Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Roronoa Zoro

Zamanında severdim ama gerçekten yaptığı katliamı düşününce adamlığı falan kalmıyor ortada.
Millet kardeşini seviyor kawaiii diye seviyor Itachi'yi. Adam pişmanlık veya üzüntü belirtisi bile göstermedi yaptığı katliamdan. Çok ilginö vallahi.

@gyjbsch
Canavarları kontrol etmek bir güç değil midir? Adamın Kekke-Genkaisi yav :( Hashirama da odun kullanmasın demek gibi bi' şey.
Yalnız savaş alanındaki Madara =/= Hashirama'nın kapıştığı Madara. Zaten maymun etti bütün kageleri.
Orası öyle gözü aracılığıyla dolaylı da olsa kendi gücü sayalım ama Kyuubi'yi arayıp bulup öyle gelmiş hacı. Kyuubi ona bağlı değil sonuçta, her zaman bulamaz. Hashirama zaten nasıl bir bug hiç çözemedim, yarım kyuubi+ Naruto'ya benimle karşılaştırılabilir dedi yahu, nasıl bir chakrası varsa artık. Zaten sennin modunun zaman sıkıntısı falanda yok. Kuchiyosesi zaten Kyuubi'nin kaç katı belli değil.
O zaman tartışma burada biter.:) Bir Naruto vs konusu mu hazırlasam ama burada kimse ilgilenmiyor.

Gereksiz bağlı idi köyüne.
Aynen.Sanki onu emziren inuzuka teyzesiydi.Evine aş getiren sarutobi amcasiydi.Lan madem hepsini katledip kardesini sag birakiyon o zaman diger cocuklarida sag biraksana.Savas cikmasin diye oldurmus bide Sanki onlarin ki can uchihalarin ki patlican!!!

Roronoa Zoro

Orası öyle gözü aracılığıyla dolaylı da olsa kendi gücü sayalım ama Kyuubi'yi arayıp bulup öyle gelmiş hacı. Kyuubi ona bağlı değil sonuçta, her zaman bulamaz. Hashirama zaten nasıl bir bug hiç çözemedim, yarım kyuubi+ Naruto'ya benimle karşılaştırılabilir dedi yahu, nasıl bir chakrası varsa artık. Zaten sennin modunun zaman sıkıntısı falanda yok. Kuchiyosesi zaten Kyuubi'nin kaç katı belli değil.
O zaman tartışma burada biter.:) Bir Naruto vs konusu mu hazırlasam ama burada kimse ilgilenmiyor.
Sennin modda takılıyor işte. Naruto da hayvan gibi çakra harcıyor Kurama'yı içinde tutmak için o mühürle, bir de çakra akışını bozuyor, daha azını toplayacağını sanmıyorum. Madara'nın HAshirama ile çarpışması için Kyuubi'ye ihtiyacı var tekniklerinden dolayı, ama tobirama'da böyle bir durum söz konusu değil. Zarar verdiği şey zaten Kyuubi mi Hashirama'ya? Pat küt giriyor bildiğin.

Roronoa Zoro

"Sasuke'yi sağ bıraktı, adam." düşüncesi. Ulan koca klanı öldürdün. :(
İnsanlar kendilerinin böyle bir dostu olduğunu hayal edince hoşuna gidiyor işte, senin için her şeyi yapabilecek bir abi, dost. Çoluğu çocuğu katletmek de olsa insan işte.

İnsanlar kendilerinin böyle bir dostu olduğunu hayal edince hoşuna gidiyor işte, senin için her şeyi yapabilecek bir abi, dost. Çoluğu çocuğu katletmek de olsa insan işte.
Onla alakası yok.Adam etkileyici.Konuşmaları bile neye uğradığını şaşırtıyor adamı.Misal Orochimaru bile adamın psikolojik üstünlüğü karşısında ezildi.Haliyle böyle olunca seveni çok oluyor.Hitler de psikopattı ama kitleleri peşinde sürükledi. :D Açıkçası İtachi bence serinin en derin ve kaliteli karakteridir.Klan konusunda da katılıyorum işin o kısmını kimse düşünmüyor.

Bence İtachi köy için yaptı olayına bağlamasıydı sırf gücünü test için öldürmesi olayı daha iyiydi. Ayrıca çok sayfa gelmiş çoğunu okumadım resimlere baktım geçtim. O mavi saçlı olan kimin oğlu belli mi 3'lu takılıyorlar ya Boruto Sasuke'nin kızı gözlüklü olan diğeri kimin çocuğu.

Birde bi ara Orochimaru'lu bir bölüm vardı. O neydi benim kafam karıştı bu serinin bitmesinden sonra gelen mangalarla ilgili. Ayrıca başta tüm köyün yerle bir olması olayı falan ne bileyim ya hiç sarmıyor seri zati dandikti ezip ezip suyunu içiyorlar artık.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık