ssmokers
smoker büyük ihtimal çeviri hatasıdır ama yinede soruyorum balık adam arc. da (animede) luffy arlong u öldürdü diye söyledi biri ama sen luffy kimseyi öldürmedi demiştin sorum bu teşekkürler
Sanji'nin bacakları.Biraz saçma ama bi konuyu okurken bu aklıma geldi Zoro'nun kolu mu kuvvetlidir Sanji'nin bacağı mı?
Ya çeviri hatasıdır ya da balıkadamlar Luffy'nin Arlong'u öldürdüğünü sanıyordur.smoker büyük ihtimal çeviri hatasıdır ama yinede soruyorum balık adam arc. da (animede) luffy arlong u öldürdü diye söyledi biri ama sen luffy kimseyi öldürmedi demiştin sorum bu teşekkürler
1. Bilinmiyor.Smoker öncelikle şunu belirtmek istedim ben bölümleri yeni izliyorum yani daha son bölümde değilim o yüzden saçma soruları sorarsam kusura bakma şimdilik sorularım bunlar
1-) Coby'nin kafasındaki yara garp'ın yumrukları yüzünden mi oldu
2-) Garp'ın gözünün altındaki yara nasıl oldu bilgi varmı
3-) Garp'ta zırh hakisi mi var çünkü marineford savaşında akainu'ya saldıracaktı sengoku engelledi bildiğim kadarıyla akainu logia ve logia'ya vurmak için ya zıttı bir meyve yemek lazım (Enel luffy ilişkisi) yada zırh hakisi olması lazım
4-) Ussop'un burnumu uzun kaku'nunmu
5-) Shakushi'mi hızlı Soru tekniğimi (sadece saf hızlarını soruyorum kontrol falan değil)
6-) SBS VOL fansub nedir?
Edit: Soru düzeltilmiştir
Almamıştır. Hatta iki sene önce meyvesinin o özelliğini kullanabildiğini bile sanmıyorum.Smoker-san,2 sene önce sence Law Luffy'nin kalbini almış mıdır?
Enel'in tekniği Logialar içerisinde bile benzersiz bir yetenek, başka türünü görmedik. Saldırılara şekil verilebiliyor, ancak beden komple değiştirilemiyor. Magellan'ın meyvesi de Logia değil, Paramecia.Enel'in 200.000.000 volts amaru ve magellan'ın venom demon gördükten sonra her logia'nın böyle bir üst seviye saldırısı olabilir mi? yoksa bu ikisi meyvelerinden veya özel çalışmalardan dolayı mı farklı bi hale geliyorlar?
1. Zarardan korunduğu falan yok. Kendisinin de ağır yaralanma ihtimali var.1)Miss Valentine ağırlığını artırıp aşağıya düştüğünde neden zarar görmüyor? Meyvesi sadece ağırlığı değiştiriyor. O fiziksel korumayı nasıl sağlıyor?
2) Vivi, 5 çifti ve üstü için doğal olmadıklarını söylüyor. Öyleyse Miss Goldenweek ne meyvesi yedi? (Yediğiyle ilgili bir şey geçmiyordu galiba tereddüt ettim.)
3) Alvida hareketsiz bırakılsa bile (Kairouseki olmadığı durumlarda) saldırılardan kaçabilir mi? Mesela birisi Alvida'nın kollarını üstüne oturup bacaklarıyla kitlese ve keskin bir şeyle öldürmeye çalışşa yine de kurtulabilir mi?
Sadece meyveye has bir özellik de olabilir. Ben de böyle olduğunu düşünüyorum.ben enelin logianın 2. formunu bulmuş tek logia olduğunu düşünüyorum. amaru bu form. bunu bleachdeki 4. espadanın 2. salınım yapan tek espada olması gibi düşünüyorum. Enel 2. formda amaruya dönüşüyor. ve tahminimce ileride diğer logialardan da bu tür şeyler görebiliriz. senin fikrin nedir ?
Ama Zoro'ya 10000 kilo pres yapmaya çalışırken ıskalıyor ve yere düşüyor bir şey olmuyor.1. Zarardan korunduğu falan yok. Kendisinin de ağır yaralanma ihtimali var.