Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA - 2025 Sezonu Finali

Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers Finalini Hangi Takım Kazanır

• Oklahoma City Thunder 4-3 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%
  • Oklahoma City Thunder 0-4 Indiana Pacers

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

Silinmiş Üye

Maç çarşamba sabahı 5de sanırım. Çok merak ediyorum nasıl bi maç olacağını. Lebron Curry hakkında iyi yorumlarda bulundu zaten onun içinde tam bi rekabet ortamı yaratıyor. Tek umudum Lakers'ın kazanıp şu sakatlıkların getirdiği kötü enerjiyi atmaları. Hem artık takımda ısınmaya başlasın :/

San Antonio Spurs ile maç oynayacak, onu eğer kazanırsa Lakers-Warriors maçının kaybedeniyle bir maç daha oynayacak. Onu da kazandığı takdirde Playoff'a girecek.
Bir baktım da 72 maç oynatmışken daha neyin tantanasi ki bu.Gereksiz iş yapmışlar.
Takımın sıralaması MVP ödülü verilemeyecek noktada ama o takım için değerini, Warriors'un Curry'siz lig sonunculuğuna oynayacağı gerçeğini düşününce bence de Curry hak ediyor.
MVP ödülü bu şekilde veriliyor olsaydı LeBron 12 13 tane almıştı herhalde.

Bir baktım da 72 maç oynatmışken daha neyin tantanasi ki bu.Gereksiz iş yapmışlar.

MVP ödülü bu şekilde veriliyor olsaydı LeBron 12 13 tane almıştı herhalde.
Sezon içinde potansiyeli olup ciddi sakatlık yaşayan takımlar olabiliyor eğer oyuncuları dönerse falan bu sistem iyi bir fırsat veriyor. Ayrıca ekstra rekabet de sağlıyor. Geçen seneki play in maçları finallerden daha zevkliydi.

Konferansında 7. ya da 8. olan takımlardan Playoff dışı kalan olursa onlar için epey üzücü olacak ama bu sayede normal sezon heyecanı son güne kadar sürdü, çok daha fazla takım kendisini yarışın içinde tutmaya çalıştı.
Öyle de bu kez de 11.olan takım ulan be diyecek.Tankingi bitirmek için yapıyorlarsa eyvallah da yoksa çok saçma bence.
Sezon içinde potansiyeli olup ciddi sakatlık yaşayan takımlar olabiliyor eğer oyuncuları dönerse falan bu sistem iyi bir fırsat veriyor. Ayrıca ekstra rekabet de sağlıyor. Geçen seneki play in maçları finallerden daha zevkliydi.
Geçen sene özel durum vardı o yüzden öyle yapıldı ama bu sene için hiç gereği yokmuş.

Umarım batı 1.liğinin hakkını verirler. Normal sezon takımı algısı var üzerlerinde.
Utah'ın normal sezon takımı olarak anılmasında çok fazla etken bulunuyor. Özellikle bazı siyahi ve demokrat yorumcularda Utah nefreti bulunuyor eyaletin demografik yapısından dolayı. 2021 yılındaki siyasi ortamdan dolayı bu nefreti kusamadıkları için şaka yoluyla yükleniyorlar takıma. Burada elbette market küçüklüğü de bir neden. Yoksa 2005 sonrası 9 kere playyoff yaptı bu takım. Bunların sadece 4 tanesinde ilk turda elendi.

Yorumcuları geçtim eski oyuncular bile neler diyor bu takım hakkında:

Böyle onlarca olay var. Utah halbuki çok orijinal bir takımdır. Dünyanın başka bir yerinde böyle bir takım olsa herkes hakkını verirdi. ABD medyasının ağzından düşürmediği Spurs takımı Jerry Sloan zamanı Jazz takımından esinlenmedir. Bunu direkt Popovich diyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık