Gun'u şu haliyle alamaz zaten. Kendisi bile diyor bunu ( goo'ya diyor gerçi de gun=goo olduğundan)Bana gun'ı bile alamaz gibi geliyor, çok güç gösterisi yapmadığı için büyük ihtimal.
Gun'u şu haliyle alamaz zaten. Kendisi bile diyor bunu ( goo'ya diyor gerçi de gun=goo olduğundan)Bana gun'ı bile alamaz gibi geliyor, çok güç gösterisi yapmadığı için büyük ihtimal.
Hangi bölümde demişti bunu? Ben Gun ve Goo ile aynı anda kapıştığını söylediğini hatırlıyorum zaten bunları yetiştiren o.Gun'u şu haliyle alamaz zaten. Kendisi bile diyor bunu ( goo'ya diyor gerçi de gun=goo olduğundan)
Bence gücünü sağlam gösterdi. Daniel'in gözleri kararırken kafasını ezdi ve moda girmesini engelledi, Johan Seong ile iş görüşmesindeyken o zamanın Johan'ına tek attı. Eugene'in Büyük anlaşmayı devirmek için getirdiği orduyu tek başına yok etti, Eugene'in 2 koruması ile kapışırken bu canavar halinin bile gücünün küçük bir kısmı olduğunu söyledi şu ana kadar seride Tom Lee tüm gücünü kullanmadı. Ama tabi henüz Gun ve Daniel gibi bir kavgaya girdiğini görmedik.Bana gun'ı bile alamaz gibi geliyor, çok güç gösterisi yapmadığı için büyük ihtimal.
Charles ile içtikleri kısımda diyordu galiba. İkisi de benden güçlüler artık diyordu. Mk'da daha iyi anlayacağız yani en azından goo'yu. (En başından beri mi Tom lee'nin öğrencisi yoksa sonradan mı oldu vs. )Hangi bölümde demişti bunu? Ben Gun ve Goo ile aynı anda kapıştığını söylediğini hatırlıyorum zaten bunları yetiştiren o.
Katanalı Goo daha güçlüdür gundanGun'u şu haliyle alamaz zaten. Kendisi bile diyor bunu ( goo'ya diyor gerçi de gun=goo olduğundan)
İkiside. Eli'den temelli kurtulmuş olsak bari şu arc sonu, gına geldi.
Tüm hostel helak olsa seri daha güzel olabilir.İkiside. Eli'den temelli kurtulmuş olsak bari şu arc sonu, gına geldi.