çok sağol süper olduMangasını okumak isteyen varsa http://issizceviri.blogspot.com/ 85. bölümün denk geldiği yerden çevirmeye başlamışlar.
Hunter'da öyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Diğer shounen serilere göre çok daha mantıklı.Bizimkilerin bu arc'da iş yapabilmesi için 1 ay gibi kısa bir sürede geçemeseler dahi en azından Netero'ya yaklaşmaları lazım ki böyle bir şey olursa eğitim olayının b.kunu çıkarmış olurlar, bakalım zaman ne gösterecek..
Yok daha neler hiç olur mu öyle şeyBizimkilerin bu arc'da iş yapabilmesi için 1 ay gibi kısa bir sürede geçemeseler dahi en azından Netero'ya yaklaşmaları lazım ki böyle bir şey olursa eğitim olayının b.kunu çıkarmış olurlar, bakalım zaman ne gösterecek..
hisoka pek arkanı dönmemen gereken bir tiphisoka ne ayak ya30 uncu bölümdeyim de hani iş oluyor çocuğa
yazık gon a
illumi bir sonraki arc ile üç aşağı beş yukarı onunla da alakalı çok güzel bir anime devam etmelisin son arcı ben çok beğendim özellikleBeyler ben sıkılıp HxH'ı bırakmıştım. Bıraktığım yerlerde Hisako garip birisine Gon benim dokunma,dokunursan yakarım diyordu. Sonra Killua'nın memleketine gitmek için bilet aldılar. Bıraktım orada. Kötü mü etmişim acaba![]()