Bug değil editörün nacizane latifesi.Benim anlamadigim shanks kolunu yaratıga kaptırmadan önce mi mihawkla vs Atiyormus ? Çok saçma lan :/ Bildiğin bug.
Bug değil editörün nacizane latifesi.Benim anlamadigim shanks kolunu yaratıga kaptırmadan önce mi mihawkla vs Atiyormus ? Çok saçma lan :/ Bildiğin bug.
Benim anlamadigim shanks kolunu yaratıga kaptırmadan önce mi mihawkla vs Atiyormus ? Çok saçma lan :/ Bildiğin bug.
Kol mevzuna editörün halt etmesi deyip kılıf uydursak bile Shanks'ın o duman perdesi içinde Higuma'yı kaybetmesi de büyük hata bence, k.haki denen bir şey var neticede..Bug değil editörün nacizane latifesi.
BB, Shanks'ı yerden yere vurunca bende saygı duyucam kardesım Shanks'a..Normalde yazacağım türden bir şey değil de arkadaş saygı dersi vermeye çalışınca dayanamadım. Alsın işte saygı, hürmetlerini sunuyorum ihtiyara.
İnşallah, inşallah. Umudunuz ona kaldı demek ki...BB, Shanks'ı yerden yere vurunca bende saygı duyucam kardesım Shanks'a..
Umut değil gerçekler. Oda harcatacak Shanks'ı kurgu gereği nasıl yapar bilmem ama o gün geldiği zaman senin burda yakınmalarını görmek için can atıyorum o zaman anlarsın..İnşallah, inşallah. Umudunuz ona kaldı demek ki...
Umut değil gerçekler. Oda harcatacak Shanks'ı kurgu gereği nasıl yapar bilmem ama o gün geldiği zaman senin burda yakınmalarını görmek için can atıyorum o zaman anlarsın..
Haki hele ki koka yı falan o dönemler pek düşündüğünü sanmıyorum.Sonraları işte bize luffy nin shanks özelliklerini nasıl aldığı,üstüne de nasıl ''d'' upgradesini yaptığını gösterdi ama mıçtı.Kol mevzuna editörün halt etmesi deyip kılıf uydursak bile Shanks'ın o duman perdesi içinde Higuma'yı kaybetmesi de büyük hata bence, k.haki denen bir şey var neticede..