Sırf kişisel performansa bakmıyorlar sanırım. Takımının durumuna, katkısına falan da bakıyorlarRussell Westbrook yine triple-double ortalamayı yakaladı bu arada. Kendisine bu performansıyla yine MVP ödülü vermeyecek komite, bilmiyorum utanırlar mı.
Ciddi değildim zatenSırf kişisel performansa bakmıyorlar sanırım. Takımının durumuna, katkısına falan da bakıyorlar
Ben de öyle düşünüyorum. Cidden formunda olduğu zaman zevkli oluyor. Şimdi yeni nesilden Ja aynı etkiyi veriyor bence.Ciddi değildim zatenAma şaka bir yana triple-double ortalama tutturduğu dördüncü sezonu olacak, NBA adına çok değerli bir figür olduğunu düşünüyorum. Formunda olduğu zaman izlemesi en keyifli oyunculardan biri zaten.
Embiid sakatlık sebebiyle birkaç maç kaçırınca Jokic şu anda yarışı önde götürmeye başladı zaten. Böyle giderse alma ihtimali çok yüksek.MVP Jokic olmalı. Bu performansı Doncic gösterse çoktan MVP olmuştu. Adamın lobisi yok.
52 maça çıkmış Jokic. 45 üstü maça çıkan nadir süper star var. Süreler de 33 civarı hep. Jokic performansının yanında ciddi süre de aldı. Denver ilk 4'te olduğu sürece MVP olabilir bence. Batı zor.Embiid sakatlık sebebiyle birkaç maç kaçırınca Jokic şu anda yarışı önde götürmeye başladı zaten. Böyle giderse alma ihtimali çok yüksek.