96 normal de satmazdım ama başka bir planım var.Hücum özelliği kaç?
96 normal de satmazdım ama başka bir planım var.Hücum özelliği kaç?
Elimde 23 M var, kalınıda yarın falan atayım da sat bana.96 normal de satmazdım ama başka bir planım var.
O para bana net lazım diye satıyorum normalde 35'den aşağı satmam tam 26.5 lazım.Elimde 23 M var, kalınıda yarın falan atayım da sat bana.
Lan olsa veririz değil mi, üstüne yatacak halim yok. Ver gitsin işte, zaten oyuncu da getireceğim deyip getirmedin.O para bana net lazım diye satıyorum normalde 35'den aşağı satmam tam 26.5 lazım.
Lan senden önce @Tyrion 'a getirdim bu hafta o da gelmedi zaten sözümüz söz getirecez heralde.Lan olsa veririz değil mi, üstüne yatacak halim yok. Ver gitsin işte, zaten oyuncu da getireceğim deyip getirmedin.
Elimdeki parayı teklif ettim işte, sen bilirsin? Oyuna bak istersen.Lan senden önce @Tyrion 'a getirdim bu hafta o da gelmedi zaten sözümüz söz getirecez heralde.
26.5u aldığım zaman üstüne para koyup forvet alacağım yarın Roma ile maçım var gidipte en iyi oyuncumu satarsam gol atamam o yüzden diyorum.
Normalde olsa 26.5 M 'den Higuain satılır mı ?
Diğer adamı alamıyorum ki o paraya işte satıp ne yapacam forvetsiz mi oynayayım Roma'ya karşı ?Elimdeki parayı teklif ettim işte, sen bilirsin? Oyuna bak istersen.
Cataldi'yi piyasa değerine şimdi alabilirim istersenElimdeki parayı teklif ettim işte, sen bilirsin? Oyuna bak istersen.
Hocam o gelişiyor, değerini artırdım hatta şimdi.Cataldi'yi piyasa değerine şimdi alabilirim istersen![]()
Tamam koy 25'e çekeyim.Diğer adamı alamıyorum ki o paraya işte satıp ne yapacam forvetsiz mi oynayayım Roma'ya karşı ?