Gözlerim eski NBA kavgalarını aradı hele o malum izleyicilerin de katıldığı meydan muharebesi...
Ayrıca bu forma çok güzel lan alasım geldi bunu...
Ayrıca bu forma çok güzel lan alasım geldi bunu...
O halde efsaneyi analım. Jermaine O'Neal'ın 6. dakika 22. saniyedeki yumruğu bence tüm kavganın zirve noktası.Gözlerim eski NBA kavgalarını aradı hele o malum izleyicilerin de katıldığı meydan muharebesi...
Ben de bu efsaneyi açıp izledim. Bu arada şu bilgiyi vereyim bu maçı ben izliyordum dayımla...O halde efsaneyi analım. Jermaine O'Neal'ın 6. dakika 22. saniyedeki yumruğu bence tüm kavganın zirve noktası.
Ron Artest'in o noktaya kadar çıldırmaması ilginç gerçekten, tabii yine gidip hakem masasının üstüne yatıyor. Sağı solu belli olmayan bir adamdı, bir de üstüne çok kuvvetli olduğu için tehlikeliydi de.@Solid Snake Ron Artest'in sakin kalışı hakkında görüşün? Bence gruptaki en kırıklardan birisiO yüze bira fırlatılmasından sonra çığırından çıkıyor.
Ben izlerken anlamıyordum tabi 11 yaşındayım ama yine de izlediğim ilk maç da değildi. Dayım noluyor lan aha s.çtı dedi. Ben abooo diyordum vurdukça vurdukça vuruyorlardı. Ben Senin dediğin dakikanın öncesinde karşılıklı kalıp hazırlanıp vurmasında kahkaha atmıştımRon Artest'in o noktaya kadar çıldırmaması ilginç gerçekten, tabii yine gidip hakem masasının üstüne yatıyor. Sağı solu belli olmayan bir adamdı, bir de üstüne çok kuvvetli olduğu için tehlikeliydi de.