Aynen dedigin gibi. Bu böyle doğduysa kral...Tamam öyle olmasına öyle de doğuştan böyle güçlü doğması hertürlü saçmalıktır. Kite bile canavar diyor ve ölüyor Killua'nın babası, dedesi, abisinde görmediği aurayı bu böcekte görüyor. İsterse 1000 tane insan yesin kraliçe bu kadar güçlü doğurması başlı başlına saçmalık. Ama doğuştan yine güçlü doğup sonradan nen kullanmayı öğrenseydi sorun olmazdı.
Ben okumadım ama öğrendim ne olduğunu o zaman millet tam çıldırırHerkes Kite'nin ölmesine şaşırmış bakalım ileride ne gibi yorumlar alacağız[ Mangayı az çok okuyan anladı
]
İyide o 1000 insanın içindeki herkes mi nen kullanıcısı? Ben oraya saçma diyorum işte, doğuştan nen kullancısı olarak doğdu bildiğin. Nen normalde her insanda var ama bunun farkına varıp açanlar tam anlamıyla nen kullanıcısı olur yani nen nedir bilmeyende hiç nen yoktur 1000'de olsa 10000'de olsa farketmez.Doğuştan güçlü olup sonradan Nen öğrenen de var senin dediğin gibi. Rammot mesela.
Şimdi yenilen canlılar normelde kendi başlarına bir işe yaramıyorlar veya güçlü değiller.
Mesela Dragon Ball'dan örnek vereyim.
Semi-perfect Cell, SSJ-2 Vegetayı yenemiyor. Aynı şekilde Android 18 de SSJ-2 Vegetayı yenemiyor. Eğer Semi-perfect Cell ile Android 18 ikisi beraber SSJ-2 Vegetaya dalarsalar yine Vegeta'nın gücüne ulaşamıyorlar. Ama Cell ile Android 18 birleşince Vegta yanlarında sinek gibi kalıyor.
Bunlarda onun gibi. Yenilen canlılar tek başlarına işe yaramazken, onların en iyi genleri bir canlıda birleşti mi mükemmel bir canlı ortaya çıkıyor. Birde ek olarak bu yeni varlık sadece kas gücü kazanmıyor. Normal bir Nen kullanıcısına bile 1000 insan gücünde dendi. Yani bu canlı yendiğinde kullanıcının sadece kas gücü değil; Nen gücü, beyin gücü vs ile beraber aktarılıyor.
Bunu meydana getiren de Kraliçenin kendisi oluyor zaten. Yediği canlıların en iyi DNA'larını alıp tek bir varlıkta toplayınca bu kadar süper bir varlık ortaya çıkması saçma değil bence. Normale göre saçma ama kurguya göre mantıklı bence.
İyide bu neni daha yeni anladı karıncalar, kraliçenin haberi olacağını sanmıyorum ve senin dediğin gibi nen genini ayrıştırıp karıncaya ekleyebileceğini de sanmıyorum.Hayır. Tabi ki değil. Öyle olsa bir sürü Nen kullanıcısı doğururdu Kraliçe. Doğan canlının genlerine Nen kullanıcısı genleri eklenmişse, o zaten Nen'in ne olduğunu ve nasıl kullanılacağını bilerek, yani bir Nen kullanıcısı olarak doğuyor. Kimisi de Ramot gibi öğrenmeye meyilli oluyor. Kimiside hiç bilmiyor.