Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marineford Edward Newgate vs. Shanks

• Konbuyu başlatan JamesLogan
  • Başlangıç tarihi

Kim Alır?

• Kullanılan toplam oy
    189
Dikkat ettiysen ben gücü düşmüştür düşmemiştir tartışmasında değilim şuan, sadece ortada böyle bir iddia varsa kaynağını görmek istiyorum,

Röportaja bir şey demedim, ama o röportaj ile diğer fikri desteklemeye çalışmak biraz alakasız kalıyor..
Sana değil Marco'ya da yazdım o mesajda :/ Alıntıyı unuttum.
Röportaj olayı ise alakasız değil. Kolun pazarlama uğruna kesildiğine inanıyorsan , gücünün düşmemesi olasılığına inanman daha makul oluyor. Alakasız bir durum yok.

Malesef doğru her mangaka kafasına göre iş yapmıyor. Mangakalar derginin maaşlı yada anlaşmalı çalışanlarıdır. Bu yüzden editörler çokca müdahalede bulunabiliyor.
E. Oda nın kendi ağzından söylediği sözü hatırlayın " Yarattığım dünyada kimsenin ölmesini istemiyorum" diye.
Yine editörlerin baskısıyla Ace ve WB yi öldürmek zorunda kalmıştır.
Aslında E.Oda daha çok Çocuksu bir hikaye istiyor ve görünende öyle Ama Yukarda Smoker in söylediği gibi "Pazarlama yüzünden editörlerin "seriyi canlı tut baskısı" sıkça onu yolundan cıkmasına neden oluyor.

Kardeşim adam solak ve sol kolunu kaybetmiş, bu mevzudan dolayı Mihawk aramızdaki mesele kapanmıştır diye trip atıyor, Oda gücünü kaybetmemiş demesi adam bir şekilde idare etmiş demek manasında, Sol kolu olsa daha da güçlü olabilirdi sonucunu çıkarmak zor olmasa gerek. Wb en güçlü paramecia kullanınca sorun yok, meyvesiz kolsuz bacaksız yonkou olmuş Shanks'a en ufak avantaj vermeye kalksak hurraaa.. Hele ki 2 tane vursa Shanksı gömer tarzı yorumlar.. Akaiunu'da 2 tane yedi 10 dk sonra kalktı bütün wb tümenlerini tek tek dizdi. Yonkou olmuş adamları konuşuyoruz burada çıtkırıldım arena dövüşcüleri değil. Kaido MF öncesi Wb'ye dalmaya geliyor huzuru bozma diye, neyine güvenip geliyor ? Demek ki savaşabileceğine inanıyor. O adamı kim durduruyor çıtkırıldım Shanks ! Allah allah bir sıkıntı var bu denklemde demekki.

Kardeşim adam solak ve sol kolunu kaybetmiş, bu mevzudan dolayı Mihawk aramızdaki mesele kapanmıştır diye trip atıyor, Oda gücünü kaybetmemiş demesi adam bir şekilde idare etmiş demek manasında, Sol kolu olsa daha da güçlü olabilirdi sonucunu çıkarmak zor olmasa gerek. Wb en güçlü paramecia kullanınca sorun yok, meyvesiz kolsuz bacaksız yonkou olmuş Shanks'a en ufak avantaj vermeye kalksak hurraaa.. Hele ki 2 tane vursa Shanksı gömer tarzı yorumlar.. Akaiunu'da 2 tane yedi 10 dk sonra kalktı bütün wb tümenlerini tek tek dizdi. Yonkou olmuş adamları konuşuyoruz burada çıtkırıldım arena dövüşcüleri değil. Kaido MF öncesi Wb'ye dalmaya geliyor huzuru bozma diye, neyine güvenip geliyor ? Demek ki savaşabileceğine inanıyor. O adamı kim durduruyor çıtkırıldım Shanks ! Allah allah bir sıkıntı var bu denklemde demekki.
Yoo deme öyle o ayakta öldü.

Benim anlamadigim shanks kolunu yaratıga kaptırmadan önce mi mihawkla vs Atiyormus ? Çok saçma lan :/ Bildiğin bug.

Tamam Wb'yi sevmiyor olabilirsin.. Ağır Shanks fanı olabilirsin. Ama bu sana Wb'yi küçümseme hakkını vermez. Kimbilir Wb-Roger karsılastıklarında Wb, Shanks'ı kaç kere tokatlamıstır.. Kucuk mucuk
Kimbilir Wb'yi küçüklüğünde kaç defa tokatlamışlardır ?! Ne alaka diyeceksin di mi :) Mf'de Wb'nin ''One man show''unu gördüğü için herkes kafasında üst limit olarak Wb'yi belirlemiş. Bu yonkoular birbirlerine güç olarak yakın adamlar ki uğraşmamışlar birbirleriyle dörde bölüp takılmışlar yeni dünya'da. Shanks'a bakıyoruz ne en güçlü logiası ne en güçlü parameciası var,üstüne dominant kolunu kaybettiği halde herifle aynı ünvana çıkıyor. Bütün Mf'ye savaştan çıkmış veya yorgun desen bile ''uzatmayın,isteyen varsa hala gelsin'' diyor. Ki bu adamın da Kaido ile münakaşadan geldiğini unutmayalım ama bunların hiçbir değeri yok sonuçta Wb 2534 tane kürdan 213 tane boncuklu mermi yiyip düzinelerce amiral ve shichibukaiye karşı savaşabildi önemli olan tek şey bu.

Tamam Wb'yi sevmiyor olabilirsin.. Ağır Shanks fanı olabilirsin. Ama bu sana Wb'yi küçümseme hakkını vermez. Kimbilir Wb-Roger karsılastıklarında Wb, Shanks'ı kaç kere tokatlamıstır.. Kucuk mucuk
Tamam ihtiyara saygı duyuyorum, mezarında yarım kafasıyla, delik göğsüyle ve tüm dünyaya rezil oluşuyla rahatça yatmasını diliyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık