Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Grizzlies vs Warriors maçı. Kazanan 8. kaybeden 9. olacak. İzleme linkini araştırmadım maalesef, bu linki de maç şu an oynandığı için atıyorum. Hem takım hem de oyuncu istatistiklerini görebilirsiniz.
Yeni sistemi böyle anladım:
7 vs 8 olacak. Kazanan playoff yapacak. 9 vs 10 olacak. Kazanan önceki maçın yenileni ile karşılaşacak. Bu maçın galibi de playoff yapacak.

Gsw karşısında kazanıp 7. Sırayı almamız lazım. İlk tura girerken takımın oyunu oturmamış ve form durumları çok içi açıcı değil Utah sıkıntı yaratır hatta eler geçer.

Gsw karşısında kazanıp 7. Sırayı almamız lazım. İlk turda takımın oyunu oturmamış ve form durumları çok içi açıcı değil. Utah sıkıntı.
Phoenix ile eşleşmek için iki takım da maça büyük bir hırsla çıkacaktır. Lakers eğer maçı kaybederse takım dengesizken Memphis ya da Spurs'e de takılma ihtimali var bence takımın şu anki vaziyetinde, Playoff dışı kalmazlar umarım.

Phoenix ile eşleşmek için iki takım da maça büyük bir hırsla çıkacaktır. Lakers eğer maçı kaybederse takım dengesizken Memphis ya da Spurs'e de takılma ihtimali var bence takımın şu anki vaziyetinde, Playoff dışı kalmazlar umarım.
Pelicans maçının geniş özetini izledim. Hücum konusunda sıkıntı yaşamıyorlar ama savunma da Ad ayaklarını çekemiyor. Bron zaten yeni döndü. Sevindiğim nokta dış atıcılar geçen seneye göre daha iyi atıyor gibi

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık