Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Monkey :D Luffy

aynen tabi benim ki biraz erken oldu başkan tam anlamıyla güç dengesi olarak fikir edinmemi sağlar o zaman tam görmesek bile gin i nereye koyarsın yukarıdaki listede yada hisokayı kite hisokadan,illumiden,killuanın babasından,örümceklerin liderinden, güçlü müdür mesela?normalde şimdiye kadar gelen elemanlar güçlüydü ama kite gibi abartılmamışlardı çocuklara yardım etti misyonları vardı ama kite çok değişik geldi ondan bir şey mi kaçırdım onu anlamadım gin en güçlü 5 nen kullanıcısından biri ondan kiteden beklentim yüksekti

O kadar ayrıntı beni aşar OP'de olduğu gibi [ ki 84'de ] oradaki adamda diyor zaten kaçarsan kaybersin diye karşıdaki adam güçlü olsa bile senin nasıl bir teknik kullandığın çok önemli misal OP örnek verirsek Akainu VS Aokiji VS Ace :good:

Monkey :D Luffy

O kadar ayrıntı beni aşar OP'de olduğu gibi [ ki 84'de ] oradaki adamda diyor zaten kaçarsan kaybersin diye karşıdaki adam güçlü olsa bile senin nasıl bir teknik kullandığın çok önemli misal OP örnek verirsek Akainu VS Aokiji VS Ace :good:
anladım bende senin gibi düşünüyorum güzel kıyaslama olmuş aslında op de durum karmaşık çok iyi bir kurgu var vsler 3 aşağı 5 yukarı belli (iman power ı saymazsak) çoğu karakter içim ama şimdi hxh e bakınca sanki dragon ball ın biraz daha oturmuş hali gibi geldi hxh e çok karakter var ve bu nen olayı falan vs ler için çok iyi oturmuş ama arclar arası biraz uçuk olduğu için yani tipik shounen mantığında gidip bizimkiler sırayla tokatlamadığı için herkesi kopukluklar oluyor

Kite O kadar güçlü değil şimdi spoiler olabilir [ gerçi bende pek usta değilim ] + Kendi görüşümdür.
Güç sıralaması yaparsak Her bir seviye diğerinden 10 kat güçlü olarak düşünürsek
S - Isaac Netero
A - Morel McCarnathy [ Netero'nun yanında getirdiği adamların seviyesi ]
B - Kite
C - Gon - Kiliua
D - Gon ve Kiliua'nın eğitime yeni başladıkları halleri
E - Yeni Sınavı geçmiş Hunterlar
F - Çakma Hunterlar
Bu açıdan düşünürsek pek zor değil değil mi ?
Manga okumayanlar açmayınız.
O sıralama biraz yanlış Kite tamam garip biride Knov ve Morel'den güçlüdür.Knov, Neferpitou'nun aurayı sezince 3 gün kendine gelemedi herif. :D bu 2 si biraz taktik adamları.Killua bile anladı zaten 3'ü bile Neferpitou'yu yenemez diyordu. Tabi sonrası muamma :))

O sıralama biraz yanlış Kite tamam garip biride Knov ve Morel'den güçlüdür.Knov, Neferpitou'nun aurayı sezince 3 gün kendine gelemedi herif. :D bu 2 si biraz taktik adamları.Killua bile anladı zaten 3'ü bile Neferpitou'yu yenemez diyordu. Tabi sonrası muamma :))
O yüzden diyorum bende iyi bilmiyorum diye mangayı tam okumadım ki okuma dediğim olayın üstündende 1 yıl geçti :D
ama teknik olarak sıralama öyle yani kişiler değişe bilir.

nasil yani netero dami daha güçsüz pitou dan

nasil yani netero dami daha güçsüz pitou dan
-Mangasını okumayanlar açmayınız.-
Netero tabi ki biraz daha üstündür ama Neferpitou'nun da öğrendiği yetenekler malum.+Netero'nun yaşı da uçmuş ordan da bi eksisi var .1-2 uzuv kaybetmeden kurtulamaz Netero.Ama tabiki Mütehassıs olmanın verdiği bi uçurum var.bknz. Chrollo vs Büyükbaba zoldyck vs baba zoldyck dalga geçiyordu heriflerle + bide bu Neferpitou'nun içinde kaç tane seçilmiş insan geni, özellikleri var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık