Çoğunu sevmedim. Gasparde'nin olduğu film iyiydi. Hem de ana seri ile bağlantısı vardı, küçük de olsa. Filmlerin alayı beş para etmez. Strong World çok iyi bir film olabilirmiş, ancak shonen mangaların hastalığı iyiler kazanır mantığı filmi batırmış.Smoker,
Onepiece filmleri hakkindaki goruslerin nedir ben strongworld de tamamen hayal kirikligina ugradim sence serinin yaninda sonuk kalmiyorlar mi?
Ses konusu karaktere bağlı. Karakter ince sesli biri olarak hayal edilmişse, kadın seslendirme sanatçıları kullanılır. Zaten aradaki fark da çok anlaşılmaz. Çoğu kişinin Luffy'yi bir kadının seslendirdiğini bilmiyordur muhtemelen.Smoker genel bir soru soracağım
bazı animelerde erkek olan karakterler kadın gibi çiziliyor hatta bazılarında seslendirmeyi bile kadın yapıyor örnek vermek gerekirse Rurouni Kenshin serisinde baş karakter Kenshin erkek olmasına rağmen şekli kadın olarak çizilmiş seslendirmeyide kadın yapıyor
Rurouni Kenshin
![]()
one piece de ise Sentomaru karakteri erkek olmasına rağmen kadın şeklinde ve sesinide kadın seslendiriyor
Sentomaru
![]()
buna benzer örnekleri diğer animelerde de vermek mümkün
bunun sebebini merak ettim
Geçebilmesi lazım. Alabasta'da bunu kimsenin akıl edememesi normal. Smoker çıkamayacaklarını söylemişti. Üstelik herkeste de bir panik havası vardı. Yine üstüne Luffy denizdeyken boyununu uzatanlar Nojiko ve Genzo'ydu. Bizim tayfadan sadece Sanji bunu gördü. Sanji ise o an kafeste olmayan tek kişiydi.Luffy'nin kafasını denizde başkası çektiğinde uzuyor.Luffy deniz taşından yapılan parmaklıklardan zorla itilse lastik gibi esneyip içinden geçebilir değil mi? Arabasta'da kimsenin bunu akıl edememesi saçma oluyor o zaman.
Hapiste.Arlong hapishaneyemi gitti yoksa öldü mü?
Gücü düşündüğüm gibiyse Capone Bege. Kid'de kazanabilir belki.2 yıl önceki hallerini düşünürsek sence Süpernovalar içince Rob Lucci'yi yenebilecek olan var mıydı?
Çeviri hatası falandır. Kaido paramparça edip geri göndermiş Moriah'ı.yanlış hatırlamıyorsam thriller bark arcta gecko moria yada başkası tam hatırlamıyorum kaido ile denk kapışıyor gibi bir şey demişti yani bunu neden dedi jinbeiden tek yiyen gecko moria nasıl bir yonkou ile denk kapışabilir ??
Kırılır.smoker aokiji vs jozu konusuyla ilgili bir soru takıldı aklıma şimdi aokiji jozunun kolunu dondurdu ama elmas kaplı değildi diye hatırlıyorum.sorum şu jozu elmas kaplı olsa aokiji dondurursa yine kırılır mı ?
Etrafındaki belirli alana giren her şeyin boyutunun küçüldüğünü düşünüyorum. Durum böyle olduğundan, Hakisiz yapılan her saldırı da küçük olacaktır.caponun nasil bir gücü olduğunu varsayıyorsun
Diğer Novalar'ı daha görmedik. Gördüklerimizden Luffy için en güçlü diyebilirim.Supernovaların çoğu Punk Hazard'da karşılaşabilir. Tahminince şuanlık en güçlü supernova hangisidir?
Donduktan sonra kolu su ile çözmediğim müddetçe kurtaramazsın. Yani ne yapacaksan donmadan önce yapman gerek.peki ilerde bir luffy vs aokiji görürsek luffy kolunun doncağını anlayıp b.haki ile kaplarsa kırılma durumunu değiştirebilir mi ? yani herhangi b. haki kullanıcısı kolunu hakiyle kaplarsa yine de donunca kırılır mı ?
Smoker cevaplarından sonra aklımda o konuyla ilgili bişey kalmıyor nerdeyse teşşekkürler gerçektenGeçebilmesi lazım. Alabasta'da bunu kimsenin akıl edememesi normal. Smoker çıkamayacaklarını söylemişti. Üstelik herkeste de bir panik havası vardı. Yine üstüne Luffy denizdeyken boyununu uzatanlar Nojiko ve Genzo'ydu. Bizim tayfadan sadece Sanji bunu gördü. Sanji ise o an kafeste olmayan tek kişiydi.