Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1) Tayfadaki en güçlü dördüncü karakter sence kimdir? Franky mi Chopper mı yoksa Robin mi?

2) Timeskip sonrası tayfanın gücünü douriki olarak tahmin etmek gerekse kim kaç douriki olur dersin?

Ek olarak Brook'un sindirim sistemi yok. O yüzden atık da yok
1. Nami olabilir.
2. Saçma bir soru sormuşsun. Kafadan sallama hesaplar yapmaya gerek yok. Douriki hesabıyla güç dengesi oluşturulamaz zaten.

Brook konusuna geleceğim.

Baya bir saçma olacak ama aklıma takıldı.
Şeytan meyvesini ısırmak yerine yalasakta güçlerini elde edermiyiz ki ? Ne dersin
Mümkündür. Buggy ısırmadan direk yuttuğu halde gücü elde etmişti.

18. bölüm yani sandık adamın çıktığı bölüm fillerda ondan sordum acaba dedim animecilerin yarattığı bi karakteri oda devam ettirmek mi istedi yoksa bende gördüm sevgilisini manga kapağında sormamın asıl sebebide buydu zaten
Anime ve manga farkından dolayı öyle olmuş. Manga'da Gaimon'la karşılaşanlar sadece Nami ve Luffy'ydi. Sorunun ironik tarafı da, Gaimon, Oda'nın çizmeyi en çok sevdiği karakter olması.

Isırman yeter demişsin bu aklıma yeni bir soru getirdi yani 1 meyveyi 2 kişi ısırırsa mesela gura gura no mi WB yarısı yemiş olsa diğer yarısını da başkası yese 2 tane mi deprem adam olur? (biraz saçma olmuş bence bide bu tamamen yememe konusundaki fikirlerini söylersen sevinirim yani mantıklı ve saçma bulduğun başka yerler var mı?)

Harbi ha şimdi benimde aklıma takıldı merak etmeye başladım :) nereden düşürdün aklıma :)
Hayır. İki kişinin tamı tamına aynı anda ısırması mümkün değil. Kim önce ısırdıysa, güç onun olur.

Smoker-san, D. nin Açıklanmamış (Sadece Roger ve WhiteBeard ın Bildiği) Bilgi Ne Olabilir Sence?
800 yıl önceki antik krallık soyu ile ilgili bir bilgidir.

Smoker, 2y dan sonra chopper nami usopp un hala korkuyor olmasi hakkindaki gorusun nedir?

Sence Luffy rogeremi shanks a mi daha cok benziyor?

Diable ile g2 arasinda bir benzerlik varmi?

Usopp un normal silah,yay gibi seyler kullanirmi ilerde yoksa bu sapanla mi devam eder?

Devrimciler korsanlara da mi karsi.Misal Luffy korsanlar krali oldugunda babasiyla karsi karsiya gelmek zorunda kalir mi yoksa sadece amac denizcilermi?
simdiden tesekkurler..
1. Seri ile alakasız. Okuyucu eğlensin diye yapıldığını düşünüyorum.
2. Roger. Shanks'e olan benzerliği Oda tarafından değiştirildi.
3. Yok. Birinde sürtünme gücü, diğerinde basınç gücü söz konusu.
4. Sapanla devam eder. Onun silahı o çünkü. Hem o silahla bile harikalar yaratabilir.
5. Değil. Devrimciler'in hedefi dünyayı ele geçirmiş olan sistemi yıkmak.

Arkadaşlar, Brook konusuna neden bu kadar takıldınız gerçekten anlamadım. Brook'un bedensel ihtiyaçları ruhu tarafından karşılanıyor. Yani yediği ve içtiği şeyler yere dökülmüyor.

benim sorum seri ile pek alakalı değil anime çizimleriyle ilgili bir şey bakıyorum bir bölümle ilgili yorumlara çizimler berbat olmuş diyor herkes sonraki bölümle ilgili güzel diyorlar 2 bölümüde 2-3 defa izlememe rağmen ben çok fark göremiyorum bu benim gözümle alakalı bir şey mi yoksa belli başlı kriterler var ben onları mı bilmiyorum??

Cevaplar icin tesekkurler.Sahsen ben o korkakliklarda eglenmek yerine sinirim bozuluyor.Artik yeni dunyadalar cunku.

santoryou zoronun buldugu bi taktik mi baska kullanan kisiler var mi ?

smokerin deniz tasindan yapilmis bir silahi var.Ve baye is goruyor.neden tum marineye dagitilmiyor yada korsanlar neden bunu kullanmiyor.
Pahali oldugu icin dersen smoker nerden bulmus o zaman o zamanlar denizcilerdeki seviyesi cok yuksek degildi.

Zoro deniz tasli kilic kullandi diyelim poundluk topla hakisiz karsidakine zarar verebilir mi?(logia)

Soytarii26

Bana her zaman en güçlü 4. karakter Franky gibi gelmiştir ama senin de bi görüşünü almak istemiştim. Teşekkürler. Neden Nami peki diye sorsam kusuruma bakmazsın umarım :eek:

Naruto'dan soruyorum Smoker.Rikodu Sennin'in iki tane oğlu var biri Uchiha adına biri Senju çıkar mı bilmiyorum ama Uzumaki klanınıda temsil eden bir oğlu olabilir mi Rikodu senninin ? Ve eğer çıkarsa şöyle bir şey daha sorucam Senju ve Uchihalar bütün kuyrukluları evcilleştiriyor(yanlışsa düzelt) eğer dediğim gibi Uzumaki klanının atasıda Rikodu'nun oğluysa bütün kuyruklu canavarları ya da kyuubi'yi evcilleştirme durumu olabilir mi olursa tabi böyle bir şey ?

Not:Normalde Naruto soruları diğer tarafa yazılıyor ama buraya daha çok bakıyorsun bakacaksan toplu bak diye yazdım buraya herhalde sakıncası yoktur?

Şunu merak ediyorum,

2 adet kral haki kullanıcısı (wb, shanks mesela) iradesi güçlü kral haki ile bayılmayan birine (örnek akianu) bilinçli olarak hedef alıp kral haki saldırısı yaparsa durum ne olur.

marinfordta wb ile luffy aynı anda kral haki uygulasa bir farklılık olurmuydu(kral haki seviyesinden bağımsız olarak)

paruj

Beyazsakal ölmeden önce 4 yonko birleşip marineford'a saldırsaydı sonuç ne olurdu sence? Beyazsakal kendi bile yerle bir etti ama diğer taraftan Sengoku ve Garp savaşa fiilen katılmadılar tam olarak?

bu sorum şuan forumdaki bir konuda kaynaklanıyor; yonkou bir araya gelirse bir birlerini mi öldürmeyi tercih eder denizcileri ve hükümeti mi?

en güçlü zoan (normal zoan) meyvesi hangisi ve eğer aralarında rekabet yapılabiliyorsa en güçlü logia hangisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık