Agaİlaçlar yüzünden Johan'ı aklı yerinde değil, aklı yerinde osla başka taktik ve teknikler kullanacaktı. Zaten Zack de kazandım demiyor. En azından kaybetmedim diyor. Aklı yerinde olan Johan'dan hala güçsüz.

Agaİlaçlar yüzünden Johan'ı aklı yerinde değil, aklı yerinde osla başka taktik ve teknikler kullanacaktı. Zaten Zack de kazandım demiyor. En azından kaybetmedim diyor. Aklı yerinde olan Johan'dan hala güçsüz.
Ben karakterler ne demişse onu yazıyorum. Zack'in geçtiği falan yok. Hatta tam aksine Johan'ın, Kim Garpyong gibi kendi efsanesini, soyunu yaratacağını söylüyor Zack'in ustası.AgaAdam UI halinde düştü diğer tekniklerini kim napsın ama ne desem aynı şeyde direteceksin varsın sen öyle düşün ne diyim.
Johan aklı yerinde değilken bile zacke'e bir cqc çakar diye düşünmüştüm yalan oldu demekİlaçlar yüzünden Johan'ı aklı yerinde değil, aklı yerinde osla başka taktik ve teknikler kullanacaktı. Zaten Zack de kazandım demiyor. En azından kaybetmedim diyor. Aklı yerinde olan Johan'dan hala güçsüz.
Kılıçlı Goo > Gun gerçekmiş.Manyak doktor velet babasına ve kardeşine bunları yaptıysa annesi şu an neler çekiyor kim bilir. Neyse Goo verdi küsküyü.
2.Vücudun olayını anlatmayı da unuttu zatenGizli arkadaşı kaçırılıp günlerce uyuşturucu verilince Goo
Gun senden daha güçlü denince Goo
O değilde Jake'in kardeşi de yolda, bu arc nasıl sonuçlanacak acaba? Tom Leeler gelecek mi? Eugene nerde 1. faciliate de elinden gidiyor aloow.
Evet zamanla baya iyi oluyor.İlk 50 bölümünü okumuştum. Çizimler zamanla daha iyi oluyor mu?