Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pokkle ile Ponzu bu hafta paçayı kurtardılar ama sonları pek iyi görünmüyor. Gon ve Killua ile birlikte Hunter olan Pokkle'ın gücünü gördük bu hafta. Yavaş yavaş ant'lerde olaylara girişmeye başlıyor umarım çabucak aksiyona girer bizim elemanlarda :D

Aslında Pokkle'dan daha fazlasını bekliyorum. Ama Ponzu biraz ezik kalmış gibi. (Hatta bir olayını göremedik henüz. :) ) Koalaya şimdiden kanım ısındı. Zaten kim koalaları sevmez ki? :) Gelecek bölümü iple çekmeye başladım...

Şu böceklerin tipleri çok uyduruk neyse de, karakterlerinin bu kadar insansı ve klişe kişiliklerde olması epey itici geldi bana, animeye olan ilgim azaldı, sonraki bölüm ne olacak yada olayın ucu nereye gidecek diyede pek merak etmiyorum şuan..

Şu böceklerin tipleri çok uyduruk neyse de, karakterlerinin bu kadar insansı ve klişe kişiliklerde olması epey itici geldi bana, animeye olan ilgim azaldı, sonraki bölüm ne olacak yada olayın ucu nereye gidecek diyede pek merak etmiyorum şuan..
Evet hikaye biraz zayıf başladı ben de sıkıldım açıkçası 3-4 bölümdür sırf insan kaçıyorlar :/

Bu anime hiç de shounenmiş gibi ilerlemiyor bu arc'ın vahşi olduğunu duymuştum da seinenden tek farkı sahneleri göstermiyor :D

Sonradan gördüğümüz nispeten tanıdık olan çoğu lisanslı avcı öldü bu nasıl iştir ben anlamadım.Naruto'dan bu yana ilk defa devam eden bir seride seinen olmamasına karşın bu kadar çok ölüm görüyorum.Yani kafa kesme ortadan ayırma falan acayip vahşet var

Arıcı kıza acıdım ya yazık oldu kızcağaza.
Kraliçe şu Gyro'yu yediğinde kral olarak doğurmasın? öyle bi his doğdu içime ama bakalım.

Monkey :D Luffy

anime iyi devam ediyorda çok iyi başladı sonra bir düştü bakalım önümüzdeki bölüm biraz artık gidişatı değiştirebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık