1. Meyvesi komple kapanır.Luffy g2 halinde iken teach bunun meyvesini iptal etse ne olur ?
Bide Luffy'nin vücud yaşı kaçtır ?
One piece Dünyasının nüfusu?![]()
2. Bu sorunu anlamadım.
3. Bir milyardan daha azdır.
1. Meyvesi komple kapanır.Luffy g2 halinde iken teach bunun meyvesini iptal etse ne olur ?
Bide Luffy'nin vücud yaşı kaçtır ?
One piece Dünyasının nüfusu?![]()
Shinokuni benzeri bir kitle imha silahı kullanabilir. Law'a en başından beri güvenmiyordum zaten. Maksimum 15 bölüm sonra biter. Kid alır. Geçemez. Sonuna kadar düşünmüştür. Küçük ayrıntıları sonradan ekliyordur.Smoker sen 481. manga bölüm yorumunda Law herkezi dğıtacak (bizim tayfa dahil)demişsin seni bu görüşe iten ne.Zaten tayfası yok bişey yok herkesi nasıl yencek yani.Bu bir.İkincisi punk hazard arc'ı ne zaman bitecek lütfen bir tahminde bulun bilemem falan deme.Şuan Luffy vs Kid düellosu olsa kim alır.Bence O.P. sonuna kadar time skip olacak ve normal zamanda işleyecek sanjinin zoroyu geçeceğini düşünüyormusun.(umarım düşünmüyorsundur
)sence Oda kafasında nereye kadar düşünmüştür.mesala ileriye yönelik kabataslak 100 bölüm.kaç tane çizmiştir demiyorum nereye kadar düşünmüştür.Umarım cevaplarsın hemen.soruların birikmesini beklemessin.vaktim çok az.Saol.
Tam aksine, eğer siyahlaşmışsa bu Haki kullandığı anlamına geliyor. Siyahlık yoksa, Haki kullanmıyordur.Hocam Luffy nin siyahlaşması sadece meyve özelliği değil mi? G2 gibi yani. Yani hakili vuruş için siyahlaşmaya gerek yok. Zaten 2 yıl sonraki shabody buluşmasında pacificta ya vuruşunda haki kullandını söyledi ordaki px lere emir veren kadın. Herkez Luffy nin CC ye vuruşunda neden siyahlanma var yok ya da elinin ucu siyah benzeri şeyler söyleyip duruyor forumdakiler?
Luffy ne zaman saldırısından önce Busoshoku Koka dese, saldırı noktası siyahlaşıyor. Demediyse saldırısı normal oluyor.Siyahlanmanın haki olduğu bi yerde geçti mi?Nerde geçti? (Bazen şu seriyi çok dikkatsiz takip ettiği düşünüyorum![]()
Onları geçBir aralar tartışılıyodu cinsiyeti nedir diyede şu linkten sonra erkek olduğu belli oldu direk large man diye başlamışlarhttp://onepiece.wikia.com/wiki/Sentomaru Bide bizim Luffyi seslendirende kız Naruto izliyosan onu seslendirende kız :/
Denizciler'in özellikle birine karşı harekete geçme motivasyonları çok az. Bu yüzden onlarla uğraşcaklarını sanmıyorum. Smoker gibi özellikle birinin peşinden giden yoksa, zor.Onları geç
Orochimarunun da öyle.
--
Smoker sence süpernovalara karşı denizciler harekete geçmeyecek mi?
Onların üstlerine 1-2 kor-amiral göndermek gibi mesela, adamlar rahatça takılıyorlar gibi geliyor bana.