Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dorohedoro hakkında bir kaç şey sormak istiyorum. Spoiler yemek istemeyen okumasın.
1-Kaiman milletin kafasını ağzına alıyordu vs vs. Bunu yapmasındaki amaç neydi(Ebisu'yu ağzının içine aldığında sanki ona farklı bir şey söylemiş gibi hatırlıyorum ama baya oldu o bölümleri okuyalı hatırlamıyorum.).
2-Nikaido'nun gücünün 5 hakkı olduğu söylendi ama Nikaido zaten küçükken bir çok defa geçmişe gitmişti. Bu 5 hak meselesi nokta atışı yapıp tam istediğin zamana gidebilmek için mi? Eğer öyleyse, Nikaido hakları bittikten sonra yine rasgele geçmişe gidebilir mi?
3-Ai büyü kullanabilmek için bir sürü ameliyat oldu. Sonradan da büyücülerin beynindeki şeytanları ele geçirmeye başladı. Şimdi normal bir insanın beynine koysak bu şeytanlardan, o insanda büyü kullanabilir mi(Siyah Toz alan normal insanlar büyü kullabiliyordu, başka hiç bir şeye gerek kalmadan.)? yoksa Ai'nin vücudu ameliyatlarla aslında, duman çıkarabilecek şekilde modifiye edildiği için mi istediği şeytanı kullabiliyordu.

ben seyi sorcam bu luffy enele nasıl vuruodu logia deil mi adam birde 10000 metrede luffynın kolu bacagı etkılenmıyormu basınçtan?surume ile dövüsürken falan
Luffy'nin meyvesi, Enel'in meyvesinin antisi. Karşıt gücü yani. One Piece dünyası ile bizim dünya aynı değil. Orada basınç olayı bizdekinden farklıdır muhtemelen.

smoker-san, sence hancock ilerde seriye dönecek mi? Dönecekse nasıl bir konumda dönecek? Roger bile evlenip çocuk sahibi oldu. Luffyde ilerde elbet olacak. Sence bu kişi hancock olma ihtimali nedir?
Döner. Luffy'nin evleneceğini sanmıyorum. O karakterde bir insan değil. Kaldı ki, Luffy bir korsanın denizlerde ölmesi gerektiğini savunur. Bu bağlamda korsanlığı hiç bırakmayacağını söyleyebiliriz.

Dorohedoro hakkında bir kaç şey sormak istiyorum. Spoiler yemek istemeyen okumasın.
1-Kaiman milletin kafasını ağzına alıyordu vs vs. Bunu yapmasındaki amaç neydi(Ebisu'yu ağzının içine aldığında sanki ona farklı bir şey söylemiş gibi hatırlıyorum ama baya oldu o bölümleri okuyalı hatırlamıyorum.).
2-Nikaido'nun gücünün 5 hakkı olduğu söylendi ama Nikaido zaten küçükken bir çok defa geçmişe gitmişti. Bu 5 hak meselesi nokta atışı yapıp tam istediğin zamana gidebilmek için mi? Eğer öyleyse, Nikaido hakları bittikten sonra yine rasgele geçmişe gidebilir mi?
3-Ai büyü kullanabilmek için bir sürü ameliyat oldu. Sonradan da büyücülerin beynindeki şeytanları ele geçirmeye başladı. Şimdi normal bir insanın beynine koysak bu şeytanlardan, o insanda büyü kullanabilir mi(Siyah Toz alan normal insanlar büyü kullabiliyordu, başka hiç bir şeye gerek kalmadan.)? yoksa Ai'nin vücudu ameliyatlarla aslında, duman çıkarabilecek şekilde modifiye edildiği için mi istediği şeytanı kullabiliyordu.
Seriyi okumadığımdan, sorularına cevap veremiyorum. Üzgünüm.

roger de hiç bırakmadı ama çoçuğu oldu. evlendi. luffynin hiç evlenmeyip kanını devam ettirmeme ihtimali saçma değil mi sencede?
Roger, hazinesini sakladı, tayfasını dağıttı ve ortadan kayboldu. Teslim olana kadar da kimse onu görmedi. Sonu böyle olmamalıydı. Bence değil, Roger ile Luffy arasında çok yaş farkı var. Bu türden mangaların baş karakterleri yaş olarak büyük olmazlar zaten. Genç yaşında da çocuk yapacağını düşünmüyorum.

roger tayfayı dağıttı shanks kendi tayfasını kurdu işte bildiğimiz şeyler oldu yonkou oldu
o değilde shanks raftelin yerini biliyo neden one piece i alıp korsanlar kralı olmuyo
Kaptanının mirası olduğu için. Şapkayı Luffy'ye boşa vermedi.

Olayı Shanks olarak ele alma, Rayleigh de gidebilir. Buggy de, Crocus da, yaşıyorsa Gaban bile gidebilir. Roger bu adamlara bir miras bırakmış olmalı. O yüzden hazinenin peşinde değiller.

yani OP nin varlığına şüphe duymaya başladım yoksa başkalarının bulmasını mı bekliyolar
buggy o hazinenin yerini bilicek ve gitmicek öyle bi şi olursa oda nın yine trollük vakti gelmiş olur
Gitmeyecek değil, gidemez. Roger'ın söylediğine göre kafan esince gidebileceğin bir yerde değilmiş zaten. Hazine olmasa bile, Rio Kitabesi'nin Raftel'de olduğu kesin. Dediğim gibi Roger miras bırakmıştır. O yüzden dokunmuyorlardır. Ki aralarından sadece Gaban'ın kişiliğini bilmiyoruz.

orası öyle de sadece kavga dövüş macera da bir yere kadar. arada böyle şeyler de olması gerekir sonuçta milyar dolarılık bir çizgi roman. sence tayfaya nasıl biri ve ya sence kim katılacak. hancockun katılma ihtimali var mı sence? luffy aşık, luffyni acein anahtarını falan vermesi birer +, geçmişi de gösterildi bir de. biliyoruz ki tayfaya her katılacak olanın geçmişi gösteriliyor.
Katılmaz. Hancock'un sorumlulukları var. Anca boş beleş bir adam gelir bizim tayfaya. O da Kinemon ve oğlu olur muhtemelen.

Buggy, Shanks, Rayleigh gibi karakterlerin One Piece' i bulmaması veya bulamamasının sebebi; Raftel' e gidişin zor oluşunun yanında sadece özel kişilerin One Piece' i bulabilecek olması olabilir mi? One Piece fiziki, maddi değerli bir hazine olmayabilir. Öyle değildirde. Soyut bir olgu, bir düşünce veya bir eylem olabilir. Belki sadece seçilmiş kişiler One Piece' e ulaşabilir. Shanks' da, Luffy' de bu ışığı, Roger' a olan benzerliği ve yüreği görünce şapkasını ona vermiştir.

Bunun hakkında ne düşünüyorsun Smoker?

Buggy, Shanks, Rayleigh gibi karakterlerin One Piece' i bulmaması veya bulamamasının sebebi; Raftel' e gidişin zor oluşunun yanında sadece özel kişilerin One Piece' i bulabilecek olması olabilir mi? One Piece fiziki, maddi değerli bir hazine olmayabilir. Öyle değildirde. Soyut bir olgu, bir düşünce veya bir eylem olabilir. Belki sadece seçilmiş kişiler One Piece' e ulaşabilir. Shanks' da, Luffy' de bu ışığı, Roger' a olan benzerliği ve yüreği görünce şapkasını ona vermiştir.

Bunun hakkında ne düşünüyorsun Smoker?
Herkesin alma ihtimali vardır. Ancak güçlü iradesi olanlar bunu başarabilir. Ben hem maddi, hem de manevi bir hazine olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık