Neymarı mı alsam Bale'yi mi ?2 Takım olmaz. Hernekadar güçsüz takımda olsa eşitsizlik olur.

Neymarı mı alsam Bale'yi mi ?2 Takım olmaz. Hernekadar güçsüz takımda olsa eşitsizlik olur.
Neymarı alt hesaplarımdaki takımlarda kullanmıştım pek verimli değil Bale daha çok iş görür fakat ben ikisinide tavsiye etmem. Onlara vereceğin parayı Griezmana ver daha çok iş yapıyor hem fiyatıda daha ucuz. Önde sağda solda ortasahada heryerde iyi iş yapıyor defansa bile koyduğumda 8'e oynadı bi ara kaledede deneyeceğim bakalımNeymarı mı alsam Bale'yi mi ?![]()
39 M Griezmann 42 M Neymar çok fark var arada heNeymarı alt hesaplarımdaki takımlarda kullanmıştım pek verimli değil Bale daha çok iş görür fakat ben ikisinide tavsiye etmem. Onlara vereceğin parayı Griezmana ver daha çok iş yapıyor hem fiyatıda daha ucuz. Önde sağda solda ortasahada heryerde iyi iş yapıyor defansa bile koyduğumda 8'e oynadı bi ara kaledede deneyeceğim bakalım![]()
Elleyecek parada var ya zatenNeymar'ı getiriyorum ellemezseniz sevinirim![]()
Ben Neymarı almak içinn 4 gündür uğraşıyom ne diyosunuz siz.Elleyecek parada var ya zaten![]()
Mızıkçılık olarak algılanmasın fakat ltlrazım var bu duruma.Kimsenin itirazı olmazsa Milanı @Will of D. ye vereceğim ?
Carpi'ye yenildiysen zaten durumun vahimMızıkçılık olarak algılanmasın fakat ltlrazım var bu duruma.
Şimdi aynı ligde etik olarak aynı anda 2 takım olmazda carpiden istifa edip milana geçtiğinde ligin averaj takımı olacak olan carpi'ye yenilmiş tek takım olacağım![]()
Böyle şeylerini niye iş işten geçtikten sonra söylüyorsunuz ki kimse gelmiyor zaten dünden buyana OSM' ye gelen varmı yazmadığım boş konu kalmadıYeni biri gelene kadar bence Milan boşta kalmalı.