Kite geberdi.Netero falan da geldiğine göre artık iyicene güzelleşecek sanırım.Gon ve Killua nın çok daha güçlenmesi gerek netero takılsın gon ve killua eğitim yapsın.
Diğer bölümede diğer yandaşlar gelecek gibi duruyor.

Hoca adamlar tek saldırıdan sonra hiç uğraşmadan nen kullanabiliyorlar.İyide bu neni daha yeni anladı karıncalar, kraliçenin haberi olacağını sanmıyorum ve senin dediğin gibi nen genini ayrıştırıp karıncaya ekleyebileceğini de sanmıyorum.![]()
Hayır tek saldırıdan sonra değil olay Gon ve Killua'nın kullanmaya başlamalarıyla aynı mevzu. Üstüne herkes Nen kullanabiliyor sanırım bu evrende sadece öğrenmeleri ve çakralarını açmaları lazım. Bunun için de belirli bir fiziksel güç gerekiyor anladığım kadarıyla. Şimdi yaptıkları da eğitim görmeden hızlı biçimde öğrenmek. Asıl merak ettiğim nen güçlerini özelliğe dönüştürecekler mi?Hoca adamlar tek saldırıdan sonra hiç uğraşmadan nen kullanabiliyorlar.
Ki bu adamlar ezik bölük komutanları.
Nen geni gibi bir olayıda ilk defa sizde duydum.
Benim hatırladığım Wings sıkı çalışma ile herkes nen kullanabilir demişti.
Yani gen değilde kabiliyet meselesi.
Ha bu yeteneğe gen dersin onu bilemem.
Ayrıca ezik bölük komutanlarının tek vuruştan sonra nen kullanması garip değilken büyük ihtimalle bütün bölük komutanlarını üst üste koyacak kızın doğuştan kullanmasını garip karşılıyorsun.
Gerçi doğuştan dediler ama anladığım üzere o pitou oldukça zeki. Sadece okçu elemandan duyupta öğrenmiş olabilir.
Yanlış anlama ama bu konuyu bu kadar uzatıp çıkmaza sokmanın manası yok bana göre.
Verme aman diyimKabiliyet meselesi felan değil Gen mesele Kimera karıncalarının yaptığı şey şudur.
1.000 insan yer o 1.000 insan içindeki en güçlü genleri Anılar dahil ileride görürsün zaten Kurt ilk bölümlerde gördün Konuşması felan hepsi o Askerde toplanır. Burada 1.000 kişiden bahsediyoruz. O kadar güçlü ve Nen kullanması doğal yani.
frtztrk Spoiler verdirtme bağa şimdi![]()