1. Nami olabilir.1) Tayfadaki en güçlü dördüncü karakter sence kimdir? Franky mi Chopper mı yoksa Robin mi?
2) Timeskip sonrası tayfanın gücünü douriki olarak tahmin etmek gerekse kim kaç douriki olur dersin?
Ek olarak Brook'un sindirim sistemi yok. O yüzden atık da yok
2. Saçma bir soru sormuşsun. Kafadan sallama hesaplar yapmaya gerek yok. Douriki hesabıyla güç dengesi oluşturulamaz zaten.
Brook konusuna geleceğim.
Mümkündür. Buggy ısırmadan direk yuttuğu halde gücü elde etmişti.Baya bir saçma olacak ama aklıma takıldı.
Şeytan meyvesini ısırmak yerine yalasakta güçlerini elde edermiyiz ki ? Ne dersin
Anime ve manga farkından dolayı öyle olmuş. Manga'da Gaimon'la karşılaşanlar sadece Nami ve Luffy'ydi. Sorunun ironik tarafı da, Gaimon, Oda'nın çizmeyi en çok sevdiği karakter olması.18. bölüm yani sandık adamın çıktığı bölüm fillerda ondan sordum acaba dedim animecilerin yarattığı bi karakteri oda devam ettirmek mi istedi yoksa bende gördüm sevgilisini manga kapağında sormamın asıl sebebide buydu zaten
Hayır. İki kişinin tamı tamına aynı anda ısırması mümkün değil. Kim önce ısırdıysa, güç onun olur.Isırman yeter demişsin bu aklıma yeni bir soru getirdi yani 1 meyveyi 2 kişi ısırırsa mesela gura gura no mi WB yarısı yemiş olsa diğer yarısını da başkası yese 2 tane mi deprem adam olur? (biraz saçma olmuş bence bide bu tamamen yememe konusundaki fikirlerini söylersen sevinirim yani mantıklı ve saçma bulduğun başka yerler var mı?)
Harbi ha şimdi benimde aklıma takıldı merak etmeye başladımnereden düşürdün aklıma
![]()
800 yıl önceki antik krallık soyu ile ilgili bir bilgidir.Smoker-san, D. nin Açıklanmamış (Sadece Roger ve WhiteBeard ın Bildiği) Bilgi Ne Olabilir Sence?
1. Seri ile alakasız. Okuyucu eğlensin diye yapıldığını düşünüyorum.Smoker, 2y dan sonra chopper nami usopp un hala korkuyor olmasi hakkindaki gorusun nedir?
Sence Luffy rogeremi shanks a mi daha cok benziyor?
Diable ile g2 arasinda bir benzerlik varmi?
Usopp un normal silah,yay gibi seyler kullanirmi ilerde yoksa bu sapanla mi devam eder?
Devrimciler korsanlara da mi karsi.Misal Luffy korsanlar krali oldugunda babasiyla karsi karsiya gelmek zorunda kalir mi yoksa sadece amac denizcilermi?
simdiden tesekkurler..
2. Roger. Shanks'e olan benzerliği Oda tarafından değiştirildi.
3. Yok. Birinde sürtünme gücü, diğerinde basınç gücü söz konusu.
4. Sapanla devam eder. Onun silahı o çünkü. Hem o silahla bile harikalar yaratabilir.
5. Değil. Devrimciler'in hedefi dünyayı ele geçirmiş olan sistemi yıkmak.