Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kite geberdi.Netero falan da geldiğine göre artık iyicene güzelleşecek sanırım.Gon ve Killua nın çok daha güçlenmesi gerek netero takılsın gon ve killua eğitim yapsın.:D Diğer bölümede diğer yandaşlar gelecek gibi duruyor.

İyide bu neni daha yeni anladı karıncalar, kraliçenin haberi olacağını sanmıyorum ve senin dediğin gibi nen genini ayrıştırıp karıncaya ekleyebileceğini de sanmıyorum. :D
Hoca adamlar tek saldırıdan sonra hiç uğraşmadan nen kullanabiliyorlar.
Ki bu adamlar ezik bölük komutanları.

Nen geni gibi bir olayıda ilk defa sizde duydum.
Benim hatırladığım Wings sıkı çalışma ile herkes nen kullanabilir demişti.
Yani gen değilde kabiliyet meselesi.
Ha bu yeteneğe gen dersin onu bilemem.

Ayrıca ezik bölük komutanlarının tek vuruştan sonra nen kullanması garip değilken büyük ihtimalle bütün bölük komutanlarını üst üste koyacak kızın doğuştan kullanmasını garip karşılıyorsun.

Gerçi doğuştan dediler ama anladığım üzere o pitou oldukça zeki. Sadece okçu elemandan duyupta öğrenmiş olabilir.

Yanlış anlama ama bu konuyu bu kadar uzatıp çıkmaza sokmanın manası yok bana göre.

Of ya biliyordum abi ölecek bu adam :( Dövüşünü izleseydik keşke :S
Hoca adamlar tek saldırıdan sonra hiç uğraşmadan nen kullanabiliyorlar.
Ki bu adamlar ezik bölük komutanları.

Nen geni gibi bir olayıda ilk defa sizde duydum.
Benim hatırladığım Wings sıkı çalışma ile herkes nen kullanabilir demişti.
Yani gen değilde kabiliyet meselesi.
Ha bu yeteneğe gen dersin onu bilemem.

Ayrıca ezik bölük komutanlarının tek vuruştan sonra nen kullanması garip değilken büyük ihtimalle bütün bölük komutanlarını üst üste koyacak kızın doğuştan kullanmasını garip karşılıyorsun.

Gerçi doğuştan dediler ama anladığım üzere o pitou oldukça zeki. Sadece okçu elemandan duyupta öğrenmiş olabilir.

Yanlış anlama ama bu konuyu bu kadar uzatıp çıkmaza sokmanın manası yok bana göre.
Hayır tek saldırıdan sonra değil olay Gon ve Killua'nın kullanmaya başlamalarıyla aynı mevzu. Üstüne herkes Nen kullanabiliyor sanırım bu evrende sadece öğrenmeleri ve çakralarını açmaları lazım. Bunun için de belirli bir fiziksel güç gerekiyor anladığım kadarıyla. Şimdi yaptıkları da eğitim görmeden hızlı biçimde öğrenmek. Asıl merak ettiğim nen güçlerini özelliğe dönüştürecekler mi?

Kabiliyet meselesi felan değil Gen mesele Kimera karıncalarının yaptığı şey şudur.
1.000 insan yer o 1.000 insan içindeki en güçlü genleri Anılar dahil ileride görürsün zaten Kurt ilk bölümlerde gördün Konuşması felan hepsi o Askerde toplanır. Burada 1.000 kişiden bahsediyoruz. O kadar güçlü ve Nen kullanması doğal yani.:oleyo2:

frtztrk Spoiler verdirtme bağa şimdi :oleyo2:

Kabiliyet meselesi felan değil Gen mesele Kimera karıncalarının yaptığı şey şudur.
1.000 insan yer o 1.000 insan içindeki en güçlü genleri Anılar dahil ileride görürsün zaten Kurt ilk bölümlerde gördün Konuşması felan hepsi o Askerde toplanır. Burada 1.000 kişiden bahsediyoruz. O kadar güçlü ve Nen kullanması doğal yani.:oleyo2:

frtztrk Spoiler verdirtme bağa şimdi :oleyo2:
Verme aman diyim :D

Bak aklıma şimdi geldi eğer DragonBall Z'yi izleyen varsa Cell güzel örnek olur.
Misal Cell'in içinde Goku'nun Dns var. Şimdi Dns olsa ne yazar ya diye bilirsin ama Cell Goku kadar güçlü hemde her hareketini [ Anıları diyelim ] biliyor.

Tipik anime mantığı işte ne kurcalıyorsunuz :oleyo2:

trailer'a göre gelecek bölüm teorisi:
Kite öldü. Spoilerını yemiştim google görsele adını yazdığımda. Benim için tek iyi yanı çabucak gerçekleşmesi oldu. :) Gelecek bölümde de Kral doğuyor. Şu ismini hatırlamadığım ülkenin öldürülen kralı ile Kite birleşimi bir şey olacak belli ki. Gözler eski krala saçlar Kite'nin saçlarına benziyor. Kral doğacaksa kalan iki muhafız da doğabilir gelecek bölümde.
Tam gaz devam ediyor vallahi. Gon ve Killua sürekli power-up olaylarına girseler de hiç sıkmıyor hatta heyecanla bekliyorum.
Bir de mangayı takip eden birisi animenin arc sonuna kadar sürüp sürmeyeceğini söyleyebilir mi?
Manga uzun zamandır yayınlanmıyormuş sanırım. Temennim mangakası sadece senaryo da olsa yazarda anime devam eder.
Gelecek pazarı iple çekmeye başlayalım... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık