Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
@Solid Snake Ron Artest'in sakin kalışı hakkında görüşün? Bence gruptaki en kırıklardan birisi :D O yüze bira fırlatılmasından sonra çığırından çıkıyor.

@Solid Snake Ron Artest'in sakin kalışı hakkında görüşün? Bence gruptaki en kırıklardan birisi :D O yüze bira fırlatılmasından sonra çığırından çıkıyor.
Ron Artest'in o noktaya kadar çıldırmaması ilginç gerçekten, tabii yine gidip hakem masasının üstüne yatıyor. Sağı solu belli olmayan bir adamdı, bir de üstüne çok kuvvetli olduğu için tehlikeliydi de.

Ron Artest'in o noktaya kadar çıldırmaması ilginç gerçekten, tabii yine gidip hakem masasının üstüne yatıyor. Sağı solu belli olmayan bir adamdı, bir de üstüne çok kuvvetli olduğu için tehlikeliydi de.
Ben izlerken anlamıyordum tabi 11 yaşındayım ama yine de izlediğim ilk maç da değildi. Dayım noluyor lan aha s.çtı dedi. Ben abooo diyordum vurdukça vurdukça vuruyorlardı. Ben Senin dediğin dakikanın öncesinde karşılıklı kalıp hazırlanıp vurmasında kahkaha atmıştım :D O iki saniyelik bakışma sonra laps diye vurması :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık