Hinata ve Sakura kıyaslaması yapmayın ikisinide sevmem tek gerçek Tenten Kişhi kıymet bilemedi .. Kishi ne biliyor ki zaten 

Orihime aşk kadınıdır yahu.Açın bakın mangada malum yere gitmeden neler yaptığına.Sakura gibi yelloz değil.Çünkü Sakura melek o beyinsizin yanında.
Evdeyken Kurosaki'ye söylediği laflar en sevdiğim sözlerden izlediğim animeler içerisinde ama nefret ettiğim gerçeğini değiştirmiyor.Orihime aşk kadınıdır yahu.Açın bakın mangada malum yere gitmeden neler yaptığına.Sakura gibi yelloz değil.![]()
Gideri de var ama nasıl başarıyorsa kendinden nefret ettirmeyi bırak Sakura ile yarışıyor.Evdeyken Kurosaki'ye söylediği laflar en sevdiğim sözlerden izlediğim animeler içerisinde ama nefret ettiğim gerçeğini değiştirmiyor.
Bir insana her sahneye çıkışında küfredilir mi ya? Ediyorum işte.
Saflık,masumluk ve aptallığına küfrediyorsan luffye de küfretmen gerekir.Evdeyken Kurosaki'ye söylediği laflar en sevdiğim sözlerden izlediğim animeler içerisinde ama nefret ettiğim gerçeğini değiştirmiyor.
Bir insana her sahneye çıkışında küfredilir mi ya? Ediyorum işte.
Boruto'nun karşısındaki kim yahu?
Onun giderine başlarım ya. Orada Yorouchi ve Kuukaku-sama varken o gebersin.Gideri de var ama nasıl başarıyorsa kendinden nefret ettirmeyi bırak Sakura ile yarışıyor.![]()
Ne saflığı ya. Şimdi küfredecem burada daSaflık,masumluk ve aptallığına küfrediyorsan luffye de küfretmen gerekir.
Ama Kurosaki - kun derken küfredebilirsin.Ona birşey demiyorum.Fakat her göründüğünde demen biraz ağır ve haksızca oluyor.