Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Lookism (Webtoon)

Bana gun'ı bile alamaz gibi geliyor, çok güç gösterisi yapmadığı için büyük ihtimal.
Bence gücünü sağlam gösterdi. Daniel'in gözleri kararırken kafasını ezdi ve moda girmesini engelledi, Johan Seong ile iş görüşmesindeyken o zamanın Johan'ına tek attı. Eugene'in Büyük anlaşmayı devirmek için getirdiği orduyu tek başına yok etti, Eugene'in 2 koruması ile kapışırken bu canavar halinin bile gücünün küçük bir kısmı olduğunu söyledi şu ana kadar seride Tom Lee tüm gücünü kullanmadı. Ama tabi henüz Gun ve Daniel gibi bir kavgaya girdiğini görmedik.

Hangi bölümde demişti bunu? Ben Gun ve Goo ile aynı anda kapıştığını söylediğini hatırlıyorum zaten bunları yetiştiren o.
Charles ile içtikleri kısımda diyordu galiba. İkisi de benden güçlüler artık diyordu. Mk'da daha iyi anlayacağız yani en azından goo'yu. (En başından beri mi Tom lee'nin öğrencisi yoksa sonradan mı oldu vs. )

Isekai de Cheat Skill wo Te ni Shita Ore wa, Genjitsu Sekai wo mo Musou Suru

Bu seri Lookism'i andırıyor. Bunda farklı olarak, işin içinde birde İsekai var.

Bu arada, Lookism animesini de izledim

Yeni başladım seriye daha 36 bölüm falan okudum, az öncede animesini izledim, ilerde daha iyi olduğu yazılmış ama ben okuduğum kısımlardan gayet zevk aldım, güzel bir seri olcak gibi bu arada Türkçe çevirisini iyi olduğu düşündüğünüz bir kaynak önerebilir misiniz?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık