Bununla ilgibi birşey sorucam:Eğer yeni bir yöntemse Raylegh kullandığında niye beyaz şekilde dışarı doğru vurmuştu?2. Bence bu siyahlaşma olayı, Oda'nın, haki kullanıldığını göstermek için yeni düşündüğü bir yöntem. Yani çizim tarzını değiştirmesi dışında pek bi numarası yok gibi. Sence işin aslı nedir?
Zeff'in şu anki seviyesi bile oldukça güçlü. Bacağını kaybettiği dönemki gücüne Sanji'nin daha ulaşamadığını düşünüyorum. Çünkü Zeff, Roger döneminde Yeni Dünya'da takılmış ve hayatta kalmış bir karakter.Smoker. Kızıl Bacak Zeff' in seviyesi hakkında ne düşünüyorsun? Sence Zeff' in güç seviyesi şuan ki aktif karakterler içerisinden hangisi gibidir?
1. Belirli bir tür verilmemiş. İnsan olarak geçiyor.Daha önce sorulduğunu düşündüğüm soruları bulamadığım için ben sorayım:
1. Moria'nın türü ne?
2. Bence bu siyahlaşma olayı, Oda'nın, haki kullanıldığını göstermek için yeni düşündüğü bir yöntem. Yani çizim tarzını değiştirmesi dışında pek bi numarası yok gibi. Sence işin aslı nedir?
3. Seride gidişatı etkileyen önemli mantık hataları var mı?
Yeni Dünyada bulundugu bilgisi nerede geciyor acaba? Merak ettiğim icin soruyorum yanlis anlasilmaz umarim.Zeff'in şu anki seviyesi bile oldukça güçlü. Bacağını kaybettiği dönemki gücüne Sanji'nin daha ulaşamadığını düşünüyorum. Çünkü Zeff, Roger döneminde Yeni Dünya'da takılmış ve hayatta kalmış bir karakter.
Daha büyüktür. Mesela One Piece'de taraflar belli. Dünya Hükümeti, Devrimciler ve Korsanlar var. Bu gruplar harici dünya düzenine etki edebilecek kimse yok denilebilir. Ancak Toriko'da, Uluslararası Gurme Organizasyonu, Bishokukai Örgütü, Bishokuyalar, Saiseiyalar, Aşçılar, Nitrolar ve henüz açıklanmamış bir örgüt var. Bu grupların hepsi çok güçlü. Üstelik bu gruplara yenileri de eklenebilir.smoker sence evren genişliği karakterler dövüşler bu tarz bakımlardan toriko one piece seviyesinde midir
Dediğim gibi, Oda'nın çizim şeklini değiştireceğini sanmam. Zaten Luffy, Caesar'a vururken bazen siyahlaşma olmuyor. Yine Pekoms, Cariboo'ya yumruk attığında eli normal renginde. Aşağıdan bunu teyit edebilirsiniz.Bununla ilgibi birşey sorucam:Eğer yeni bir yöntemse Raylegh kullandığında niye beyaz şekilde dışarı doğru vurmuştu?
Zeff Grand Line'ın ilk yarısı için "Cennet" tabirini kullandı. Yine Grand Line'dan çıkmak için tüm dünyayı dolanması gerekiyor. Üstelik elinde yolculuk sırasında tuttuğu günlük var.Yeni Dünyada bulundugu bilgisi nerede geciyor acaba? Merak ettiğim icin soruyorum yanlis anlasilmaz umarim.
Elbiselerini de elementlerinden oluşturuyorlar.Logia türü kullanıcılar kıyafetlerini nasıl dönüştürüyorlar ?
Kan, şiddet ve doğaüstü olaylar varsa, olabilir.Abi sana şiddetle öneriyorum çizimler fazla güzel değil ama çizimleri için manga okuduğunuda düşünmüyorum[hunter x hunter]
Hayır. Ben orada genel olarak bitki ve hayvanlar kullanamaz demek istedim. Chopper insan özellikleri kazanmış, öğrenebilir yani. Cevabım yanlış anlaşılmış.Smoker. Soru Cevap Köşesi - 1' de, 94. sayfada, 935. postta chopper haki kullanamaz demişsin. Geçen gün ben sorduğumda kullanabilir demiştin. O süre içerisinde fikrinin değişmesine ney neden oldu? Viki' lere bu bilgi sonradan mı eklendi?
Sengoku ve Garp emekliye ayrıldı. Akademide eğitim veriyorlar. Coby ve Helmeppo eğitimlerine devam ediyorlar. Rütbe atlayan üç kişi gördük. Sakazuki Filo Amirali, Smoker Kor-Amiral, Tashigi'de Kaptan olmuş.2 yıl aradan sonra denizcilerde ne değişti? Mesela garpa coby ye falan ne oldu kalıyolar mı gittiler mi rütbe atlayan falan bir bilgin var mı ?