Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paruj

Smoker bi konu okudum ve senin görüşünü merak ettim. Lucci vs Smoker karşılaşması olsa ve lucci'nin elince ayağında kairosekiden yapılmış eldiven ayakkabı olsa kim kazanır diye sormuşlar senin görüşünü merak ettim fakat göremedim konu içinde cevap yazmamışsın sanırım. çoğu kişi de lucci demiş 6 teknikte usta Smoker'ın fizik gücü iyi değil tekkaisini kıramaz falan gibi yorumlar var. ben Smoker'ın bulunduğu noktaya sadece meyvesi sayesinde geldiğini sanmıyorum mutlaka bundan ötesi vardır. ama bu konuda en bilgili kişi sen olduğun için görüşünü merak ettim.

mihawk shanks ile savaştığı için mihawk'ın yonkou seviyesinde olduğunu söyleyebilir miyiz?

Amiral sayısı en fazla 3 olacak diye bir kural var mı yoksa fazlada olabilir mi?

Veganpuk bir meyveye baktığında ne meyvesi olduğunu anlayabilirmi

Tom (frankynin ustası) eğer erkeksen don'la yap diyor ne demek bu?

Sengoku emekli olduktan sonra yerine biri geldi mi ve geldiyse kim?

Aklıma müthiş bir soru geldi
Luffy şapkasına zarar verilince mi yoksa tayfasına verilince mi daha çok sinirlenir ?
1. Söyleyemeyiz.
2. Hayır, yok. Bildiğimiz kadarıyla eskiden tek Amiral Sengoku imiş.
3. Eğer kitapta yazıyorsa, anlar.
4. Don bir vurgu, söylemi güçlendirmek için söylenen bir söz.
5. Akainu geldi.
6. Tayfasına.

Smoker bir kaç sorum var
1.Karasakal Luffy'nin B.Haki yüklü siyah kolunu tutsa Luffy normal benine geri döner mi ?
2.Kizaru,Hawkinse attığı tekmesine ve ya Rayleigh ile dövüşürken kullandığı kılıcına haki ekleyebilir mi ?
3.Lawın bildiğimiz kadarı ile süperinsan hızı ve gücü yok.Yani usopp kadar mıdır hızı ve gücü.
4.Üçüncü soruya bağlı bi soru.Eğer usopp kadarsa veya fazla hızlı değilse room içindeki kesme saldırılarıda bu hızdamıdır?
1. Döner.
2. Tekmeye ekleyemez, ama kılıca ekleyebilir.
3. Yaklaşık o civardadır. Normal insanlardan az biraz daha güçlüdür.
4. Kesme saldırılarının hızı önemli değil. Kılıcı her savurduğunda aynı hızda bir kesimle sonuçlanır.

Kid'in yarasına bakınca bayağı güçlü biriyle kapışmış gibi geliyor sence kapıştığı kişi kim olabilir ?
Surattan gövdeye derin bir faça atacak ve kolunu koparacak kadar güçlü biri, Yeni Dünya'da bu tip adamlardan çok vardır. Yaranın ne zaman olduğu meçhul çünkü.

Vegapunk sadece buluş yapan birisi mi? Serinin ileriki bölümlerinde kendini mükemmel sayborga falan dönüştürmüş halde çıkabilir mi? :D
Çıkabilir. Her şey ihtimal dahilinde.

smoker luffy istediği şekle girebilir mi eğer girebilirse ellerini topuz falan şekline sokup sonra haki ekleyip kullanabilir mi acaba
Giremez. Luffy'nin bedeni sert ve esnek kalamayan bir lastik türü.

Anime başlarken biri "gold roger dünyanın bütün zenginliklerini elde etmişti" falan diyor ya işte bu adamın adı ne yani gerçek adı?
Gol D. Roger.

Smoker bi konu okudum ve senin görüşünü merak ettim. Lucci vs Smoker karşılaşması olsa ve lucci'nin elince ayağında kairosekiden yapılmış eldiven ayakkabı olsa kim kazanır diye sormuşlar senin görüşünü merak ettim fakat göremedim konu içinde cevap yazmamışsın sanırım. çoğu kişi de lucci demiş 6 teknikte usta Smoker'ın fizik gücü iyi değil tekkaisini kıramaz falan gibi yorumlar var. ben Smoker'ın bulunduğu noktaya sadece meyvesi sayesinde geldiğini sanmıyorum mutlaka bundan ötesi vardır. ama bu konuda en bilgili kişi sen olduğun için görüşünü merak ettim.
Smoker ile alakalı konulara yorum yapmamayı tercih ediyorum genelde. Ben bu karşılaşmayı Smoker'ın kazanacağı düşüncesindeyim. Çünkü sadece Logia meyvesine güvenerek Arabasta'da karşılaştığı Beyazsakal'ın ikinci tümen komutanı ve 550.000.000 ödül ile seride gördüğümüz en yüksek ödüle sahip olan Ace'e kafa tutamazdı. Sessizce çekilirdi.

Ustam benim aklıma bir soru takıldı Crocodile-Çöl ilişkisi diğer logialar içinde geçerli mi ?
Hepsi için olmasa da, bazıları için geçerli. Cariboo bu duruma güzel bir örnek mesela.

Adam: Bir zamanlar efsanevi Korsanlar Kralı Gold Roger bu dünyanın bütün zenginliklerini elde etmişti. Ölümünden önce söylediği sözler insanların denizlere akın etmesine neden oldu.

Roger: Hazinemi mi istiyorsunuz? Çok istiyorsanız alın, sizin olsun. Arayıp bulun. Bu dünyanın bütün zenginliklerini orada bıraktım.

Hatta animede bir önceki bölümde olan olaylar hakkında özet geçilirken yine bu adam konuşuyor, işte ben onun adını soruyorum gerçek adını.

Smoker ile alakalı konulara yorum yapmamayı tercih ediyorum genelde. Ben bu karşılaşmayı Smoker'ın kazanacağı düşüncesindeyim. Çünkü sadece Logia meyvesine güvenerek Arabasta'da karşılaştığı Beyazsakal'ın ikinci tümen komutanı ve 550.000.000 ödül ile seride gördüğümüz en yüksek ödüle sahip olan Ace'e kafa tutamazdı. Sessizce çekilirdi.
Bence burada dahi meyvesi ile vardı aksi taktirde ace'e kafa tutma gibi bi durumu olamazdı fiziksel açıdan. Ace :

Akainu bir volkana girip sağ çıkar mı ?

Aokiji bir volkanı dondurabilir mi ?

Birde kid sence tayfaya yardım edecek mi ?

Adam: Bir zamanlar efsanevi Korsanlar Kralı Gold Roger bu dünyanın bütün zenginliklerini elde etmişti. Ölümünden önce söylediği sözler insanların denizlere akın etmesine neden oldu.

Roger: Hazinemi mi istiyorsunuz? Çok istiyorsanız alın, sizin olsun. Arayıp bulun. Bu dünyanın bütün zenginliklerini orada bıraktım.

Hatta animede bir önceki bölümde olan olaylar hakkında özet geçilirken yine bu adam konuşuyor, işte ben onun adını soruyorum gerçek adını.
yanlış anlamadıysam bu Zenginlik Şöhret Güç diye Seslendiren adamı soruyorsun doğru mu? Smoker hocam sanırım soru bu

Dış sesi soruyorsun sanırım. Araştırayım, bulursam söylerim.

Bence burada dahi meyvesi ile vardı aksi taktirde ace'e kafa tutma gibi bi durumu olamazdı fiziksel açıdan. Ace :

O lafın öncesi, restoran karşılaşması:

Akainu bir volkana girip sağ çıkar mı ?

Aokiji bir volkanı dondurabilir mi ?

Birde kid sence tayfaya yardım edecek mi ?
Çıkar.
Dondurur.
Etmez.

yanlış anlamadıysam bu Zenginlik Şöhret Güç diye Seslendiren adamı soruyorsun doğru mu? Smoker hocam sanırım soru bu
Evet. Doğru anlamışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık