Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Lookism (Webtoon)

Tom Lee'nin bu serinin fanları tarafından hakkının yendiğini düşünüyorum. Çoğu kişinin güç sıralamasında ilk 5'e bile giremiyor ama bence şuan serinin en güçlüsü ve gelmiş geçmiş en güçlü 2. veya 3.kişi. Bana Yujiro Hanma havası veriyor.
Benim sıralamamda da 2.sırada.
  1. Dg
  2. Tom Lee
  3. Mc'nin alternatif vücudu
  4. Gun
  5. Johan
  6. Canavar
  7. Gapryong Kim
  8. Manager Kim
  9. Elite
  10. Jake Kim
  11. Eli Jang
  12. Sinu Han
  13. Samuel Seo
  14. Jerry
  15. Gözlüklü Şirin
  16. Vasco
  17. Warren
  18. Jerry'nin babası
  19. Mc
  20. Yuseong
  21. Xiaolong
  22. Brekdak
  23. Kuroda
  24. Taejin
  25. Jin Ho Bin
  26. Jin Sung
  27. Logan
  28. Olly Wang
  29. Mandeok
  30. Hudson Ahn
  31. Jae Yeol

1. Dg
  2. Tom Lee
  4. Gun
  5. Johan
  6. Canavar
  7. Gapryong Kim
  8. Manager Kim
  9. Elite
  10. Jake Kim
  11. Eli Jang
  12. Sinu Han
  13. Samuel Seo
  14. Jerry
  15. Gözlüklü Şirin
  16. Vasco
  17. Warren
  18. Jerry'nin babası
  19. Mc
  20. Yuseong
  21. Xiaolong
  22. Brekdak
  23. Kuroda
  24. Taejin
  25. Jin Ho Bin
  26. Jin Sung
  27. Logan
  28. Olly Wang
  29. Mandeok
  30. Hudson Ahn
  31. Jae Yeol
Gapryong kim çok düşük. Tom Lee'den falan daha güçlü, direk adamı yapmış onu zaten. Gapryong direkt bu evrenin Xebec'i...

Malum konulu olanlar hariç daha önce hiç webtoon okumamıştım, konuyu görünce bakasım geldi. Tek oturuşta 15 bölüm bitirdim, fena sardı. Bizim kimyon çakması tten bacak diğer bedeni salıp yumruğu masaya vuracaksa bin bölüm dahi olsa okunur. Ama hiç umut vermiyor. Her türlü dayak yiyorsun zaten, bari bir yumruk da sen at, atamıyorsan da dene. Üzülmeme rağmen benim bile dövesim geldi iti. Gayret sıfır.
Hep böyle ezik takılacaksa okuyup vakit kaybetmeye gerek yok.

Kwak Jichang'ı ezen ve Seul'in yeni Kralı olan kişi bence Garpyong Kim'in Meksika'daki büyük oğlu ve bence bu karakter Gun veya Goo Kim ile aynı seviyede.

Bana daha çok karizmasından kaynaklı gibi geldi.
Tom Lee gibi birisi sırf karizmatik diye birisini takip edeceğe benzemiyor. Hani Tom Lee falan geçtim, adamın ortalama adamları bile Gen 1'in en güçlü isimleriyle aşık atabilecek kadar güçlülermiş.

Kwak Jichang'ı ezen ve Seul'in yeni Kralı olan kişi bence Garpyong Kim'in Meksika'daki büyük oğlu ve bence bu karakter Gun veya Goo Kim ile aynı seviyede.
Onun olduğu net zaten. Ben de o seviyelerde bekliyorum kendisini. Elite, Jichang'ı koruması yapmak istiyordu, büyük ihtimal Goo yerine yapacaktı. Oradan seviyesini belli ediyor büyük oğlu.

1. Dg
  2. Tom Lee
  4. Gun
  5. Johan
  6. Canavar
  7. Gapryong Kim
  8. Manager Kim
  9. Elite
  10. Jake Kim
  11. Eli Jang
  12. Sinu Han
  13. Samuel Seo
  14. Jerry
  15. Gözlüklü Şirin
  16. Vasco
  17. Warren
  18. Jerry'nin babası
  19. Mc
  20. Yuseong
  21. Xiaolong
  22. Brekdak
  23. Kuroda
  24. Taejin
  25. Jin Ho Bin
  26. Jin Sung
  27. Logan
  28. Olly Wang
  29. Mandeok
  30. Hudson Ahn
  31. Jae Yeol
Taejin ile jin ho bin fightından sonra bu sıralama değişir :ehe:

Tom Lee'nin bu serinin fanları tarafından hakkının yendiğini düşünüyorum. Çoğu kişinin güç sıralamasında ilk 5'e bile giremiyor ama bence şuan serinin en güçlüsü ve gelmiş geçmiş en güçlü 2. veya 3.kişi. Bana Yujiro Hanma havası veriyor.
Bana gun'ı bile alamaz gibi geliyor, çok güç gösterisi yapmadığı için büyük ihtimal.

Nasıl yapacaz reis onu be?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık