Kimsenin itirazı olmazsa Milanı @Will of D. ye vereceğim ?
Benim için sıkıntı yok.Kimsenin itirazı olmazsa Milanı @Will of D. ye vereceğim ?
TamamBenim için sıkıntı yok.![]()
Yav tamam orta seviyeyiydi takımın ama Chelsea,City,Arsenali kadrolar hazırdı neredeyse ben takımın neredeyse hepsini yeniledim sen ona çok iyi diyemezsin o kadroyu dizmem 15 hafta sürdü.Kötü değil miydi? Para yoktu be gençlere yetmiyordu.![]()
Ben baştan 3. Juve sondan 3. durumda. Ligin dibindeki takıma neden antrenman harcayayım. @Integrale
Ver gitsin ama karşılığında ne aldığını da söyle de bilelim. Milan'dan hangi güçlü oyuncuyu karşılıksız istedin, bize bunları açıkla? @serimu Haksız mıyım adaş?Kimsenin itirazı olmazsa Milanı @Will of D. ye vereceğim ?
Haklısın adaş.Bu hayatta hiçbir sey karşılıksız değildir.Ver gitsin ama karşılığında ne aldığını da söyle de bilelim. Milan'dan hangi güçlü oyuncuyu karşılıksız istedin, bize bunları açıkla? @serimu Haksız mıyım adaş?
Olmaz Carpi'den istifa etmen lazım 2 takımla oynayamazsın@troysi55 Çok teşekküler Emircim.Daveti göndereyim
Ya arkadaşlar diğer hesabım boşta Milan'ın ligdeki halini görüncede içim acıdı.Ee boş zamanımda çok olunca 2 taakımıda idare ederim dedim seve seve.4 te 4 yapmadan alayım dedim.Carpiyle de yola devam edeceğim.
Kimsenin itirazı olmazsa.
@gyjbsch @serimu Yapma dosum ttamamen karşılıklı dostluk çerçevesinde.Enayimiyim iyi oyuncumu vereyimBelki kupada karşılaşırsak maça fazla asılmam ilk ve son kıyagım bu olur anca
Şaka he şaka
Şikeye sıfır tolerans.![]()
Siz de beni şikeci yaptınız he adam en alttaki takımı yönetiyor söyledi ben de kafama göre şimdi iş yapmayayım diye buraya yazdım keşke yazmasaydımVer gitsin ama karşılığında ne aldığını da söyle de bilelim. Milan'dan hangi güçlü oyuncuyu karşılıksız istedin, bize bunları açıkla? @serimu Haksız mıyım adaş?
2 Takım olmaz. Hernekadar güçsüz takımda olsa eşitsizlik olur.@troysi55 Çok teşekküler Emircim.Daveti göndereyim
Ya arkadaşlar diğer hesabım boşta Milan'ın ligdeki halini görüncede içim acıdı.Ee boş zamanımda çok olunca 2 taakımıda idare ederim dedim seve seve.4 te 4 yapmadan alayım dedim.Carpiyle de yola devam edeceğim.
Kimsenin itirazı olmazsa.
@gyjbsch @serimu Yapma dosum ttamamen karşılıklı dostluk çerçevesinde.Enayimiyim iyi oyuncumu vereyimBelki kupada karşılaşırsak maça fazla asılmam ilk ve son kıyagım bu olur anca
Şaka he şaka
Şikeye sıfır tolerans.![]()