Ben de Croco Boy güçlü olsun isterim.Bağlasa güzel olur.Crocodile'ın hikayesini Wb-İvankov oralara bi yere bağlıycak.Ya devrimci ya da Wb tayfasının yanında olur.Mf savaşında ilk dügümü atmıs zaten.
Ben de Croco Boy güçlü olsun isterim.Bağlasa güzel olur.Crocodile'ın hikayesini Wb-İvankov oralara bi yere bağlıycak.Ya devrimci ya da Wb tayfasının yanında olur.Mf savaşında ilk dügümü atmıs zaten.
? naptın abi sen boru değil bu croco iki yıl öncede canavar üçlü hariç herkezi yener bu adam bide iki yıl sonra Sanjiden hatta Zorodan bile güçlü gelebilir.Hayır hadi monster trio yu anlarımda Franky cok abartılıyo bence Croco Frankyyi ciddiye bile almaz .sLuffy,Zoro,Sanji ve Franky 2 yıl sonraki gelişmiş Croco'yu yener.Alabastadakini zaten tayfadaki herkes pataklar.
Nasıl g4 eğitimden beri vardı.Ama bize Dof karşısında gösterildi.Diğerlerininde mutlaka bi numarası vardır.Örneğin Sanji Newkama kenpo ile anasını ağlatır ortalığın.Bir de Franky'de haki çıksa ya da gelse bende haki zaten var dese sen şaşırırmısın.Ben şahsen şaşırmam sonuçta kıçı kırık Usopp haki açtıda Franky de mi olmayacak.Bunları varsayarak diyorum zaten.Franky'nin de haki bildiğini hatta iki yıl önceden bunun var olduğunu öğrenmemiz için haki kullanmasını gerektirecek bi rakip çıkacak karşısına.Maalesef adamın dibi Senor Pink böyle biri değil.Adam onu yendikten sonra kalktı bir de fabrika itti.? naptın abi sen boru değil bu croco iki yıl öncede canavar üçlü hariç herkezi yener bu adam bide iki yıl sonra Sanjiden hatta Zorodan bile güçlü gelebilir.Hayır hadi monster trio yu anlarımda Franky cok abartılıyo bence Croco Frankyyi ciddiye bile almaz .s
aynen katılıyorumNasıl g4 eğitimden beri vardı.Ama bize Dof karşısında gösterildi.Diğerlerininde mutlaka bi numarası vardır.Örneğin Sanji Newkama kenpo ile anasını ağlatır ortalığın.Bir de Franky'de haki çıksa ya da gelse bende haki zaten var dese sen şaşırırmısın.Ben şahsen şaşırmam sonuçta kıçı kırık Usopp haki açtıda Franky de mi olmayacak.Bunları varsayarak diyorum zaten.Franky'nin de haki bildiğini hatta iki yıl önceden bunun var olduğunu öğrenmemiz için haki kullanmasını gerektirecek bi rakip çıkacak karşısına.Maalesef adamın dibi Senor Pink böyle biri değil.Adam onu yendikten sonra kalktı bir de fabrika itti.
Toplayıp geleyim.Bence Usopp'da haki yeni varken Franky'de en geç BAA ya da PH'da hakisini açmıştır rakibini bekliyordur.Yanılmıyorsam Law Luffy'ye tayfanda kaç haki bilen kişi vardı dedi oda m.trioda olduğunu söyledi ama Franky bi süpriz yapabilir.Sonuçta Chopper canavar modda kendini kaybetmediğini savaş sırasında gösterdi.Hatta herkes korkmuştu yanılmıyorsam.Adamlar bende şu güç var demiyor savaş sırasında kendileri gösteriyor.Demem o ki Daha Luffy-Franky-Zoro-Sanji de gösterilmedik çok numara vardır ve bunlarla gelişlmiş Crocoyu hoplatır.
Maalesef eldeki veriler öyle demiyor işte,Alabasta'da Crocodile'ı yenen Luffy henüz G2 - G3 tekniklerine bile sahip değildi, daha sonra Grand Line deneyimleriyle ve yeni teknikleriyle Enel, Lucci ve Moria'ya karşı savaşarak gücünü katladı ama Lucci ve Moria'yı yendikten sonra dahi bir PX ile kapışacak gücü yoktu. İki yılın ardından ise o gün tüm tayfanın o zamanki en üstün teknikleriyle devirebildikleri Pacifistaya Sanji ve Zoro tek atıyordu nihayet. Belki ileride Usopp'u, Nami'yi bile PX devirirken görebileceğiz (ben bu konuda emin olamasam da forumun çoğu böyle düşünüyor anlaşılan)
Yani demek istediğim hâl böyleyken varın siz düşünün Croco'nun Yeni Dünyadaki seviyesini. İster Luffy'ye yenildiği zaman iman gücü faktörü vardı deyin, ister haki öğrenmiştir deyin, ister eski kadın haline dönüp eski gücüne kavuşacak deyin; ne bileyim işte, ne dersek diyelim arada güç bakımından devasa bir uçurum var.
Öte yandan Marineford'da yaptıkları kafa karıştırıcı. Dof'a ve Mihawk'a kafa tutması, daha öncesinde Jimbei'ye sanki dengiymiş gibi konuşması Alabasta'da Luffy'ye yenilen birisi için tabiri caizse boyundan büyük işlere kalkışmaktı. Herhalde Yeni Dünyada da bir yer edinmeyi başarmıştır.
Yine de eğer bu tip geride kalan karakterlerden bir geri dönüş gelecekse esas Moria'dan sağlam bir geri dönüş beklemek daha mantıklı olur.