Ayrıca Sabonun öldüğüne dair değilde yaşadığına dair çırpınıp durmuş :/İlk lafın kaynağı önemli bence şuanda, Databooklar çünkü son derece güvenilmez, bunun sebebi muhtemelen kötü İngilizce-Japonca çevirisinden kaynaklanıyor olabilir veya Oda'ya sormadan Databookları yapıyor olabilirler, ilk kaynak mangada geçti denmiş, mangada nasıl geçmiş acaba ? SBS olarak mı yoksa farklı bir şey mi ?
Soru: Oda-chi! Ben OP Sergisine gittiğim sırada, 668. Bölüm "Korsan İttifakı"nın Jump'ta ki sayısı da vardı sergide. "Dünyanın Güvertesinden" resimlerinde, Ace'in mezarının önünde üç sake kabı duruyordu. "O MALUM KİŞİ"nin Ace'in mezarını ziyaret ettiğini düşünmek yanlış mı olur acep?? Yalnızca Luffy ve "O"nun bunun ne anlama geldiğini bildiğini zannediyorum... P.N. Kuaför Gonke
Cevap: Doğrudur, tam olarak o sayıda ve Jump'ta çıktı. Ancak bir duyuru reklamı resmin bazı bölümlerini kapladığı için çoğu okuyucu bunu fark edemedi. Ancak o sırada, Tokyo'da ki OP sergisinde bulunan ve bu mektubu yazan vatandaş resmin orijinalini görme şansını yakaladı ve durumu doğruladı. Ayrıca bu ciltte de bunu doğrulayabilirsiniz. Bu resmi gördüğünüzde aklınıza gelen şey ise, ehh, şimdilik bu konuyu sizin keyfinize bırakıyorum
Cevap: Doğrudur, tam olarak o sayıda ve Jump'ta çıktı. Ancak bir duyuru reklamı resmin bazı bölümlerini kapladığı için çoğu okuyucu bunu fark edemedi. Ancak o sırada, Tokyo'da ki OP sergisinde bulunan ve bu mektubu yazan vatandaş resmin orijinalini görme şansını yakaladı ve durumu doğruladı. Ayrıca bu ciltte de bunu doğrulayabilirsiniz. Bu resmi gördüğünüzde aklınıza gelen şey ise, ehh, şimdilik bu konuyu sizin keyfinize bırakıyorum