Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelişimleri biraz Grand Line'a girdikten sonraki bizim tayfa gibi gidiyor. Eğitim alsalar da savaşarak sanki daha hızlı gelişiyor bizim ufaklıklar. Kite'ın özelliklerine çok gülüyorum ya "O zaman niye böyle yaptın" :D Sanırım bunların hepsi 1 numara için Kurapika'nın yaptığı gibi kendine çok güzel bir özellik geliştirmek için bazı koşullar oluşturmuş.

Bu serinin vs lerini hep sevmişimdir. Yeteniği kullandıkdan sonra yakınan Kite'a verilen tepki süper :D Şimdi fark ettimde eğer Gon gizli bi yetenek falan saklamıyorsa Killua ' ya yetişmesine daha çok var sanırım suikastçi bi aileden gelmenin faydaları tabi.
Eğer Kite'ın yeteneklerinde Kurapika'nınki gibi bi koşul varsa sanırım bu kumardır büyük bir ihtimal ne kullanıcağını kendisi seçmiyor çünkü + dezavantajıda var kullanmadan gitmiyor , kendi kişiliği varmış gibi :)

Gelecek haftaki bölüm fragmanında sanırım kraliyet muhafızları doğuyor. Nen'i keşfeden tavşan birinden feci korkuyor ama umarım haftayada bi şöyle sağlam vs görürüz.

Niye bilmem ama bu arc bende hiç merak uyandırmıyor. İlk bölümden beri seyrediyorum ama şu 5-10 bölümdür pek zevk alamıyorum. Çok bayıyor en basitinden niyeyse.

Gon'un şu rakibine karşı gösterdiği merhamet aşırı bayıyor bazen. Karakterin çocuk olmasına vermek lazım biraz tabi.

Niye bilmem ama bu arc bende hiç merak uyandırmıyor. İlk bölümden beri seyrediyorum ama şu 5-10 bölümdür pek zevk alamıyorum. Çok bayıyor en basitinden niyeyse.
Arc başı mangada da sıkıcıydı zaten. Okurken 40-50 sayı olur falan diye bekliyordum ki manga bitti arc anca bitti :D Asıl şov Netero başkan geldikten sonra başlıyor ondan sonra arc kopmaya baslıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık