Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smoker. shanks denildiği zaman sende ne tür bir izlelenim bırakıyor. ( izlenimden kastım güç olarak )

Jozu

mangayı tamamen oda mı çiziyor yoksa skeç sayfalarını verip tamamlayanlar başkaları mı oluyor?

Enel'in aya gitmesiyle serinin ilerisinin bir bağlantısı var mı ? Enel'i bir daha görür müyüz acaba?

Smoker usıpun babası yasopun 450milyon beli ödülü olduğu doğru mu ? İnternette gördüm ama pek inanasım gelmedi

one piece karakterlerinin güçlerini kullanırken kıyafetlerinin yok olmamasının sebebi var mı?akainun kıyafetlerinin erimesi lazım mantık olarak

smoker, sence luffynin red hawk ve elephant gatling saldırıları hakkında ne düşünüyorsun? Bence çok güçlü saldırılar. İlerde red hawkın amiral alacak düzeye geleceğine inanıyorum. Sen bu dediğim hakkında ne düşünüyorsun?
Ben bu saldırıları her zaman kullanacağını düşünmüyorum. Güçlü saldırılar oldukları doğru, ancak hızlı kişilere karşı işe yaramazlar. Elephant Gatling büyük bir saldırı, Red Hawk'ta da rakip sabit olmalı. Bu saldırıları denk getirmek sorun. Bir Amiral'in bu saldırıları yiyeceğini de sanmıyorum.

mangayı tamamen oda mı çiziyor yoksa skeç sayfalarını verip tamamlayanlar başkaları mı oluyor?
Asistanları da yardımcı oluyor.

Enel'in aya gitmesiyle serinin ilerisinin bir bağlantısı var mı ? Enel'i bir daha görür müyüz acaba?
Şu an için yok görünüyor. Çok ileri tarihlerde sürpriz bir dönüş yapabilir.

Smoker usıpun babası yasopun 450milyon beli ödülü olduğu doğru mu ? İnternette gördüm ama pek inanasım gelmedi
Hayır, değil.

one piece karakterlerinin güçlerini kullanırken kıyafetlerinin yok olmamasının sebebi var mı?akainun kıyafetlerinin erimesi lazım mantık olarak
Dövüşlerden sonra çıplak kalmamaları için öyle düşünülmüş.

Bu güne kadar Onepiece içerisinde toplam kaç yıl geçti? (2 yıl mevzusu var, onu biliyoruz. Hadi 1 yılda grandline'ı tamamlayana kadar geçsin 3 yıl.)
Yani onca olay sadece 3 yıl içerisinde mi oldu? (Gerçi biz sadece 1 yılını biliyoruz.)

Dr. Vegapunk ile yakın zamanda karşılaşır mı tayfa ? 2013 yılı içerisinde mangada karşılaşma ihtimalleri var mı ? ne düşünüyorsun bu konuda ?

Edit : aklıma geldi de biz Dr. Vegapunk erkek diye düşünüyoruz ama kadın çıkmasın ihtimali var mı karakterin ?

Bu güne kadar Onepiece içerisinde toplam kaç yıl geçti? (2 yıl mevzusu var, onu biliyoruz. Hadi 1 yılda grandline'ı tamamlayana kadar geçsin 3 yıl.)
Yani onca olay sadece 3 yıl içerisinde mi oldu? (Gerçi biz sadece 1 yılını biliyoruz.)
Evet. Hatta 3 yıldan daha azdır.

Dr. Vegapunk ile yakın zamanda karşılaşır mı tayfa ? 2013 yılı içerisinde mangada karşılaşma ihtimalleri var mı ? ne düşünüyorsun bu konuda ?

Edit : aklıma geldi de biz Dr. Vegapunk erkek diye düşünüyoruz ama kadın çıkmasın ihtimali var mı karakterin ?
Yakın bir zamanda karşılaşacaklarını sanmam. Yeni Dünya'nın ortalarında olabilir.

Var, ama ihtiyar, bunak gibi şeyler dendi Vegapunk için. Kadın olsa, öyle terimler kullanılmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık