O muhtemelen öyle olacak, yoksa adama yarım bölüm ayırıp hayat hikayesini vermezlerdi,Arıcı kıza acıdım ya yazık oldu kızcağaza.
Kraliçe şu Gyro'yu yediğinde kral olarak doğurmasın? öyle bi his doğdu içime ama bakalım.
Olursa openindeki son üç canavardan biri olur muhtemelen, gerçi biri kız diğeri yarma sonuncusu da pek andırmıyor bizim okçuyu ama belli olmaz yinede, ben kurtulacağını düşünüyorum gerçi ama görücez bakalım,Muhtemelen böcekler kendi aralarında çatışmaya başlayacak diğer türlü çok dengesiz oluyor. Benim asıl merak ettiğim kraliçe okçuyu yerse ne çıkacak ortaya.
Spoiler yememek için openingleri izlemiyorum haberim yokOlursa openindeki son üç canavardan biri olur muhtemelen, gerçi biri kız diğeri yarma sonuncusu da pek andırmıyor bizim okçuyu ama belli olmaz yinede, ben kurtulacağını düşünüyorum gerçi ama görücez bakalım,
Son bölümde gereksiz elemanları avcı birliğinden yardım istemeye yolladılar, openingden de görüldüğü üzere sağlam elamanlardan oluşan 5 kişilik bir ekip yollayacak avcı birliği tahminimce, o elamanlar ve bizimkilerle birlikte 8 kişi ediyor, yeter bence..
Pardon o zamanSpoiler yememek için openingleri izlemiyorum haberim yokGyro muhtemelen kral olacak ve okçu kurtulacak ama shounenlerde görmediğimiz şekilde mangaka hiç acımadan öldürüyor ve kralın nen kullanması daha çok sarabilir.
O muhtemelen öyle olacak, yoksa adama yarım bölüm ayırıp hayat hikayesini vermezlerdi,
Olursa openindeki son üç canavardan biri olur muhtemelen, gerçi biri kız diğeri yarma sonuncusu da pek andırmıyor bizim okçuyu ama belli olmaz yinede, ben kurtulacağını düşünüyorum gerçi ama görücez bakalım,
Son bölümde gereksiz elemanları avcı birliğinden yardım istemeye yolladılar, openingden de görüldüğü üzere sağlam elamanlardan oluşan 5 kişilik bir ekip yollayacak avcı birliği tahminimce, o elamanlar ve bizimkilerle birlikte 8 kişi ediyor, yeter bence..