bu konuya yazmıstım diye hatırlıyorum, ama demek baska konuymus.2 yıl sonra crocodile ortaya cıkıcak,daz bonesda onun yanında olucak.yeni dünyaya bizimkilerden 2 yıl önce girdiler ve seviyeleri bayagı artıcaktır bence.
daha önce yazmıstım,crocodile busoshoku haki ögrendiginde, diger logialardan cok daha sanslı bir kullanıma sahip olur.çünkü bedeniyle birleşmiş olan, altın alaşımlı kancasına haki eklersen,daha önceki kullanımlarında gördügümüz üzere öldürücü bir silah olur.üstelik o kancayı kokutou bile çizemedi.vede kendini element sekilinde rahatca tutabilecek.
eger crocodilea iki tip haki verirsen, cidden dehset bir korsan olur.sonucta adam yeni dünyaya daha önce girmiş ve wbnin önüne kadar yürüyüp vs atmıs biri.her ne kadar tek taraflı olsada
daz bonesda, luffy ve jozu gibi tam beden degişimi yapan paramecia gücüne sahip.bu tip meyve güçleri ve zoanlar için olmazsa olmaz sey busoshoku haki.hazır crocoya ikisinide vermişken,daza da busoshoku verirsin,ikiside yeni dünya ortalamasında adamlar olurlar.hatta crocodile tayfa toplamıs bile olabilir ve böylelikle dahada güçlenmiştir.
o resimdeki kişiye gelince bence de crocodile. çünkü,dof gibi herseyi düsünen bir adam bile crocoyu yanına cekmek istedi,crocodileın plutona ulasıcak kadar vede ülke yıkıcak kadar büyük bir olusumu kendini belli etmeden yürütücek zekası var.doflamingonun kaderi onu ilgilendiricektir,üstelik luffyede sempatisi var,sadece bunu belli etmemeye calısıyor

yani yolları kesişirse doflamingo-luffy-crocodile üçlüsünün sasırmayın diyorum.