Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hikayeye giriş çok uzun sürdü gerçekten ama bu hafta aksiyon başlayacak sanırım. Killua ile Gon'un savaştığını görebileceğiz sonunda :D Birde belli bir seviyenin üzerindeki Ant'lerde doğal nen kabiliyeti var sanıyorum. O örümcek herif Pokkle'ın yeteneğini kolayca görerek karşılamıştı.

Muhtemelen böcekler kendi aralarında çatışmaya başlayacak diğer türlü çok dengesiz oluyor. Benim asıl merak ettiğim kraliçe okçuyu yerse ne çıkacak ortaya.

Arıcı kıza acıdım ya yazık oldu kızcağaza.
Kraliçe şu Gyro'yu yediğinde kral olarak doğurmasın? öyle bi his doğdu içime ama bakalım.
O muhtemelen öyle olacak, yoksa adama yarım bölüm ayırıp hayat hikayesini vermezlerdi,

Muhtemelen böcekler kendi aralarında çatışmaya başlayacak diğer türlü çok dengesiz oluyor. Benim asıl merak ettiğim kraliçe okçuyu yerse ne çıkacak ortaya.
Olursa openindeki son üç canavardan biri olur muhtemelen, gerçi biri kız diğeri yarma sonuncusu da pek andırmıyor bizim okçuyu ama belli olmaz yinede, ben kurtulacağını düşünüyorum gerçi ama görücez bakalım,

Son bölümde gereksiz elemanları avcı birliğinden yardım istemeye yolladılar, openingden de görüldüğü üzere sağlam elamanlardan oluşan 5 kişilik bir ekip yollayacak avcı birliği tahminimce, o elamanlar ve bizimkilerle birlikte 8 kişi ediyor, yeter bence :)..

Olursa openindeki son üç canavardan biri olur muhtemelen, gerçi biri kız diğeri yarma sonuncusu da pek andırmıyor bizim okçuyu ama belli olmaz yinede, ben kurtulacağını düşünüyorum gerçi ama görücez bakalım,

Son bölümde gereksiz elemanları avcı birliğinden yardım istemeye yolladılar, openingden de görüldüğü üzere sağlam elamanlardan oluşan 5 kişilik bir ekip yollayacak avcı birliği tahminimce, o elamanlar ve bizimkilerle birlikte 8 kişi ediyor, yeter bence :)..
Spoiler yememek için openingleri izlemiyorum haberim yok :) Gyro muhtemelen kral olacak ve okçu kurtulacak ama shounenlerde görmediğimiz şekilde mangaka hiç acımadan öldürüyor ve kralın nen kullanması daha çok sarabilir.

Spoiler yememek için openingleri izlemiyorum haberim yok :) Gyro muhtemelen kral olacak ve okçu kurtulacak ama shounenlerde görmediğimiz şekilde mangaka hiç acımadan öldürüyor ve kralın nen kullanması daha çok sarabilir.
Pardon o zaman :), kralın nen kullanmasını bende bekliyorum ama bunun için kraliçenin illede bir nen kullanıcısı yemesi gerektiğini sanmıyorum, o örümcekte nen'in bir çeşidini(gyo) kullanıyordu zaten ve ben o örümcek oluşturulurken bir nen kullanıcısı yenildiğini sanmıyorum.

Ark gittikçe güzelleşmeye başladı, güzel bölümdü. :D Gon ve Killua'nın saldırıları çokta güçlü değilmiş, ben daha da güçlü olmalarını bekliyordum. Ayrıca Kite cidden çok güçlü duruyor.

Sonunda sıkı bir bölüm geldi. Gon ve Killua'nın aksiyona girdiğini görmek güzeldi. Birde bu bölümleri mangadan okumuş olsamda animede çok daha etkileyici oldu, sanırım hxh animecileri gerçekten iyi çalışıyorlar.

Kimera karıncaları bizimkilere göre beklediğimden daha güçlü çıktı. Gon ile Killua'nın o karıncayı kolayca alt edeceklerini düşünmüştüm, ama kalıcı bir zarar veremediler bile. Zorlu bir arc bizi bekliyor demek ki.

O muhtemelen öyle olacak, yoksa adama yarım bölüm ayırıp hayat hikayesini vermezlerdi,

opening sonundaki karınca kral diğer üçü de koruması büyük ihtimalle. korumalar çoktan oluşturuldu.
ben de kralın gyro ile oluşturulacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık