Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

İtachi ve Jiraiya efsane karekterler :respect:
Hashirama gücü abartılıp sonra balon çıkan bi dünya karekter varken bu adam bırakın beklentiyi karşılamayı bide üstüne daha güçlü olduğunu gösterdi :alkis:
Sasuke kimi dinlese onun yolundan giden anormal bi maldı hakkaten :artiz:
Madara hayatımda böyle saçma harcanan bi boss görmedim manganın en zayıf yanıydı :of:

İtachi ve Jiraiya efsane karekterler :respect:
Hashirama gücü abartılıp sonra balon çıkan bi dünya karekter varken bu adam bırakın beklentiyi karşılamayı bide üstüne daha güçlü olduğunu gösterdi :alkis:
Sasuke kimi dinlese onun yolundan giden anormal bi maldı hakkaten :artiz:
Madara hayatımda böyle saçma harcanan bi boss görmedim manganın en zayıf yanıydı :of:
Madara villain denilebilecek bir karakterdi cidden. Gai'nin gücü yamulttu biraz, haklı şekilde. Onun dışındakiler saçma oldu.

Ben Sakurayı güzel buluyorum. Hali tavırları falan hosuma gidiyor.
Eğer ciddiysen sana helal olsun. Sakura'yı seveni bende severim. Bu kıza olan nefret sürü pisikolojisinden başka bir şey değil. Tabi esastan sevmeyenlerde olabilir ama yabancı olsun yerli olsun tüm internette öyle bir Sakura antiliği var ki Sakura iyidir, güzeldir ama demeye çekiniyor insan. Herkes çamur atıyor halbuki saf, duru ne güzel bir kız Sakura-chan. Benim de hoşuma gidiyor. Netice de Sasuke kazandı, Naruto ağlasın kaderine.

Eğer ciddiysen sana helal olsun. Sakura'yı seveni bende severim. Bu kıza olan nefret sürü pisikolojisinden başka bir şey değil. Tabi esastan sevmeyenlerde olabilir ama yabancı olsun yerli olsun tüm internette öyle bir Sakura antiliği var ki Sakura iyidir, güzeldir ama demeye çekiniyor insan. Herkes çamur atıyor halbuki saf, duru ne güzel bir kız Sakura-chan. Benim de hoşuma gidiyor. Netice de Sasuke kazandı, Naruto ağlasın kaderine.
Son cümleye kadar iyiydin. :/ Sakura'ya karşı nötr durumdayım. Ne iyi ne de kötü. Sıradan bir karakter bence.

Hinata'yla evlenmiş karaktere bunu demek.
Hinata >> Sakura.

Bu arada karakter sevip sevmeme durumu öznel. Sakura güzel bir karakter, ama ölümüne sinir bozucu benim açımdan. Seri boyunca dikkatimi dağıtan, saçma sapan tripleri yüzünden izleme okuma zevkini bozan karakterdir. Bu yüzden herkes için farklı bir durum.

Hinata'yla evlenmiş karaktere bunu demek.
Sakura varken Hinata içine sindi mi gerçekten? Ben hala sindiremedim. O kadar yıl Sakura-chan diye dolandı etrafta sonra Hinata.

@Raiden Çok üstüne gidiliyor kızın. Yoksa Hinata ile bir derdim yok. Sasuke-Sakura zaten doğru olandı. Ama Naruto'nun o kadar Sakura ısrarı varken üzülmeli bence.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık