Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marineford Edward Newgate vs. Shanks

• Konbuyu başlatan JamesLogan
  • Başlangıç tarihi

Kim Alır?

• Kullanılan toplam oy
    189
İlk lafın kaynağı önemli bence şuanda, Databooklar çünkü son derece güvenilmez, bunun sebebi muhtemelen kötü İngilizce-Japonca çevirisinden kaynaklanıyor olabilir veya Oda'ya sormadan Databookları yapıyor olabilirler, ilk kaynak mangada geçti denmiş, mangada nasıl geçmiş acaba ? SBS olarak mı yoksa farklı bir şey mi ?
Ayrıca Sabonun öldüğüne dair değilde yaşadığına dair çırpınıp durmuş :/

Soru: Oda-chi! Ben OP Sergisine gittiğim sırada, 668. Bölüm "Korsan İttifakı"nın Jump'ta ki sayısı da vardı sergide. "Dünyanın Güvertesinden" resimlerinde, Ace'in mezarının önünde üç sake kabı duruyordu. "O MALUM KİŞİ"nin Ace'in mezarını ziyaret ettiğini düşünmek yanlış mı olur acep?? Yalnızca Luffy ve "O"nun bunun ne anlama geldiğini bildiğini zannediyorum... P.N. Kuaför Gonke

Cevap: Doğrudur, tam olarak o sayıda ve Jump'ta çıktı. Ancak bir duyuru reklamı resmin bazı bölümlerini kapladığı için çoğu okuyucu bunu fark edemedi. Ancak o sırada, Tokyo'da ki OP sergisinde bulunan ve bu mektubu yazan vatandaş resmin orijinalini görme şansını yakaladı ve durumu doğruladı. Ayrıca bu ciltte de bunu doğrulayabilirsiniz. Bu resmi gördüğünüzde aklınıza gelen şey ise, ehh, şimdilik bu konuyu sizin keyfinize bırakıyorum

Sabonun olayı ise meçhuldü. Sadece küçük bir panel :/ Japonca bilen arkadaşın çevirisi :/ (karollaydı ? )
Yoksa Luffy ile Zoro'nun eşit güçte olduğunu karolla mı çevirmiş ? :) Şimdi herşey ortaya çıkmış desene. Belkide bir Şenks fanı çevirmiştir o kaynağı. :)

İşin şakası tabii, ama dediğim gibi benim aklım ve mantığım iki kollu Shanks'ın çok daha güçlü olacağını söylüyor, yani hakkaten Oda bir video hazırlayıp benim anlayabilmem için japonca değil ingilizce olarak bunu söylese ve gerçekten böyle söylediğini görsem bile derim ki birader ne kadar saçmalıyorsun. Biraz mantıklı ol. :)

Yoksa Luffy ile Zoro'nun eşit güçte olduğunu karolla mı çevirmiş ? :) Şimdi herşey ortaya çıkmış desene. Belkide bir Şenks fanı çevirmiştir o kaynağı. :)

İşin şakası tabii, ama dediğim gibi benim aklım ve mantığım iki kollu Shanks'ın çok daha güçlü olacağını söylüyor, yani hakkaten Oda bir video hazırlayıp benim anlayabilmem için japonca değil ingilizce olarak bunu söylese ve gerçekten böyle söylediğini görsem bile derim ki birader ne kadar saçmalıyorsun. Biraz mantıklı ol. :)
Peki siz neye inanıyorsunuz ? Manga iki farklı evreden geçiyor. Japonca- İngilizce - Türkçe :/
Bizi keklemediklerini nereden biliyorsun ? Röportajlara inanmayan birinin bunlarıda sorgulaması gerekir.

Roronoa Zoro

İlk lafın kaynağı önemli bence şuanda, Databooklar çünkü son derece güvenilmez, bunun sebebi muhtemelen kötü İngilizce-Japonca çevirisinden kaynaklanıyor olabilir veya Oda'ya sormadan Databookları yapıyor olabilirler, ilk kaynak mangada geçti denmiş, mangada nasıl geçmiş acaba ? SBS olarak mı yoksa farklı bir şey mi ?
Röportaj la röportaj, sitede var.

Peki siz neye inanıyorsunuz ? Manga iki farklı evreden geçiyor. Japonca- İngilizce - Türkçe :/
Bizi keklemediklerini nereden biliyorsun ? Röportajlara inanmayan birinin bunlarıda sorgulaması gerekir.
Manga benim için %100 doğrudur, özellikle 2 çeviri grubu tarafından Japonca-İngilizce yapıldığı için, 2 farklı yerden çevrilince hata varsa bile daha kolay ortaya çıkıyor, SBS'de biraz şüpheli, ama Databook'ları muhtemelen Oda'ya sormadan yapıyorlar, o yüzden Sabo öldü ve Luffy ile Zoro eşit güçte diye saçma sapan bilgiler bulunabiliyor, bu açıdan manga en önemlisi ve kesin olması için mangada görmemiz gerekiyor. Daha sonra ise SBS, çünkü Databooklar gibi saçmaladığını daha görmedik SBS'lerin.

Tek kollu WB'ye yenebilecek güçte, çift kollu da Allah o zaman bu Shanks. Yav gerçekçi olalım Tensei'nin söylediği şey çok makul, ben de okumuştum zaten. Çift kollu olarak tasarlasa karakteri gene şimdi ne güçteyse aynı güçte olurdu bence.

Yanlışlıkla Shanks dedim. Eğer ki Dövüş başında Squardo WB'yi yaramalazsa WB alır diyorum.
Eğer ki işin içinde Squardo varsa Shans alır.

Ben bu şekilde söylemiştim. :)
Bence çok yanlış bir düşünce. Adam yonko olarak tasarlanmış. Tek, çift 3-5 kol farketmez. WB en güçlü olarak tasarlandıysa en güçlüdür, Shanks ondan aşağı tasarlandıysa öyledir, bitti. On tane kolu da olsa iş değişmezdi yani hacı bence. Ne deniyor editörler gazladı. La gazlamasa ne olacaktı? Dünyanın en güçlü ünvanını Shanks'a mı verecekti sanıyorsunuz :D Mangaka tek kollu kılıç ustası/kılıç kullanıcısı (her neyse işte :D) yaratmış ve yonko yapmış, buna inanıyorsunuz da istese Shanks'ı gene tek kollu haliyle en güçlü olarak tanıtabilirdi buna mı inanmıyorsunuz :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık