Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smoker zoro strong worldde indigoya karşı asura yaparken bi müzik çalıyo sadece filmde değil animenin de birçok yerinde çalıyo o şarkının adı nedir acaba

Bengoku

selamlar
benim bir sorum olacaktı
animemizin ilk 5 bölümünün kolaj calışması olan bir bölüm cekilmiş
bunu ilk tv özel bölümünde bulabilecegimi zannetmiştim ama bulamadım
yardımcı olurmusunuz?
şimdiden teşekkürler..

Geçen sorularda Gomu Gomu no mi nin 50yılda bir tekrar çıktığını söylemiştin yanlış hayırlamıyorsam. Peki Gomu Gomu 50 yıl sonra tekrar çıktığında ve önceki Gomu Gomu sahibi hayattaysa yenisi yendiği zaman nolcak?

1-) Normal bir deniz kralının seviyesi nedir yani kimi yenebilir en fazla
2-)
Bu g2 mi banamı öyle geliyor
3-) Robin'in el çıkarma sınırı varmı
4-)BB dokunmadan bir logia'ya gura gura gücüyle vurabilir mi B.Haki olmadan
5-) İnsanların doğuştan gelme özel yetenekleri olabilir mi mesela Dof'un yada Dragon'un yeteneği doğuştan gelme özel bir yetenek olabilir mi yada kesinlikle meyve yemişlermidir
1. Tayfadaki herhangi biri yenebilir.
2. Anime efekti, mangada yok.
3. Yok.
4. Vuramaz.
5. Belki, ama büyük ihtimal meyve gücüdür.

Son bölümde frankynin bahsettiği wapo metal vapolium dimi ?
Evet.

Ama Zoro'ya 10000 kilo pres yapmaya çalışırken ıskalıyor ve yere düşüyor bir şey olmuyor.

Düzen: Sanırım buldum. Kendisini o hacimde 10.000 kilo yapması için yoğunlaşması gerekiyor. Muhtemelen tüm vücudu ( ya da orantılı olarak kemikleri daha sert dış deri biraz daha yumuşak şeklinde) elmastan bile birkaç kat sert oluyor. Böylece çok az zarar görüyor (ya da görmüyor).
O kadarını bilmiyorum. Wiki'de yazılana göre cevap verdim. Bug olabilir.

smoker sence kinemon tayfaya katılırmı katılırsa onu tayfaya luffy mi davet eder yoksa tayfadan baska birimi davet eder
Katılır. Luffy eder.

SMO sana one piece evreninde en saçma gelen şey ne?
Mihawk'ın kılıcını çekme şekli.

smoker zoro strong worldde indigoya karşı asura yaparken bi müzik çalıyo sadece filmde değil animenin de birçok yerinde çalıyo o şarkının adı nedir acaba
Lovecook Sanji'ye sorarsan, o kesin halleder.

selamlar
benim bir sorum olacaktı
animemizin ilk 5 bölümünün kolaj calışması olan bir bölüm cekilmiş
bunu ilk tv özel bölümünde bulabilecegimi zannetmiştim ama bulamadım
yardımcı olurmusunuz?
şimdiden teşekkürler..
Kusura bakma, ama hiç anlamam o tarz şeylerden. Upload yapan arkadaşlara sorarsan sana yardımcı olurlar.

Zoan yiyenler yedikleri hayvana TAMAMEN dönüşebiliyorlar. Chopper neden tamamen dönüşemiyor?
Meyve yemiş bir hayvan olduğu için olabilir. Mr. 4'un köpeği Lasso'da tam köpeğe dönüşemiyor. Bazı Zoan türlerinde görülen bir özellik.

Enies Lobby arc'ta Robin'in kelepçeleri açan anahtarı tayfa kimden almıştı yani hangi cp9 üyesinin anahtarıydı o?
Yanlış hatırlamıyorsam, Kaku'nun anahtarıydı.

Geçen sorularda Gomu Gomu no mi nin 50yılda bir tekrar çıktığını söylemiştin yanlış hayırlamıyorsam. Peki Gomu Gomu 50 yıl sonra tekrar çıktığında ve önceki Gomu Gomu sahibi hayattaysa yenisi yendiği zaman nolcak?
Yeni kullanıcı eskisini yenmiş olur. Soruyu yanlış sormuşsun sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık