Bencesini sorduğundan, yapamaz diyorum.CC bile insan yapımı zoan türü şeytan meyvesi yapmış.Sence Vegapunk paremica veya logia türü bir meyve yapabilir mi ? Ayrıca tekrardan ID arkını izliyordumda Magellan'a sıkılan mermiler logia gibi içinden geçip gidiyor.Neden zehir logia değilde paremica bölümüne giriyor?
1. Kral Haki sahiplerinden ikisinin Kenbonshoku Haki kullanabildiği onaylanmadı. Shanks ve Hancock. Hatta Ace hiçbir Haki türünü kullanmıyor/kullanamıyordu. Ayrıca 2 yıl önceki Haki kullanıcılarının hiçbirinin Armament kullandığını görmedik. Yani siyahlaşma tekniğini kullanmadılar/kullanamadılar. Haoshoku Haki'nin diğer Haki türlerini destekleyici bir özelliğini muhtemelen vardır. Yine de çok olduğunu sanmam.Kral haki hakkında birkaç düşüncem var paylaşmak istedim,senin düşünceni merak ettiğimden.
-kral hakiye sahip kişileri genelde 3 hakiyide üstün şekilde kullanabildiklerini gördük(raysan,wb gibi).dof daha bu bölüm vergo için hakisi iyidir lawın kesme saldırılarına bile dayanabilir dedi.kral hakiyi bulunduran kişilerin diğer haki kullanıcılarına oranla b.haki ve k.haki de daha üst sevyede oldukları aşikar(enelin k.hakisi hariç,adam meyve ile kombine ediyor)
-Meyveyi yiyen kişiler dünya dışı güçler kazandıkları için şeytan meyvesi olarak adledilmiş.haki ise doğuştan gelen birşey yani tanrıdan.öyleki şeytani özelliği durdurmak için tanrı dan gelen haki özelliğini kullanıyor çoğu op karakteri.
--benim beklentimin esas kaynağıda bb yi gördükten sonra oldu.meyve güçlerini tamamen iptal edebilen bir başka meyve ile karşılaştık.Luffynin ilerde belkide final savaşta kral hakiyi kimsenin kullanamadığı gibi kulanacağını umut ediyorum.en son aşamada bb nin meyvesi misali belli bir alanda karşıdakinin meyve gücünü iptal edebilecek belkide avatarda ki gibi meyve gücünü komplen kaldıracak.bizim luffy kimseyi öldürmüyor aang gibi.bb,akainu belki onlardan da daha kötü biri çıktığında bizim oğlan öldürmedikten sonra tekrar başa bela olabilecek adamlar bunlar.(hordy ve ekibini bile bizim mangaka enerji streoitlerine bağlayıp yaşlandırdı ki daha millete bela olmasınlar.çünkü bu tarz adamlar ölmedikçe yada ellerinden güçleri gitmedikçe rahat durmazlar).
Evet. Ben bunu Vergo'dan beri söylüyorum. Armament, Busoshoku Haki'nin bir tekniğidir, hepsi o kadar. Açıkçası Vergo'nun meyve kullandığını sanmıyorum. Armament'e dayalı dövüşüyor.luffynin armament tekniği o zaman luffy'e özgü değilmiş. Yeterince hakisi olan bir adam bunu yapabiliyormuş demekki. Vergo yaptı. Smoka da yaptı elini kolunu falan. Yani armament zırh tipi hakinin bir uygulamasıdır. Meyveli adam da yapar meyvesiz adam da. Doğrumudur?
Olabilir. Ancak saldırılar çok daha güçlü oluyor. Kullanamadıklarını düşünüyorum.2 yıl önce haki kullanan kişiler belki de tenezül etmiyordu sertleştirme kullanmaya?.. Garp zaten aşmış...
Yoktur.smoker biz arkadaş ile iddaaya girdik o dediki animefreak yada tv tokyo 7 de bizde olmayan anime banga bölümleri varmış sen ne diyosun ?
1. Bitmez. Ancak etkisi o anki kondüsyona bağlıdır. Bu yüzden Beyazsakal, Akainu'dan gelen saldırıları ya da normal askerlerin sıktığı mermileri engelleyemiştir.1)Haki, chakra gibi biter mi ?
2)Evet ise H hakinin tek seferlik olması bununlamı alakalıdır ?
3)Shanks'ın Beyazsakal'la eşit güçte olması düşünce mi bilgi mi ?