Jozu
lolanın annesi big mom mı?
smoker şimdi meyve kitabı diyorsun bu meyve kitabının bi linki var mı ? yada buÇünkü ortada bir Şeytan Meyvesi kitabı mevcut. Meyveyi yemeden güçleri bilinemeyeceğinden, meyvenin tekrardan çıktığını kabul etmekte ebes bir durum yok bence. 50 yıl olayı tüm meyveler için geçerli, ancak sadece Gomu Gomu no Mi üzerinden söylendiği için onu örnek gösterdim. Ayrıca son manga bölümlerinde gördüysen, meyvenin kullanıcısı ölünce meyve başka bir yerde tekrardan çıkıyor. Caesar bu işlemi hızlandırmanın bir yolunu bulmuş.
bu kısımda bahsettiği romance down ne nerden ulaşabilirim ?676. manganın yorum bölümünde şeytan meyvelerinin 50 yılda bir gelmesi konusunda sadece gomu gomu no mi için öyle bir şeyin geçerli olduğunu söylemiş ve kanıt olarak da Romance Down'u göstermişsin. Adını daha önce duymuş ama ne olduğuyla ilgili araştırma yapmamıştım, şimdi öğrendiğim kadarıyla Oda'nın One Piece'ten önce çıkardığı tek sayılık mangaymış. Yalnız orda Garp korsan ve Nami de kılıç ustasıymış ki bizim bildiğimiz One Piece'de böyle bir şey yok. Yani Romance Down içinde anlatılan şeylerin şuan ki One Piece dünyasıyla alakası yok gibiyken neden gomu gomu no mi ile alakalı kısmı doğru kabul ediliyor?
Kesin bir bilgi yok.lolanın annesi big mom mı?
Savaşabilirler. Çıkacak o savaşa kadar nice karakterler görürüz daha. Konuşmak için erken yani.Olası bir son savaş olursa ve denizcilerle bizim tayfa savaşa girerse denizcilerin başındaki ihtiyarlar savaşır mı? savaşırlarsa rakipleri kim olur?
bence o ihtiyarlar acayip güçlü ve bizim tayfanın tek başına gücü yetmez o yüzden Dragon Garp Sengoku Shanks gibi isimlerden yardım gelebilir
Yeni bulunmuş bir teknik olabilir.bence marineford savası zamanında kimsenin armanent kullanmaması hakiyi son zamanlarda time skipten sonra bi duzenleme gelmis gibi
Kitabın sadece adı geçti. Okuyan kişiler bahsetti; Sanji, Shanks, Teach gibi.smoker şimdi meyve kitabı diyorsun bu meyve kitabının bi linki var mı ? yada bu bu kısımda bahsettiği romance down ne nerden ulaşabilirim ?
Süre hakkında bilgi verilmedi. Sadece sınırı var. Muhtemelen süresizdir.smoker lawın açtığı meşhur romm ne kadar süreyle acabilyorr bi bilgin varmı![]()
Strong World'den öncesini görmeyiz, sonrası olabilir.filmlerdeki karakterleri tekrar manganın içinde görebilme ihtimalimiz varmı ?
Vista kadar olmuştur.Zoro'nun şuanki seviyesi kime denktir sence ?