Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

OSM (Online Soccer Menajer) Korsanfan Ligi

Hangi Ligi Oynayalım ?

• İspanya Ligi (20Takım)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Almanya Ligi (18Takım)

• Türkiye Ligi (18Takım)

• Belçika Ligi (18Takım)

• Polonya Ligi (16 Takım)

• Ukrayna Ligi (16 Takım)

• Portekiz Ligi (16 Takım)

• PTT 1. Lig (18 Takım)

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçti mi takımın başına? Sen Napoli'den istifa etsen ben istesem geçememem lazım bence. Ne olursa olsun olduğumuz takımdan devam etmeliyiz bence.
Milanın teknik adamı hiç gelmedi ki buraya kuraları çektim adama sordum geliyor musun diye hayır diyor bende hiç bir şey demedim. @Will of D. 'de söyledi verebilir misin diye ben de buraya yazdım 2-3 kişi sorun olmaz dedi ben de verdim.

Milanın teknik adamı hiç gelmedi ki buraya kuraları çektim adama sordum geliyor musun diye hayır diyor bende hiç bir şey demedim. @Will of D. 'de söyledi verebilir misin diye ben de buraya yazdım 2-3 kişi sorun olmaz dedi ben de verdim.
Anladım. Bir dahakine yapmayalım bence. Yani ne olursa olsun devam etmeliyiz kendi takımımıza. Yani ilk 4-5 güçlü takım da bir şekilde boş kalırsa kalsın.
@Will of D. ile derdim yok. Sadece normal söylüyorum. Yanlış anlamasın. :)

Valheru21

Carpi'ye yenildiysen zaten durumun vahim :D
Adam en kötü takımı yönetiyor bana söyledi ben de buraya yazdım. :)
Durum vahim evet:D birde milanla teknik direktörsüz ve teknik direktörlü oynayacaklar arasında haksız rekabete yol açar bu durum.Gerçi vermiştin artık :ehe:
Bu arada will of d ile bi derdim yok onuda belirtelim.

Şu an girdim Milanda ne antreman ekibi alınmış ne düzzgün taktik var.Tamamen özensiz.
@Monkey D. Luffy adem öyle sende 3-0 yenik baslamayı göze alıyorsan buyur sen ecebilirsin.
Emire ben dedim suçlayacaksan onıu değil beni suçla.Saçma biir internet kurası yerine düzgün şekilde kura çekilseydi belki şikayetim olmazdı.

Tamam şimdi boşa tartışmayalım bir daha ki kura da herkes kendi takımlarıyla oynar boş olan takımlara da sonra'dan gelen arkadaşlar hariç kimseyi vermeyiz.

Durum vahim evet:D birde milanla teknik direktörsüz ve teknik direktörlü oynayacaklar arasında haksız rekabete yol açar bu durum.Gerçi vermiştin artık :ehe:
Bu arada will of d ile bi derdim yok onuda belirtelim.
Hayır adam taktiğini belirleyip öyle gitmiş yani takıma etki etmiş.Ayrıca 3-0 yenk balıyorum dostum boru değil hed4fi bile tutturamayabilirim.Puanlar umrumda değil ben sadece takım duzenleyip mac kazanmayı seviyyorum.

Tamam kusura bakmayın fikir benden çıkmıştı.Bir daha olmaaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık