Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] İki Yıl Sonraki Crocodile'ın Seviyesi

Ben Jack için hep Aokiji yi uygun gördüm. Hem mangada karanlık adamlar Jack e haber verelim dediler ardından adaya beklenmedik bi Aokiji geldi. Oda nın çok karmaşık bir yapısı yok aslında. Ucundan gösterip merak ettiriyor. Üstünden bazen 100 bazen 200 bölüm geçiyor açıklıyor, ne olduğunu öğreniyoruz. Jack kimmiş bu arctan sonra çıkar diye umuyorum.
Bu detaya sen söyleyene kadar ben de hiç dikkat etmemiştim. Çok mantıklı aslında.

Bu detaya sen söyleyene kadar ben de hiç dikkat etmemiştim. Çok mantıklı aslında.
Bi de bunu üstüne Smoker ı kurtarınca Smoker Aokiji ye sordu senin bunlarla bir ilişkin var mı diye. Aokiji denizcilerden olmasam da bişiler yapabilirim diyo ben aynıyım dedikten sonra. Bütün bunları göz önüne alınca Aokiji %70 Jack'tir derim.

Bi de bunu üstüne Smoker ı kurtarınca Smoker Aokiji ye sordu senin bunlarla bir ilişkin var mı diye. Aokiji denizcilerden olmasam da bişiler yapabilirim diyo ben aynıyım dedikten sonra. Bütün bunları göz önüne alınca Aokiji %70 Jack'tir derim.
O zaman kendi kafasına göre yer altı dünyasında bir şeyleri karıştırmaya çalışıyor olabilir. Ya da Devrimciler adına yer altı dünyasında bulunuyor da olabilir. İhtimal çoğalıyor.

Whocares

Punk hazarda gelirken uyuya kalan biri vardı gölgesi görünüyodu içimden bu adam jack olabilir dedim,o adam Aokiji çıkınca olasılık biraz daha yükseldi(denizcilerden ayrılması vs..),sende böyle söyleyince merakım arttı.Aokiji adamdır.Croco ya gelince kesin güçlenmiştir yoksa ayakta kalma şansı çok az hele ki zayıf noktası biliniyorken haki yeteneğini uyandırması muhtemel.

bu konuya yazmıstım diye hatırlıyorum, ama demek baska konuymus.2 yıl sonra crocodile ortaya cıkıcak,daz bonesda onun yanında olucak.yeni dünyaya bizimkilerden 2 yıl önce girdiler ve seviyeleri bayagı artıcaktır bence.

daha önce yazmıstım,crocodile busoshoku haki ögrendiginde, diger logialardan cok daha sanslı bir kullanıma sahip olur.çünkü bedeniyle birleşmiş olan, altın alaşımlı kancasına haki eklersen,daha önceki kullanımlarında gördügümüz üzere öldürücü bir silah olur.üstelik o kancayı kokutou bile çizemedi.vede kendini element sekilinde rahatca tutabilecek.

eger crocodilea iki tip haki verirsen, cidden dehset bir korsan olur.sonucta adam yeni dünyaya daha önce girmiş ve wbnin önüne kadar yürüyüp vs atmıs biri.her ne kadar tek taraflı olsada :ehe:

daz bonesda, luffy ve jozu gibi tam beden degişimi yapan paramecia gücüne sahip.bu tip meyve güçleri ve zoanlar için olmazsa olmaz sey busoshoku haki.hazır crocoya ikisinide vermişken,daza da busoshoku verirsin,ikiside yeni dünya ortalamasında adamlar olurlar.hatta crocodile tayfa toplamıs bile olabilir ve böylelikle dahada güçlenmiştir.

o resimdeki kişiye gelince bence de crocodile. çünkü,dof gibi herseyi düsünen bir adam bile crocoyu yanına cekmek istedi,crocodileın plutona ulasıcak kadar vede ülke yıkıcak kadar büyük bir olusumu kendini belli etmeden yürütücek zekası var.doflamingonun kaderi onu ilgilendiricektir,üstelik luffyede sempatisi var,sadece bunu belli etmemeye calısıyor :ehe: yani yolları kesişirse doflamingo-luffy-crocodile üçlüsünün sasırmayın diyorum.

bu konuya yazmıstım diye hatırlıyorum, ama demek baska konuymus.2 yıl sonra crocodile ortaya cıkıcak,daz bonesda onun yanında olucak.yeni dünyaya bizimkilerden 2 yıl önce girdiler ve seviyeleri bayagı artıcaktır bence.

daha önce yazmıstım,crocodile busoshoku haki ögrendiginde, diger logialardan cok daha sanslı bir kullanıma sahip olur.çünkü bedeniyle birleşmiş olan, altın alaşımlı kancasına haki eklersen,daha önceki kullanımlarında gördügümüz üzere öldürücü bir silah olur.üstelik o kancayı kokutou bile çizemedi.vede kendini element sekilinde rahatca tutabilecek.

eger crocodilea iki tip haki verirsen, cidden dehset bir korsan olur.sonucta adam yeni dünyaya daha önce girmiş ve wbnin önüne kadar yürüyüp vs atmıs biri.her ne kadar tek taraflı olsada :ehe:

daz bonesda, luffy ve jozu gibi tam beden degişimi yapan paramecia gücüne sahip.bu tip meyve güçleri ve zoanlar için olmazsa olmaz sey busoshoku haki.hazır crocoya ikisinide vermişken,daza da busoshoku verirsin,ikiside yeni dünya ortalamasında adamlar olurlar.hatta crocodile tayfa toplamıs bile olabilir ve böylelikle dahada güçlenmiştir.

o resimdeki kişiye gelince bence de crocodile. çünkü,dof gibi herseyi düsünen bir adam bile crocoyu yanına cekmek istedi,crocodileın plutona ulasıcak kadar vede ülke yıkıcak kadar büyük bir olusumu kendini belli etmeden yürütücek zekası var.doflamingonun kaderi onu ilgilendiricektir,üstelik luffyede sempatisi var,sadece bunu belli etmemeye calısıyor :ehe: yani yolları kesişirse doflamingo-luffy-crocodile üçlüsünün sasırmayın diyorum.
Güzel yorumların için teşekkürler. Senin dediğin gibi Croco ya b. ve k. haki verirse harika bi power up yapmış olur. Ayrıca bi daha Luffy ile rakip olacaklarını da sanmıyorum. Yani Croco nun power upı tayfa için problem olmaz. Croco nun zekası tartışılmaz zaten. Nereye koysan işini en iyi şekilde yapar. Ben Luffy nin müttefiklerine harika birinin katılması şeklinde yorumluyorum savaş sırasında Croco nun yaptıklarını. Ama tek çekincem var: Ivankov un bildiği sır. :D

Ayrıca resme gelecek olursak. Ben ilk gördüğümde Croco demiştim, bölüm yorumunda da belirtmiştim. Bu konuyu açarken wikiadaki Croco konusuna göz attım. Son bi paragraf eklemişler ve o karedekinin Croco olduğunu belirtmişler. Doflamingo-Croco-Luffy nin yollarının kesişmesini çok isterim. :D

Roronoa Zoro

Şimdi mangaya bakınca bu adamın karşımıza her çıktığı an farklı, özellikle dayanıklılık olarak, Alabasta hali g2 siz Luffy nin ezik yumruklarına yenilirken, Marinford hali Jozu nun elmastan ' Brilliant Punk ' atağını tanklıyor, yıkılmıyor bile bunun başlıca sebebi ise İmpel down da gördüğü işkenceler

İd de ' Kaynar kazan ve cehennem suyuna girmiş ' bu tip işkencelere maruz kalmış bu sayede bir nebze sertleşmiş vücudu
2 yıl aradan sonra karşımıza çok daha farklı çıkacağı için, haki öğrenirse logia savunmasıda yapabilir, beklentim Bartolomeo'dan , Smoker'dan güçlü olacağı yönünde
Kendine güzelde bir tayfa yapmıştır, zaten Nw de arkadan görünüşünde önünde bir korsan gemisi vardı , ordaki adamlarda kendine ait olabilir

Croco'nun hiç olmazsa Mf'de Dofi sürtüşmesinden. Dofi'nin gel ortağım ol demesinden 2 yıl sonra Vergo veya Pica'dan kesinlikle güçlü olacağını düşünüyorum.
Ama Canavar üçlüden kimseyi yenemez.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık