Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker sence Coby'nin 2 yıl sonraki haliyle tahminen tayfadan kimleri yenebilir ? Tayfanın en güçsüzleri bile çok geliştirmiş kendisini yani yenemeyecek durumda bile olabilir bence ama senin yorumunu merak ettim.

smoker sence bu bon chanın (bon clay) ımpel downda yaptıklarını tayfada başka biri yaparmıydı? Birde shin sekaide bonchanla karşılaşırlarsa luffy bonchanı nakamadası yaparmı?

Monkey D. Zoro

1-Acede kral haki vardı kendini taşıyan askerleri bayıltıp kaçabilirdi neden kaçmadı ??
_____________________________________________________________________________________________
2-Luffy magellan yenemez diyosun luffyde zehre karşı yoğun bi bağışıklık var zırh haki ile magellana
vurabilir zehirlensede bişe olmuo ndn yenemez ???
4-Bi bölümde roger WB'ye raftele giden yolu söyliyimmi diodu baştaki bölümlerdede yollar
ayrılıo ayrılıo ama en sonda bütün yollar raftele çıkmıo muydu? öyle hatırlıorum açıklayabilirmisin ?
__________________________________________________________________________________________________________
5-Ohara bölümlerini izlerken kafama takıldı dahi clover denden mushide birisi ile konuşuo bişieler anlatıo sonra karşıdaki
öldürün onu çok şey öğrenmiş dio ne öğrenmiş açıklandımı acaba ??
______________________________________________________________________________________
6-One Piece Blue Deep:Characters World'ün türkçesi varmı veya içindeki bilgilere bir yerden ulaşabilirmiyiz
ulaşabilirsek nerde ??
10-Doflamingo ip kullanıyor desek hakiyi ipe yükledi diyelim marinefordda crocodileın kafasını kestiğinde
croco ölürmüydü ??
12-iki amiralkoltuğu boşaldı kim gelir sence ??
______________________________________________________________________________________________________________________________________________
17-Luffy nin şimdilir aokiji ve akainuyu yenmesi imkansız ama kizaru güçsüz gibi gelio onu ndn yenemez ?
____________________________________________________________________________________________________________________
18-10. One Piece Sergisinde acein ödülü açıklandı dedin bu bilgiye biz nerden ulaşabiliriz?
________________________________________________________________________________________________________
19-D.nin anlamını wb ve rogerdan başka kimse bilmio dio wiki shanks,Dr.Kuraha bilmiomudur veya rayleigh çünkü rayleigh de sona gitti
ve robinin aradığı taş yazıdı okudular orda D.nin anlamı yazmıomuydu ??

soracağım bu kadar kendi fikirlerini de yazarsan kısa cevap vermeden yazabilirsen okuyalım biraz yav :D:D

smoker son mangada Kinemon kesemeyeceğim bir ateş yoktur diyor ace de logia ateş tipi peki bu yeteneğiyle ace karşı koyabilir mi

smoker hiç kral ve mantra hakisini gördüm fakat zırh hakisini görmedim zırh hakisini gösterecek bi video koyarmısın

Not: Soru değiştirilmiştir
Youtube'a Rayleigh and Busoshoku Haki yazarsan çıkar.

Soru: Luffy Hakide ustalaşınca kim haki kullanır kullanmaz gücü kapasitesi [ Haki olarak ] ne kadardır. Anlar oldu.

Soru şu peki BB Luffy'nin hakisine o kadar yorum yapıyor onda haki olması olası değil mi ? [ ki D. olması bile hakisi olduğunu kanıtlar ]
Olası. Haki herkeste var zaten, kullanabilmek mesele. Teach'in Haki kullanabildiğini sanmıyorum, ama yıllardır gelen savaşçılık tecrübesi hissetmesine olanak sağlıyordur.

smoker one piece anime haftada 1 bölüm çıkıyor ben 2009 dan beri takip ediyorum 2009dan önce haftada 2-3+ bölüm çıktığı oldumu?ve yılda toplam 56 bölüm bu shin sekaiye ömür yetmez haftadaki sayıyı artırabilme durumu varmı?
Anime daha önce çıkmadığı haftayı telafi etmek için bir haftada 2 bölüm çıkmıştı. Ama dediğin şey imkansız.

bu x-men sence de marvel'da bir bug değilmi? yani en basitinden wolverine gelip spiderman'e yardım ediyor ama spiderman çizgifilmlerinde hiç mutant yok?
Bug sayılır. Seriye doğrudan bir etkileri bulunmuyor yani.

Smoker sence Coby'nin 2 yıl sonraki haliyle tahminen tayfadan kimleri yenebilir ? Tayfanın en güçsüzleri bile çok geliştirmiş kendisini yani yenemeyecek durumda bile olabilir bence ama senin yorumunu merak ettim.
Kimseyi yenemez.

Garp emekli oldu mu?
Oldu.

shandialılar,skypiealılar ve bilkanlılar hakkında türkçe olarak bilgi alabileceğim biryer var mı ?
One Piece'in Türkçe Wiki'sine bak, orada yoksai hiçbir yerde yoktur. Zamanım olursa çevirebilirim.

smoker sence bu bon chanın (bon clay) ımpel downda yaptıklarını tayfada başka biri yaparmıydı? Birde shin sekaide bonchanla karşılaşırlarsa luffy bonchanı nakamadası yaparmı?
Hepsi yapardı. %100 tayfaya katılır. Ama bu saatten sonra hapisten kaçması çok zor.

hacı 670. manganın 3. sayfasında Tashigi smoker benindeyken duman meyvesini çalıştırıp smokerin White Blow saldırısına benzer bişeyle katana olan elini luffye sallıyor. Luffye isabet etmiyor ve Luffyde DUMAN kolunu yakalayıp Tashigiyi etkisiz hale getiriyor.

sorum şu benim bildiğim Logialar element hallerindeyken Haki pek işlemiyordu (ve çoğu saldırıları elemente dönüşerek olduğu için saldırılarında da haki kullanamıyorlardı) ama Luffy normal kolmuş gibi tak tashignin kolunu yakaladı :S eğer yakalanabiliyosa Amiraller "Logia Savunması" dediğimiz olayı nasıl yapıyor ? benim bildiğim hakili saldırı bedene temas etmeden önce bedenlerini elemente dönüştürüyorlardı (Aokiji vs WB deki gibi yoksa ölmüştü Aokiji). Smoker bedenindeki Tashigi vs Luffy olayına bakarsak Amiraller "Logia Savunması" olayını önceden vücudu elemente dönüştürmek değilde başka bişeyle yapıyor diyebilirmiyiz ?
Logia türleri elemente dönüşse bile içlerinde esas bedenleri var. Luffy'nin yaptığı da bu esas bedeni tutmaktı. Şaşılacak bir durum yok yani.

Amiraller'in Haki Savunması meselesi hala açıklığa kavuşturulmadı. Bu konudaki en genel görüş, sadece saldırı aldıkları bölgeyi saf elemente dönüştürdükleri. Bunu yaparken saldırı yönleri duruyor. Eğer saldırıyorlarsa da, bunu yapamıyorlar.

1-Acede kral haki vardı kendini taşıyan askerleri bayıltıp kaçabilirdi neden kaçmadı ??
_____________________________________________________________________________________________
2-Luffy magellan yenemez diyosun luffyde zehre karşı yoğun bi bağışıklık var zırh haki ile magellana
vurabilir zehirlensede bişe olmuo ndn yenemez ???
4-Bi bölümde roger WB'ye raftele giden yolu söyliyimmi diodu baştaki bölümlerdede yollar
ayrılıo ayrılıo ama en sonda bütün yollar raftele çıkmıo muydu? öyle hatırlıorum açıklayabilirmisin ?
__________________________________________________________________________________________________________
5-Ohara bölümlerini izlerken kafama takıldı dahi clover denden mushide birisi ile konuşuo bişieler anlatıo sonra karşıdaki
öldürün onu çok şey öğrenmiş dio ne öğrenmiş açıklandımı acaba ??
______________________________________________________________________________________
6-One Piece Blue Deep:Characters World'ün türkçesi varmı veya içindeki bilgilere bir yerden ulaşabilirmiyiz
ulaşabilirsek nerde ??
10-Doflamingo ip kullanıyor desek hakiyi ipe yükledi diyelim marinefordda crocodileın kafasını kestiğinde
croco ölürmüydü ??
12-iki amiralkoltuğu boşaldı kim gelir sence ??
______________________________________________________________________________________________________________________________________________
17-Luffy nin şimdilir aokiji ve akainuyu yenmesi imkansız ama kizaru güçsüz gibi gelio onu ndn yenemez ?
____________________________________________________________________________________________________________________
18-10. One Piece Sergisinde acein ödülü açıklandı dedin bu bilgiye biz nerden ulaşabiliriz?
________________________________________________________________________________________________________
19-D.nin anlamını wb ve rogerdan başka kimse bilmio dio wiki shanks,Dr.Kuraha bilmiomudur veya rayleigh çünkü rayleigh de sona gitti
ve robinin aradığı taş yazıdı okudular orda D.nin anlamı yazmıomuydu ??

soracağım bu kadar kendi fikirlerini de yazarsan kısa cevap vermeden yazabilirsen okuyalım biraz yav :D:D
1. Ace o gücü tamamen bilinçsiz kullandı. Zaten sonradan da kullanmadığı için, kullanmayı öğrenemediği sonucunu çıkarabiliriz.
2. Luffy'nin her tür zehre bağışık olduğunu sanmıyorum. Magellan'ın son seviyesi, Impel Down gibi devasa bir yapıyı bile yok edebilecek bir güç. Luffy'nin şuan bu kadar ileri gidebileceğini düşünmüyorum. Başkası düşünüyorsa da, bu onun bileceği iş.
3. İkinci meyvenin tam etkisi bilinmiyor. Sadece yenilemeyeceği söylendi. Belki de yenilebiliyordur da. Ancak ruh olayı işe karıştığından, basınçla çok bir alaka kurmamanı öneririm.
4. Son ada Raftel. Ama oraya öyle normal yollardan gidilmiyor. Yani sen Raftel'den önceki adaya gelsen, Raftel'i hiç görmeden diğer uçtan çıkıp gidersin.
5. Karanlık Yüzyıl'a dair bilgileri açığa çıkarmışlar. 800 yıl önceki antik krallıkla dünya arasında geçen savaşın olduğu zamanları.
6. Türkçesi yok, internet üzerinde de ancak Japonca olarak bulabilirsin.
7. Busoshoku Haki bildiği kesin. Diğer türler henüz görülmedi. Meyve konusunda da çok yardımcı olabileceğini sanmam.
8. Parçalar. Ama Logialar için sorun olmaz, çünkü geri birleşebiliyorlar.
9. O sadece Amiraller'de görülen bir özellik. Bir şekilde Haki'li saldırıları savuşturabiliyorlar.
10. Ölürdü.
11. Kral Haki sadece adam bayıltmaya yaramıyor. Bayıltamadığın adamın iradesini kırabiliyorsun.
12. Bilmediğimiz karakterler gelir.
13. Yorum panelinin üzerindeki balon işaretli s ikonuna tıklarsan olur.
14. Law değil, Caesar dev asker ordusu yaratmak için uğraşıyor.
15. Sanmıyorum.
16. Duyabiliyor. 630'lu bölümlerde olması lazım.
17. Çünkü Kizaru ışık hızında bir adam. Rayleigh (Luffy'nin hocası)'i yenebilecek kapasitede bir adam. Denizciler'in en büyük üç gücünden biri. Bunlar yeterli sebepler. Sadece Amiral olması bile yeter ya, neyse.
18. Japonca bir sitesi vardı. Orada görmüştüm. Adresi bilmiyorum ama.
19. Yazıyı okuyan onlar değil, Roger. Ve sadece Roger'ın söylediği kişiler bilebilir. Bu kişileri de biz bilmiyoruz. Kureha biliyor olabilir.
20. Olamaz. 3 tür Haki var. Yenisi çıkmaz. Beyazsakal, 4. bir Haki türüne ihtiyaç duymadan yenebiliyorsa, Luffy'de yener.

smoker son mangada Kinemon kesemeyeceğim bir ateş yoktur diyor ace de logia ateş tipi peki bu yeteneğiyle ace karşı koyabilir mi
Koyar. Zarar veremese bile, yenilmez.

Sengoku'nun Lucci veya Chopper gibi değişik formları var mı?
Vardır.

Monkey D. Zoro

11. Kral Haki sadece adam bayıltmaya yaramıyor. Bayıltamadığın adamın iradesini kırabiliyorsun.

4-hani sen Raftel'den önceki adaya gelsen, Raftel'i hiç görmeden diğer uçtan çıkıp gidersin.Ya one piece dünyası yuvarlak desek red linedan girmesek ters dolanıp dünyanın diğer ucundan bir şekilde geçtik yeni dünyanın sonunda olmazmıyız

Ne zamandır soracaktım unutuyordum. Şimdi bi konuda gördüm geldi aklıma.
BB'nin Kara Delik saldırısının sınırı var mı? Yani sonsuz madde çekebiliyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık