Dediğin gibi, tam olarak ne olduğu açıklanmadı. Ancak sihir meyvesi olsa gerek. Başka cisimleri, istediği şeye dönüştürebiliyor. Mesela bir taşı elbise yapabiliyor. Daha farklı teknikleri de olabilir.Hocam, Kinemon'un meyve gücü tam olarak neydi acaba? Henüz tam olarak açıklanmadığını biliyorum; ama bildiğiniz kadarını söylerseniz sevinirim.
Aynen öyle. Doğru düşünmüşsün. Alan içinde ne olursa olsun, kesilir. Evet, Vergo tek yedi. Diğer bölüm ayağa kalkarsa, başka tabii. Doflamingo'nun gücü ile Law'ın gücü farklı.Usta ben Law'ın olayını tam anlamadım. Kestiği adamı sanki tahtayı 2 ye kesermiş gibi kesiyor kan yok vs yok. Kinemon'un yarım halde gezmesinden öldürücü olmadığını da çıkarıyorum. O zaman sadece rakibin hareket kabiliyetini mi kısıtlayıcı bir özelliği var. Buggy'nin kesilmiş hali gibi sadece parçalara hükmedemiyor kesilen kişi.
Burdan hareketle Vergo'ya tek attığını söylemek yanlış olmaz mı ? Netice de ölmeyecek adam.
Doflamingo yeşil devi kesmişti ama devin ayağı bildiğin kesilmişti. Law'ın olayını tam çözemedim.
Beline kadar buzlu suya girersen, tüm bedenin üşür. Law'ın yaptığı bildiğin kesip parçalamak. Tek farkı, ölmüyorsun. Parçalanmış bedeninin bir kısmı yara alırsa, tüm bedenin bunu hisseder. Vergo, Law'ın kalbini sıkıp inim inim inletti adamı. Bedenin farklı yerlerde, ancak bir olduğu durumdan farkı yok.smoker-san senin kadar olmasakta
benim anladığım law room unun içindeki herhangi bir şeyin boyutunu değiştirebiliyor aslında kesmiyor boyut değiştirdiği için farklı yerlerde gibi görünüyo mesela kinemon un bacakları suya girmişti ben bi soğukluk hissediyorum demişti yani şöyle düşün dizine kadar suya girdin sadece dizine kadar hissedersin ya
diyelim law seni dizine kadar kesti dizine kadar olan bacağın suya düştü aynı şeyi hissedersin sadece boyut farkından kaynaklanan bir yetenek benim bilidğim ya da anladığım
Şunda emin olmakta fayda var. Siyahlaşma, Busoshoku Haki'nin bir tekniği. Buradan devam edelimSmoker vs Law'da Law kılıç salladığında Smoker bu saldırıyı siyahlaşmamış juttesi ile engelliyor ve vücududa kesilmiyor.Ama kesme saldırısına denk gelen room içindeki herşey kesiliyor.
Smoker vs Vergoda, Smokerın siyahlaşmış juttesi Vergonun siyahlaşmış bambusu ile kırılıyor.Burdaki juttenin defansı Lawdaki juttenin defansından daha fazla olarak düşünüyorum ben çünkü busoshoku tekniğini kullandı.
Ve Vergo vs Law'da Lawın kesme saldırısı, Vergonun busoshokulu bambusunu ve vücudunu kesiyor.
1)Busoshoku teknikli saldırı normal hakili saldırıdan daha etkili diye düşünebilir miyiz?
2)Bu olaylara bakarak Smokerın hakisi Vergodan yüksek diyebilir miyiz ?
3)Sence burda bi dengesizlik yok mu ?
2. Soruya verdiğin cevapta herşey yerli yerine oturuyor.Önceden bende Vergonun Smokerı yeneceğini düşünüyordum ama genel olarak bakınca tam tersi bir düşünce oluştu.Şunda emin olmakta fayda var. Siyahlaşma, Busoshoku Haki'nin bir tekniği. Buradan devam edelim
1. Dediğin tamamen doğru. Hasar gücü muazzam derecede artıyor.
2. Ben böyle düşünüyorum. Armament kullanmadığı halde, bir bölüm Law'la dövüşebildi. Vergo tam güç Armament bastığı halde tek yedi.
3. Dengesizlik yok aslında. Bu güç çeşitliliğinden kaynaklı bir durum. Vergo'yu döverek çok zor yenersin. Ancak Law gibi farklı ve ekarte gücü olan bir yeteneğe sahipsen, o muhteşem özellikler pek işe yaramıyor. Sen de gördün zaten.
Cevap tuhafına gidebilir, ama tamamen iman power. Başka bir açıklama getirilemez buna. Şimdilik tabii.2. Soruya verdiğin cevapta herşey yerli yerine oturuyor.Önceden bende Vergonun Smokerı yeneceğini düşünüyordum ama genel olarak bakınca tam tersi bir düşünce oluştu.
Yerine oturmayan olay şu Law Smokerın armamentsiz saldırısını aşamıyor.Ama Vergo,Smokerın armamentli juttesini kırıyor.Smoker bilerek yenildi buna bişey demiyorum.Bilerek olduğu için gücünü kısmıştır zaten.Ama gücü kısık armamentli defansı, Lawa yaptığı defanstan daha sağlam diyebilir miyiz önce bunu sorayım tam emin olamadım.
Bu evet ise gene dengesizlik çıkıyor.O zaman Law Vergoyu nasıl kesti.
1. Koshiro hakkında bir yorum yapamam cidden. Hiçbir şey bilmiyoruz adam hakkında. İleride de çıkmaz karşımıza.1- Bu Kuinanın babası Koshironun sence seride bir yeri olacak mı?Belki samuray ülkesinde felan?
Gizli bir gücü var mıdır sence kızının dahi çok değerli bir kılıcı var bu adamında kılıç ustası eğittiğini düşünürsek bence güçlü olmalı. Zoroya göre seviyesi felan nedir sence?
2- Vergonun bu üzerine bir şeyler yapışıyordu meyve yeteneği yok mu bu adamın insan dışı bir haki kullandığı doğru o hayvani hakiden kaynaklanmıyordur heralde değil mi?
Oda'nın içindeki her şey kesiliyor zaten. Dağı kesmesi değil, Oda'yı o kadar genişletmesi asıl gelişme.smoker-san bi şi sorcam sence dağı ikiye yarması law ın ne kadar geliştiğini mi gösterir yoksa vergonun hakisinin dayanıkllık düzeyini mi