Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kite'den hoş bir gösteri izledik bu bölüm. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama hikaye ilerleyişi son bölümlerde yavaşladı gibi.

Kimera arc başlamış dürten yok ya :oleyo2:

Bu arc VS doyacağız. Sanırım son arc olacak bu arc veya filler girerler :eek:

Muhtemelen bu son arc çünkü bu arc mangada 339. bölüm. Manga-ka bir sene önce 340'ı çizdi ve bıraktı. Bir senedir kendisinden haber alınamıyor :)

İzlerken müthiş zevk aldığım bir seri. Mangakanın çizimi bok gibi ama adamın farklı sanatı var. İnsanları etkilemeyi biliyor. 15 aydır bir bölüm dahi çıkarmamasına rağmen hala satışlar ilk 5'i kapıyor adam. Hastalığı da Yu Yu Hakusho zamanlarından sonra başlamış. Wiki'de aşırı stres, düzensiz uyku bozukluğu ve göğüsle alakalı bir hastalık olarak geçiyor. Büyük ihtimalle de Bu Arc'tan sonra animeyi bitirirler sanırım. 15 aydır bir bölüm çıkaramamışsa bu saatten sonra çıkacağını zannetmiyorum ama kesin çıkmayacak diye bir açıklama gelmediği içinde devam etme ihtimali 0 değil.

İşin kötü tarafı serinin en güzel iki hikayesi yarıda kalacak. Ne Kurapika'nın Hayalet takımından alacağı intikamı, nede Ging ile Gon'un buluştuğu zamanları görebileceğiz.
Söylediklerine ek olarak; o dediğin bölümleri görebilmeyi bırak, serinin mükemmel bir hikayesi var. İyi işlerinrse op'tan bile uzun sürebilir. Mangaka için ne karakter sıkıntısı var, ne de teknik ve güç. Geleceği çok parlak ve uzun soluklu seriler arasına çok rahat karışabilirdi ama malesef görünürde öyle bir ihtimal yok gibi. Umarım tez vakitte eski sağlığına kavuşur mangaka...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık