Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir logia kullanıcısına örneğin Caribou' ya top ile bir gülle atsalar. Caribou çamur logiasına sahip olduğu için gülleyi durdurup bedeninin içinde tutsa ve o sıra deniz taşından kelepçeler takılsa. Bedeninin içinde bir top güllesiyle kalıcak normal insan formuyla. Bu ölmesine sebep olabilir mi? Yoksa kelepçe takıldığında vücudu gülleyi otomatik dışarıya mı atar? Nasıl bir etkisi olur bedeninin içindeki top güllesinin?
Orada kalır, etkisi olmaz.

Bu cevap beni tatmin etmedi ama. Kelepçeler takılıyken Ace idam edilecekti kılıçlar ile. Logia olmasına rağmen bu onu öldürecekti. Hangi insan bedeninin içinde bir top güllesi ile etkilenmeden durabilir?

Bu cevap beni tatmin etmedi ama. Kelepçeler takılıyken Ace idam edilecekti kılıçlar ile. Logia olmasına rağmen bu onu öldürecekti. Hangi insan bedeninin içinde bir top güllesi ile etkilenmeden durabilir?
Cevabın mecburen bu olması gerekiyor. Teach içine kocaman bir kasaba almıştı. Aynı durum onda da olacaktı. One Piece içerisinde farklı bir boyut daha var, Naruto'daki Kamui gibi. İçe aktarma özelliği olan meyvelerin böyle bir boyut kullandığını düşünüyorum. Ki Cariboo'nun içinde bir sürü silah vardı zaten. Kairoseki bir tehlike olsaydı, bu riske girmezdi.

Bir konuda görmüştüm. Böyle birşeyler demiştin, Toriko'nun baş düşmanı yenip dünyayı kurtaracak kişi değil. Hatta alt kademe şeflere bile gücü anca yeter. Acayip dikkatimi çekti mangayı okumaya başladım. 40. bölüme kadar geldim. Seri hakkında azıcıkta olsa bilgilendim. Merak ettiğimden soruyorum bu güçlü kişi kim oluyor?

Bir konuda görmüştüm. Böyle birşeyler demiştin, Toriko'nun baş düşmanı yenip dünyayı kurtaracak kişi değil. Hatta alt kademe şeflere bile gücü anca yeter. Acayip dikkatimi çekti mangayı okumaya başladım. 40. bölüme kadar geldim. Seri hakkında azıcıkta olsa bilgilendim. Merak ettiğimden soruyorum bu güçlü kişi kim oluyor?
Uluslararası Gurme Organizasyonu lideri Ichıryuu. Tabi bir de Bishokukai'nin patronu var. Ama dünyayı kurtaracak kişi diye, Ichıryuu'yu söyledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık