Nazar değdirdik Jokic'e. Baştan beri önde götürdükleri maçı son periyot sadece 8 sayı atarak verdiler.
Doncic neden saçma olduğunu söylemiş ki? Aslında takımlar için daha yüksek sıra elde edebilmek adına önemli motivasyon oluyor. İlk 6 yarışı, ilk 8 yarışından daha çetin bir şey nihayetinde. Vasat takımlar da bilinçli şekilde dibi sıyırmak yerine en azından ilk 10'a girelim de playoff hedefimiz olsun diyebiliyorlar.Doncic'in yakin zamanda aciklamasinda belirttigi uzere play-in'i sacmalik olarak buluyorum. [mod arkadaslar kusura bakmasin; play-in icin Turkce terim cidden bulamadim]
böyle bir yorumda bulunmuş. Batı grubu için katılıyorum ama doğunun 9.-10. Sırası rezalet hak etmiyorlar.Doncic neden saçma olduğunu söylemiş ki? Aslında takımlar için daha yüksek sıra elde edebilmek adına önemli motivasyon oluyor. İlk 6 yarışı, ilk 8 yarışından daha çetin bir şey nihayetinde. Vasat takımlar da bilinçli şekilde dibi sıyırmak yerine en azından ilk 10'a girelim de playoff hedefimiz olsun diyebiliyorlar.
Porzingis çok sevinmiş.Doncic bebegimin son sutu cok guzel <3.
Adam cekememezlikte zirve resmen. Ya biat etmeyi ogrenecek Doncic'e ya da sonu Jordan gibi olacak.Porzingis çok sevinmiş.