Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] İki Yıl Sonraki Crocodile'ın Seviyesi

Serinin haki öncesi karakterleri fazla küçümseniyor. Croco luffy i kaç sefer perişan etti o dönemde. Gerçi şu anda luffy den güçsüz olsa da zoro ayarı olarak karşımıza çıkar diyorum.

Smoker'ın üstünde ve Law ile Lufy' ye denk çıkacaktır. Tabi seride bir rolü olması için şart bence. Dofy buna boşuna gel adamın ol demedi.:/ Doffy boş hamle yapmaz.:/

MDL_Roronoa

meyveye çok yaslanan karakterlerden biri crocodile. İllaki geliştirmiştir kendini çok güçlü olacak durumu yok bence. Ben luffy ile karşılacaklarını ama savaşmayacaklarını düşünüyorum. Bu arada Croco, smoker gibi neredeyse her haki bilenden dayak yiyen bir logia olmasın da :at:

Roronoa Zoro

Croco nun, Smoker dan güçlü olacağı kesin, hatta Mf savaşındaki hali şuanki Bellamy den Gladius tan daha güçlü görünüyor ( Alabasta halinde bahsetmiyorum, ezik Luffy nin yumruklarıyla yenilmesi tam bir kepazelik )

Jozu nun Brilliant Punk ı nı yiyipte yıkılmayan Croco var mf de , Barto dan Bari Bari Pistol yiyipte tek yiyen Gladius var Nw de , Croco harbiden daha güçlü gibi

Croco ve Sanji nin , Pekoms ve Tamago ya karşı birlikte dövüşeceğini düşünüyorum hala hadi hayırlısı

Daha önce bunun tartışmasını yaptık.Ama ben ahım şahım bişey beklemiyorum.Yani misyonu yok ki artık seride.Kimi devirecek ya da önemli birini yenip Luffy için tekrar önemli ve tehlikeli bi rakip haline gelecek değil ya.

Daha önce bunun tartışmasını yaptık.Ama ben ahım şahım bişey beklemiyorum.Yani misyonu yok ki artık seride.Kimi devirecek ya da önemli birini yenip Luffy için tekrar önemli ve tehlikeli bi rakip haline gelecek değil ya.
Crocodile'ın hikayesini Wb-İvankov oralara bi yere bağlıycak.Ya devrimci ya da Wb tayfasının yanında olur.Mf savaşında ilk dügümü atmıs zaten.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık