Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] İki Yıl Sonraki Crocodile'ın Seviyesi

@Marco kardeş Croco hiç gelişmemiş gibi konuşuyorsun ve Frankyde haki olmadığı ve olmıcağı konusunda çok iddalıyım.Croco büyük ihtimal logia haki savunması b.haki k.haki olmustur bunlar Croco boş değil.

@Marco kardeş Croco hiç gelişmemiş gibi konuşuyorsun ve Frankyde haki olmadığı ve olmıcağı konusunda çok iddalıyım.Croco büyük ihtimal logia haki savunması b.haki k.haki olmustur bunlar Croco boş değil.
Benim demek istediğim Crocodile'ın Monster Trio-Franky'den daha az geliştiğini düşünmem.Sbs ile bile örnek verdim bu konuda.MT ve Franky Crocodile'ın haki öğrenmiş halinden daha güçlüdür bence.Zaten Franky'de haki çıkmasını neden düşündüğümü de belirttim.

Benim demek istediğim Crocodile'ın Monster Trio-Franky'den daha az geliştiğini düşünmem.Sbs ile bile örnek verdim bu konuda.MT ve Franky Crocodile'ın haki öğrenmiş halinden daha güçlüdür bence.Zaten Franky'de haki çıkmasını neden düşündüğümü de belirttim.
Franky'de haki yok yalnız. Croco için şimdilik çerezden öteye geçmez. Oda Croco'ya iadeyi itibar yapmamış olmasa sana katılırdım.

Franky'de haki yok yalnız. Croco için şimdilik çerezden öteye geçmez. Oda Croco'ya iadeyi itibar yapmamış olmasa sana katılırdım.
Aşağıda neden böyle düşündüğümü açıkladım.katılıp katılmamak sana kalmış.
Nasıl g4 eğitimden beri vardı.Ama bize Dof karşısında gösterildi.Diğerlerininde mutlaka bi numarası vardır.Örneğin Sanji Newkama kenpo ile anasını ağlatır ortalığın.Bir de Franky'de haki çıksa ya da gelse bende haki zaten var dese sen şaşırırmısın.Ben şahsen şaşırmam sonuçta kıçı kırık Usopp haki açtıda Franky de mi olmayacak.Bunları varsayarak diyorum zaten.Franky'nin de haki bildiğini hatta iki yıl önceden bunun var olduğunu öğrenmemiz için haki kullanmasını gerektirecek bi rakip çıkacak karşısına.Maalesef adamın dibi Senor Pink böyle biri değil.Adam onu yendikten sonra kalktı bir de fabrika itti.

Toplayıp geleyim.Bence Usopp'da haki yeni varken Franky'de en geç BAA ya da PH'da hakisini açmıştır rakibini bekliyordur.Yanılmıyorsam Law Luffy'ye tayfanda kaç haki bilen kişi vardı dedi oda m.trioda olduğunu söyledi ama Franky bi süpriz yapabilir.Sonuçta Chopper canavar modda kendini kaybetmediğini savaş sırasında gösterdi.Hatta herkes korkmuştu yanılmıyorsam.Adamlar bende şu güç var demiyor savaş sırasında kendileri gösteriyor.Demem o ki Daha Luffy-Franky-Zoro-Sanji de gösterilmedik çok numara vardır ve bunlarla gelişlmiş Crocoyu hoplatır.

Adamın haki bilip bilmemesi önemli değil. Hakin olsa bile vuramayabilirsin. Croco amiral gibi kullanıyordur meyvesini artık.
Croco Luffy'den güçsüzdür Zoro ve Sanji'den güçlüdür.
Serinin gidişatına, olaylara bakarsak böyle olması gerekiyor.

Forum için edit:
Punk Hazard'da Law'ı Zoro'ya aldıranlar, Vergo'yu Sanji'ye aldıranlar,
Dressrosa'da Dof'u Zoro'ya aldıranlar ya da Amirali Zoro'ya aldıranlar,
Şimdi de Croco'yu ortaya çıkarsa Zoro,Sanji ve Franky'ye aldırıyor.
Yok bu sizin manganız değil Oda'nın mangası istediğiniz kadar yazın uzun uzun ama seride gördüklerimiz belli öyle her arc başı adam aldırdığınız Zoro,Sanji o kadar üstün değil.
Bakalım yeni arcta Zoro,Sanji kimleri alacak. =D =D

Son düzenleme:
Aşağıda neden böyle düşündüğümü açıkladım.katılıp katılmamak sana kalmış.
İşte yanlışın var. Law, CC ile dövüşmek için haki şart diyor. Lufy de o zaman Sanji ve Zoro da var diyor. Franky de haki yok. Şimdi Marinford bakıyorum, kim Akainu'ya posta koyabilirdi veya sevmesem de Mihawk ile kanca tokuşturabilir. Croco'yu Alabasta haliyle düşünmeyin. Yoksa gerçekten bir halt olmaz. Yeni dünya da şimdiki Sanji ayarı bile çıksa hiç bir işe yaramaz. Bu adamın bir misyonu olacak ki yeni dünyaya gönderildi. Güç olarak farklı çıkacaktır diye düşünüyorum. Zaten Marco bile çok daha güçlü bir şekilde çıkacak. Bizde malesef Oda sıvadı diyeceğiz.

İşte yanlışın var. Law, CC ile dövüşmek için haki şart diyor. Lufy de o zaman Sanji ve Zoro da var diyor. Franky de haki yok. Şimdi Marinford bakıyorum, kim Akainu'ya posta koyabilirdi veya sevmesem de Mihawk ile kanca tokuşturabilir. Croco'yu Alabasta haliyle düşünmeyin. Yoksa gerçekten bir halt olmaz. Yeni dünya da şimdiki Sanji ayarı bile çıksa hiç bir işe yaramaz. Bu adamın bir misyonu olacak ki yeni dünyaya gönderildi. Güç olarak farklı çıkacaktır diye düşünüyorum. Zaten Marco bile çok daha güçlü bir şekilde çıkacak. Bizde malesef Oda sıvadı diyeceğiz.
Ya yazımı okumadın mı?Ben Usoop'da bile var ise Franky de açmış olabilir diyorum.Bi fb'ye bakar çok mu?Daha bu tayfanın sınırını görmedik.Alıntıladığım yazımda da belirttiğim gibi Chopper ben artık Canavar modu kontrol edebiliyorum demiyor.Bunu savaş alanında gösteriyor.Franky de uygun bir rakip bulduğunda bunu açoığa çıkarabilir.Bİzim tayfadan hala daha Croco'yu Luffy yenebilecekse biz bi arpa boyu yol almamışız demektir.Ayrıca Croco çok ama çok güçlü gelirse cidden saçma olur.Yani Wb'ye yenildiğinde p-up almamışta Luffy mi aklını başına getirmiş?Güçlensin ama misyonu ne olsun bana onu söyle.

Adam gelmiş kırkına (ki zaten bu ömrünün en az yarısı savaşla, korsanlıkla geçmiş bir adam bu) , o yaştan sonra daha ne kadar geliştirebilir ki kendini? Daha öncede belirttiğim gibi çaptan düşen eski korsanlardan sağlam bir geri dönüş bekliyorsanız Moria'dan bekleyin.

Zoro ve Sanji o kadar üstün değil, tamam doğru da mesele Crocodile'ın çok güçsüz olması. Sadece Zoro ve Sanji değil Yeni Dünya'da gördüğümüz pek çok adam Croco'dan çok üstün. Daha önceki mesajımda açıkladım; Luffy Grand Line'a yeni girmiş bir çaylak olarak Crocodile'ı yeniyor ve bunun üstüne koca bir Grand Line deneyimi ve birçok yeni teknik(G2 -G3 vs) ekleyip nihayet Sabaody'ye vardığında gel gör ki bütün bunlar bir Pacifista karşısında yetersiz ve iki senenin ardından işte o Pacifista'ya Zoro ve Sanji tek atıyor (ki ankete göre bu forumdaki çoğu kişi Nami ve Usopp'un dahi bir PX devirebilecek güçte olduğunu düşünüyormuş)

Ben Marineford'daki karizmasıyla falan ilgilenmiyorum. Eğer konumuz güçse en sağlıklısı bunu net bir şekilde sonuçlanmış savaşlar üzerinden tartışmaktır bence. Ve elimizde olanlar şundan ibaret:

İki yıl önce
PX > Crocodile'ı yenmesinin üzerine koca bir GL deneyimi ve başta G2 ve G3 olmak üzere pek çok yeni teknik kazanan Luffy

İki yıl sonra
Sanji > PX

Üye silindi 1004

Adam gelmiş kırkına (ki zaten bu ömrünün en az yarısı savaşla, korsanlıkla geçmiş bir adam bu) , o yaştan sonra daha ne kadar geliştirebilir ki kendini? Daha öncede belirttiğim gibi çaptan düşen eski korsanlardan sağlam bir geri dönüş bekliyorsanız Moria'dan bekleyin.

Zoro ve Sanji o kadar üstün değil, tamam doğru da mesele Crocodile'ın çok güçsüz olması. Sadece Zoro ve Sanji değil Yeni Dünya'da gördüğümüz pek çok adam Croco'dan çok üstün. Daha önceki mesajımda açıkladım; Luffy Grand Line'a yeni girmiş bir çaylak olarak Crocodile'ı yeniyor ve bunun üstüne koca bir Grand Line deneyimi ve birçok yeni teknik(G2 -G3 vs) ekleyip nihayet Sabaody'ye vardığında gel gör ki bütün bunlar bir Pacifista karşısında yetersiz ve iki senenin ardından işte o Pacifista'ya Zoro ve Sanji tek atıyor (ki ankete göre bu forumdaki çoğu kişi Nami ve Usopp'un dahi bir PX devirebilecek güçte olduğunu düşünüyormuş)

Ben Marineford'daki karizmasıyla falan ilgilenmiyorum. Eğer konumuz güçse en sağlıklısı bunu net bir şekilde sonuçlanmış savaşlar üzerinden tartışmaktır bence. Ve elimizde olanlar şundan ibaret:

İki yıl önce
PX > Crocodile'ı yenmesinin üzerine koca bir GL deneyimi ve başta G2 ve G3 olmak üzere pek çok yeni teknik kazanan Luffy

İki yıl sonra
Sanji > PX
Moria'dan niye geri dönüş bekleyelim? Crocodile direkt Luffy için önemli bir sima haline geldi, Moria ortadan kaybolmuş bir ruh hastası sadece. Crocodile'ın hikaye içinde değeri çok fazla.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık