Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam öyle olmasına öyle de doğuştan böyle güçlü doğması hertürlü saçmalıktır. Kite bile canavar diyor ve ölüyor Killua'nın babası, dedesi, abisinde görmediği aurayı bu böcekte görüyor. İsterse 1000 tane insan yesin kraliçe bu kadar güçlü doğurması başlı başlına saçmalık. Ama doğuştan yine güçlü doğup sonradan nen kullanmayı öğrenseydi sorun olmazdı.
Aynen dedigin gibi. Bu böyle doğduysa kral...

Ryner Lute

süper bölümdü ,
genelde bir manıtk vardır en sondaki daha güçlüdür diye
ilk doğan kral koruması bu kadar güçlüyse diğerleri nasıldır acep ve kral kim bilir nasıldır

adam biraz daha iyi çizse mangayı bence one piece i bile geçermiş o uzun saçlı nasıl öldü yaa şoktayım hala :D

Öldü sonunda be içimi baydı yemin ediyorum.
Ne melankoli adamsın sen be.
Netero reis geldi işte ne güzel bir yüzü toprağa bakıyor ama içinde ki çocuğu öldürmemiş, eğlenceli bir abimiz.
Hisoka falan gelse zaten akıp gidecek ama...

Birde Nen kullanıcılarına 1000 insan gücünde dediler. Bu korumada 2-3k insan 2-3k hayvan vardır en az :D
Sevimli bir şey de aslında :D

Gon-Killua gene gelişme aşamaları gene arkadaşlık konuşmaları. Direk geçtim oraları bir şey diyemeceğim.
Ana karakterin sübyan olmasının zararları :|

Herneyse anime baya iyi gidiyor. Sonunda sıkıcı bölümleri geçtik galiba.

Opening den anladığım kadarıyla 3 kral muhafızı Kedi-Kelebek-Birde kırmızı olan tanımlayamadığım var. Sen koca aslan ı bu duruma düşür sonra kedi koy önümüze. Yemezler :|

Kelebek reis haftaya geliyor sanırım. 2. Muhafız doğacak işler kızışacak. Umarım eğitimi pek göstermezlerde dövüş izleriz.

Edit: Killua da Hisoka-Illuma dan daha korkunç diyor.
Sen hiç Hisoka reisi gerçekten psikopata bağlamış görmedin heralde :|

Herkes Kite'nin ölmesine şaşırmış bakalım ileride ne gibi yorumlar alacağız :ehe: [ Mangayı az çok okuyan anladı :D ]

Herkes Kite'nin ölmesine şaşırmış bakalım ileride ne gibi yorumlar alacağız :ehe: [ Mangayı az çok okuyan anladı :D ]
Ben okumadım ama öğrendim ne olduğunu o zaman millet tam çıldırır :D

Doğuştan güçlü olup sonradan Nen öğrenen de var senin dediğin gibi. Rammot mesela.
Şimdi yenilen canlılar normelde kendi başlarına bir işe yaramıyorlar veya güçlü değiller.

Mesela Dragon Ball'dan örnek vereyim.
Semi-perfect Cell, SSJ-2 Vegetayı yenemiyor. Aynı şekilde Android 18 de SSJ-2 Vegetayı yenemiyor. Eğer Semi-perfect Cell ile Android 18 ikisi beraber SSJ-2 Vegetaya dalarsalar yine Vegeta'nın gücüne ulaşamıyorlar. Ama Cell ile Android 18 birleşince Vegta yanlarında sinek gibi kalıyor.

Bunlarda onun gibi. Yenilen canlılar tek başlarına işe yaramazken, onların en iyi genleri bir canlıda birleşti mi mükemmel bir canlı ortaya çıkıyor. Birde ek olarak bu yeni varlık sadece kas gücü kazanmıyor. Normal bir Nen kullanıcısına bile 1000 insan gücünde dendi. Yani bu canlı yendiğinde kullanıcının sadece kas gücü değil; Nen gücü, beyin gücü vs ile beraber aktarılıyor.

Bunu meydana getiren de Kraliçenin kendisi oluyor zaten. Yediği canlıların en iyi DNA'larını alıp tek bir varlıkta toplayınca bu kadar süper bir varlık ortaya çıkması saçma değil bence. Normale göre saçma ama kurguya göre mantıklı bence.
İyide o 1000 insanın içindeki herkes mi nen kullanıcısı? Ben oraya saçma diyorum işte, doğuştan nen kullancısı olarak doğdu bildiğin. Nen normalde her insanda var ama bunun farkına varıp açanlar tam anlamıyla nen kullanıcısı olur yani nen nedir bilmeyende hiç nen yoktur 1000'de olsa 10000'de olsa farketmez.

Hayır. Tabi ki değil. Öyle olsa bir sürü Nen kullanıcısı doğururdu Kraliçe. Doğan canlının genlerine Nen kullanıcısı genleri eklenmişse, o zaten Nen'in ne olduğunu ve nasıl kullanılacağını bilerek, yani bir Nen kullanıcısı olarak doğuyor. Kimisi de Ramot gibi öğrenmeye meyilli oluyor. Kimiside hiç bilmiyor.
İyide bu neni daha yeni anladı karıncalar, kraliçenin haberi olacağını sanmıyorum ve senin dediğin gibi nen genini ayrıştırıp karıncaya ekleyebileceğini de sanmıyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık