.Ama onlar canlı varlıklardıCansız eşyalarıda mı hissedebiliyor? Tam olarak kavrayamadım.